Naamioita iän mukaan, kosteutus

lokakuuta 09, 2016

Kesällä alkoi postausidea muhimaan päässä, kun tyttäret kaipailivat itselleen sopivia naamioita ja olivat minun varastollani niitä etsimässä. Itse olen myös naamioiden suurkuluttaja, joten kyllä niitä muutama tuolta lipastosta löytyikin. Mutta mikä naamio on järkevää missäkin iässä ottaa käyttöön ja millaisen ihon tarpeisiin naamio sopii? Päätin siis pyytää naamioita hiukan testiin ja testailla niitä tyttärien kanssa. Jotta tästä postauksesta ei tule tolkuttoman pitkä, niin päätin ensin aloittaa arvokkaampien naamioiden esittelystä ja seuraavassa jaksossa jatkaa sitten hieman huokeimpien naamioiden parissa. Lisäksi tässä postauksessa perehdytään enemmän kosteuttaviin naamioihin ja seuraavassa kuoriviin.

Lierac premium supreme mask:

 •  ikääntymisen merkkeihin
 •  pigmenttiläiskiin
 • laajentuneisiin ihohuokosiin
 •  epätäydelliseen ihon rakenteeseen ja väriin
 •  korjaava ja ravitseva kasvonaamio
 •  aikuiselle iholle eli minulle tarkoitettu, kermamaisen täyteläinen naamio
 •  lisämausteeksi voi laittaa saman sarjan Premium Elixir anti-age kasvoöljyä tipan tai kaksi, jotta naamiosta tulee vieläkin hoitavampi. 
 • hinta 76 e
Oma ihoni on varsinkin kesällä vielä joskus sekaihomaisesti käyttäytyvä, mutta nykysin kuiva tai pintakuiva. Talvella iho on kuivempi, joten tämä naamio on ehdottomasti talviajan naamio minulle. Muutoin saan sitten näppyjä, koska ihossa tapahtuu jokin ylireagoiminen kaiken kosteuttamisen suhteen ja se ilmenee näppyinä. Tuoksu on miellyttävä ja naamiohetki ylellinen. Clarinsin HydraQuench Cream-Mask: 

 • palauttaa kuivankin ihon kosteustasapainon vahvistamalla kuivan ihon kosteustekijöitä
 •  tuote häivyttää ihon kuivuudesta johtuvia juonteita jättäen ihon pehmeäksi 
 • sopii kaikenlaiselle iholle, jopa aikuisen naisen iholle, joten meidän perheessä kaikille. Tätä ovat tytöt kuitenkin pelkästään käyttäneet, sillä heillä on usein miliumeja ja niihin tämä on toiminut hyvin. 
 • paksu kermamainen kerros iholle, noin 10 minuuttia ja voit pyyhkiä ylimääräisen naamion pois. 
 • hinta 38 e. 


Jos tytöille oli tuo edellinen, niin tämä Clarinsin Extra-firming Mask on sitten juurikin aikuiselle naiselle suunnattu. Ihana kermamainen koostumus on tässäkin ja hauskasti sinertävä väri tuo mustikan minulle mieleen. Tuoksu on ihana, muttei se kuitenkaan ole mustikan tuoksua.

Extra-firming Mask: 
 • voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta ja kiinteyttää ja kirkastaa ihoa 
 • stressi ja väsymys näkyvät ihossa ja silloin helpommin ilmerypyt korostuvat. 
 • tämä naamio rentouttaa ja siten tasoittaa stressin aiheuttamia ilmeryppyjä
 • mikäli olet tutustunut Clarinsin painelutekniikkaan, niin siitä pitäisi olla hyötyä tätä naamiota käytettäessä
 • hinta 76 e.
 Naamio sisältää Pamitoyl glysiiniä, lipoaminohappoa, joka on muodostunut aminohaposta, glysiinistä ja rasvahaposta. Tämä vaikuttava aine ehkäisee toistuvasti lihasten supistumisesta johtuvan fibroblastisolun venymisen aiheuttamia haittoja ihossa. Se madaltaa stressin aiheuttamia ilmeryppyjä ihossa ja saa ilmeen näyttämään rentoutuneemmalta ja levänneeltä. Pamitoyl glysiinin vaikutusta tehostaa myös tuotteessa olevien vihreistä banaaneista ja sitruunatimjamista koostuva ihoa kiinteyttävä kasviyhdiste, joka vahvistaa kollageenisäikeitä ja ylläpitää ihoa kiinteänä ja joustavana.
Akerolansiemenuute kirkastaa ihon väriä.
Tiedot poimittu esitteestä

Itse ihastuin todella tähän naamioon ja se oli juuri tuoksumaailmaltaan kevyehkö ja rentouttava. Naamio ei saanut aikaan näppyjä, joten se ei ollut liian tuhti. Rypyt eivät kyllä minnekään kaikonneet, mutta iho oli aamulla tasaisen värinen ja levänneen näköinen.
                                        

V 10 Plus Water Mask: 

 • syvän meren tehoaineita sisältävä naamio kosteuttaa kuivaa ihoa
 •  sopii jokaiselle, niin miehelle kuin naiselle ja nuorelle iholle myös
 • naamio on valmistettu syvän meren mineraalipitoisesta vedestä ja naamio sisältää hyarulonihappoa, merilevää ja mineraaleja, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja lisäävät sen elastisuutta.
 • hinta 48 e.


Tätä geelimäistä rasvatonta naamiota on ilo käyttää, sillä se on hyvin kevyt ja ei tunnu iholla lainkaan. Nautin suuresti näistä yön yli jätettävistä naamioista, sillä uskon yön aikana tehoaineiden toimivan täysillä. Toiseksi on myönnettävä, että ei tarvi kikkailla useamman purkin kanssa iltaisin, joten se tuo kiireiseen elämään hieman helpotusta. Iho on aamuisin aina kosteutettu ja väri tasainen. Myös tyttöjen mielestä naamio oli ihanasti ihon pehmeäksi tekevä ja kosteuttava. Tämä auttaa myös noihin kiusallisiin miliumeihin ja myös siihen, ettei niitä tulisi jatkossakaan. Säännöllisyys ihonhoidossa on se juttu. 

Minusta oli hyvä huomata, että nämä naamiot, joita pystyy käyttämään iästä riippumatta, olivat kuitenkin suhteellisen järkevissä hinnoissa, mutta ymmärrän hyvin, jos nuoret eivät raski naamioihin rahojansa pistää. Ehkäpä perheen äidit pystyvät ostamaan noita naamioita, joista joka ikäluokka pystyisi hyötymään.

Tuotteet lehdistönäytteitä
8 kommenttia on "Naamioita iän mukaan, kosteutus"
 1. Meillä on tyttären kanssa joka perjantai naamiopäivä. Itse olen vähän huono kasvojani rasvailemaan, joten tuo kosteuttava naamio on ollut minun ihoni pelastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamiopäivä on kyllä hyvä, sillä silloin se todellakin tulee tehtyä:) Kosteutus on meille kyllä todella tärkeä juttu, myös nuorelle iholle, koska kohta alkaa se viima ja kylmä aika säätilassa, että iho kuivuu ja kiristää. Tai näin ainakin minulla käy:)

   Poista
 2. Lieracin naamio on aivan ihana, käytin sitä Kreikassa jokainen yö (tiedän että ei saisi ;) ), mut aurinkolomalla pakko antaa extrahoitoa iholle. :D Clarinsin Extra-firming löytyy myös, mutta en ole ehtinyt kokeilemaan sitä vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos ne naamioyöt toimivat, niin sehän on vaan hyvä juttu:) Aurinko on kuivattaja ja sä annoit kunnon kosteutuksen!
   Molemmat naamiot on kyllä ihania omalla laillaan:)

   Poista
 3. Naamiot ovat kotona ihania arjen pieniä luksusjuttuja. Harvoin tulee tehtyä, vaikka pitäisi tehdä useammin. Viikolla kyllä tein naamion käsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se aika on joskus todella hankala muistaa nipistää itselle ja sille naamiolle. Joskus blogia kirjoitellessa laitan naamion, joten se hoituu siinä. Minulla nuo lauantait saunoineen on ihania kuorinta/naamio iltoja, joista en tahtoisi luopua:)

   Poista
 4. Upeita naamioita kaikki! En tosin ole testinyt kaikkia. ;) Tuo Clarinsin violetti, jotenkin näyttää niin kauniilta. Naamiopostausidea on omassakin mielessä muhimassa, mutta vasta joskus messujen jälkeen.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ihania:) Sä varmasti esittelet sitten messujen jälkeen uusia tuulia naamioiden saralla, joten sitä odotellessa:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature