Marc Jacobsin viettelevä uutuustuoksu

lokakuuta 19, 2016Voimakkaat tuoksut ovat makuuni, joten eipä ihme, että tämä mahtipontinen Marc Jacobsin Devine Decadence valloitti tuoksuhermoni ja olin mennyttä. Tämä on kuitenkin kevyempi versio kuin alkuperäinen. Tuoksu on kyllä totaalisesti iltatuoksu ja vahvana saattaa jakaa mielipiteet, mutta se sallittakoon. Pitää vain muistaa olla kohtuullinen tämän käytössä, suihkaus ja kävele tuoksupilven läpi. 

Dekadenssi elämäntapa, boheemi ja sovinnaisesta moraalista riippumaton, on tietysti naisen oma valinta ja se koukuttaa, eikä siitä saa tarpeekseen. Itsekin elin aikaa joskus nuorempana, että hällä väliä muiden moraalisaarnoille, teen juuri kuten haluan, mutta sitä kesti vain aikansa. Siksiköhän tämä tuoksu kiehtoo?

Tuoksu on ylellinen ja astikas kukkaistuoksu, jossa kuplii samppanjan, bergamontin ja appelsiininkukan tuoksuvivahteet. Gardenia, hortensia ja kuusama sydäntuoksussa ja jälkituoksuna meripihka, vanilja ja sahrami. Mausteinen minusta, vaikka onkin kukkaistuoksu.

Pullo on tyylikäs muistuttaen klassista Marc Jacobsin käsilaukkua ja käärmeennahkakuvio hohtaa vihreän eri sävyissä. Painaa muuten yllättäen paljon tuo itse korkki. Ainoa miinus minusta on vihreä väri, sillä olen sille hieman allerginen, mutta annattakoon anteeksi tämä pikku juttu. Tuoksu kun on täydellinen ja varsinkin kun pikkujoulut lähestyvät, niin sopii kuin valettu tuohon ajankohtaan. Tulisiko tästä sinulle uutuustuoksu tulevaan juhlakauteen?

Lehdistönäyte
12 kommenttia on "Marc Jacobsin viettelevä uutuustuoksu"
 1. Mielestäni tämä on ihana ja pullo hakee vertaistaan. Tällä kertaa tosin pidän hieman enemmän alkuperäisestä versiosta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on tyylikäs:) Harmittaa, kun en nyt pysty vertaamaan siihen alkuperäiseen tuoksuun tätä, sillä en ole tainnut sitä koskaan tuoksutellakaan:D

   Poista
 2. Kelpaisi kyllä uutuus tuoksuksi! Niin ihanassa pakkauksessa♥
  https://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä:) Ihanan naisellinen laukkupullo!

   Poista
 3. Tämä on ihana tuoksu mutta olen Tiian kanssa samaa mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein juuri se ensimmäinen tuoksuelämys on paras ja kun tulee uusia versioita, niin niiden on vaikeaa hakata se alkuperäinen. Minä kun en ole sitä tuoksutellut, tai en muista mille se tuoksuu, niin siinä mielessä tästä tykkään:)

   Poista
 4. Tässä on joku tosi kiva raikas ja jännä vivahde, jota siinä alkuperäisessä ei ole, musta tää on helpompi tuoksu, jos alkuperäistä vierasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti:) Tämä on viekas tuoksu, mutta hyvä sellainen!

   Poista
 5. Pullosta täyskymppi, tuoksuna oli vähän liuan vahva mulle, vaikka siis hyvältä tuoksuikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kaunis ja ymmärrän, että kaikki ei pidä voimakkaista tuoksuista:)

   Poista
 6. Tuoksu ei sinänsä vedonnut minuun, mutta pullo on lähes täydellinen. Väri ei minuakaan miellytä, mutta se on anteeksi annettava seikka tässä tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kiva kuulla etten ole ainoa vihreän värin karttaja:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature