Messukeskuksen tuparit

lokakuuta 20, 2016

Sain kutsun messukeskukseen tutustumaan heidän uudistettuihin toimisto- ja kokoustiloihinsa. Kerroksiin, joita ei normaalisti pidetä yleisölle avoinna.  Paikalle oli kutsuttu mm. meitä bloggareita ja kiva oli siellä törmätä vanhoihin tuttuihin ja tutustella uusiin. Upea ja kuvauksellinen GT-drinkki, voittajadrinkki viime vuodelta, sisältäen mm. karpaloa ja rosmariininoksia koristeena. Aika tuju, mutta raikas maku drinkissä oli.


Nostimme maljan tietysti Messukeskuksen tupareille ja mukana menossa minä, goodmoodmondays kameran takana, peace and stylekahvakuula kainalossa ja business womanhelsinki. Minulla on kuvassa toista päivää uudet rillit päässä ja kuulkaas, kukaan ei ole huomannut mitään. Liekö kamalat, jotta kukaan ei kehtaa kommentoida tai sitten sopeutuvat niin hyvin kasvoihini, ettei kukaan huomaa.


Teimme talossa eri kerroksiin tutustumista, jossa jokaisessa oli jotakin mm. yhdessä kerroksessa tehtiin kukkasista sitomalla kaunis koru hiuksiin, ranteeseen tai rintapieleen vihko ja itse sai valita kukkaset. Minulle mieleinen väri oli tietysti oranssi ja koralli ja kukkana ehdottamasti ruusu ja valitsin käsikorun, jotta sen sai ehjänä myös kotiin.


Drinkkikerroksessa sai sitten maistella kauniin värikkäitä drinkkejä ja minä valitsin tietysti omaan kukkaan ja värimaailmaani sopivan drinkin, jossa oli vadelmaa väriä antamassa. Niin, oli siinä muutakin ja hyvää oli. Mutta nyt tähän loppuun se kaikkein tärkein. I love me- messut ovat nyt alkamassa huomenna ja kestävät sen kolme päivää. Itse olen myös Bloggaajapassilla siellä lauantaina, joten tervetuloa ja siellä toivottavasti nähdään. Muutaman päivän blogeissa kuhisee juttua messuilta, joten varmasti sitä antia löytyy myös minunkin blogistani. 

12 kommenttia on "Messukeskuksen tuparit"
 1. Kivalta näytti ja kuulosti nuo tuparit! Itse en vaan jaksanut tällä kertaa lähteä paikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ymmärrän, olit ollut jo niin paljon menossa ja aina ei voi kaikkeen osallistua:)

   Poista
 2. Kyllä harmitti kun työn takia en päässyt paikalle.
  Toivottavasti törmätään messuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne työt kun on aina vähän tämän harrastelun esteenä:)
   Varmaan saatetaan törmätä:)

   Poista
 3. Olipas mukava tavata tänään tupareissa :) Ehkä nähdään vielä lauantaina messuilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja saattaapi tosiaan olla, että vielä nähdään!:)

   Poista
 4. Noniin kaunotar, huomena tuut sit maisteleen fastin tai celciuksen pisteelle! Mä olen tänään harjotellut huomista varten kun sä tuut messuille;)

  Oli kiva nähdä eilen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh heh! Mä olen tulossa, jep! Huomiseen ja oli tosi kiva nähdä eilen, sä olet niin herttainen kuin mä oletinkin blogin perusteela:)

   Poista
 5. Herkullisen näköiset tuparit ja edustavat leidit liikenteessä! Toivottavasti oli mukavat messuilut.
  Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Messutuparit oli kivat!
   Mukavaa viikonlopun viettoa myös sinne toivotan!

   Poista
 6. Oli kiva nähdä ja vitsit, en mä mitään uusia rillejä huomannut. Taisivat tosiaan sopia niin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kanssa on aina kiva höpöttää ja nauraa:) No, ehkäpä ne rilit vaan sulautuu naamaan, niin ettei niihin kiinnitä huomiota ja se mulla oli tarkoituskin. En halua, että mut muistetaan rilleistä!!:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature