Mustaa tyyliä syksyyn

lokakuuta 10, 2016

Nyt kävikin niin onnellisesti, että löysimme vapaapäivälläni viikko sitten tyttärelle Espritin mustan villakangastakin, joka oli 80% villaa. Yleensä tarjonta villan suhteen on ollut 20% ja loput jotain keinokuitua. Mikäli villaa on ollut tarpeeksi, niin takin hinta on huidellut jo turhan korkealla. Mutta lopulta se kuitenkin löytyi ja vielä malli, joka kelpasi.Kengät, mustat Vagabond nupukkinilkkurit, taisivat löytyä jo hieman aiemmin, joten syksyn tyyli on nyt sitten hienostunut musta. Toki huivi tuohon takkiin on syytä hankkia hieman väriä ja pirteyttä antamaan.
Nyt taitaa juuri olla se aika, kun saa villakankaisessa takissa kulkea, joten päälle vaan ja menoksi.
Kuinka teidän nuoret pukeutuvat syksyyn?
6 kommenttia on "Mustaa tyyliä syksyyn"
 1. Meillä tytär kulkee bomber takissa (hänellä on ohkaisempi khakin värisenä ja paksumpi mustana) jalassa mustat slim fit farkut ja mustat Vans kengät tai nahkanilkkurit. Teinipoika viihtyy slim fit verkkareissa ja löysissä paidoissa, takkina Niken urheilupusakka ja jalassa Nike Air Maxit. Ihanan trendikkäitä nämä nykyajan nuoret <3 Upea tuo takki teidän tytöllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne nuoret osaa kyllä löytää tyylinsä! Musta on kyllä ajaton väri, vaikka saattaa joskus olla tylsä, mutta sopivilla mausteilla se on aika huippu!

   Poista
 2. Musta on täälläkin se väri ja näyttää olevan sama tyyli kuin teidän neidillä :)

  VastaaPoista
 3. Meillä näyttää tällä hetkellä myös musta olevan valttia - kera kissankarvojen;)
  Tuota Espritin takkia muuten itsekin hiplasin pari päivää sitten - ja tavoistani poiketen harmaana. Jätin sen kuitenkin vielä kauppaan - minulla on hieman liian monta villakangastakkia kaapissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko niitä olla liikaa:D No, tottahan tuo, että pari riittää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature