Vaaleanpunainen pitsihuivi

lokakuuta 17, 2016Pitsihuivi valmistui, viimein ja kun taas aloin kikkailla viimeisen Merilla kerän kanssa, niin johan se tietysti loppui sitten liian aikaisin. No, löytyi laatikon pohjalta sitten vielä pieni valkoinen saman vahvuinen kerä merinoa, joten neuloin sitten päädyt valkoisiksi. Tämä huivi ei ole koolla pilattu, mutta pitsisyys ja herkkyys on pääasia ja toivon myös, että hieman lämmittäisi, villaa kun on. Ehkäpä tämä tulee käyttöön näihin syksyn ilmoihin sopivana ja  kaverina sille minun kamelitakilleni. Sävyjen puolesta sopisi.


Pidätkö pitsihuiveista vai mieluimmin rouheammista, kunnon kaulahuiveista?


22 kommenttia on "Vaaleanpunainen pitsihuivi"
 1. Aivan ihana huivi. Tykkään kyllä pitsihuiveista, mutta kun oikein kova pakkanen pauhaa, silloin kiepautan kaulaan paksun huivin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No juuri näin, sillä tuskin tuo ohut huivi silloin mitään lämmittää!

   Poista
 2. Kaunis! Tykkään pitsistä muutenkin, joten täältä peukku pitsihuiville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minä olen kanssa pitsin perään muutenkin, mutta käy minulle sit se jämäkämpi ja paksumpikin huivi, kun säät sen vaativat:)

   Poista
 3. Oi miten kaunis!
  Harmi, kun itse ei osaa tehdä mitään tuollaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tämä oli minusta tosi haastava, kun piti tarkkailla silmukoita ja kerroksia kokoajan, muuten neuloessa rentoutuu, mutta tän kanssa ei!
   Neulominen on sellainen puuha, joka vie mennessään, kun pääsee alkuun:)

   Poista
 4. Todella kaunia ja varmasti suuritöinen. Ihastelen aina pitsihuiveja, itse en niitä osaa/jaksa tehdäkään. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Suuritöinen sillä lailla, että vaati minulta kokoajan tarkkaavaisuutta ja kavennuksia ja langankiertoja kun oli myös nurjalla, niin meinasi välillä virheen tultua mennä hermot. Mutta sinnikkäästi jatkoin loppuun:)
   Ihanaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos:) Pehmoinen ja lämmin, toivon myös:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos:) Niin minäkin ja eri tyyliin on kiva pukeutua ja piristää asua huiveilla, välill pitsein ja välillä muhkeampaa sorttia sitten kehiin:)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos:) Se on kaunis tuo kuvio, vaikka olikin tehdä minut hulluksi:D

   Poista
 8. Jess,jess!Aivan ihana vaahtokarkki.Mutta molemmille on aikansa;osan vuotta kepeillä pitsihempukoilla ja osan vuotta täytyy ottaa järeemmät ja muhkeemmat tuubit ja huivit lämmikkeeksi.Millä ohjeella teit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari:) Tämä oli nyt viiminen tätä lankaa, joten paljon siitä tuli kaikkea neulottua! Saitko sinä onnistumaan sen oman neuleesi?
   Ohjetta ei ollut, vaan otin kuvion Suuri Käsityölehden 7/2016 lehdestä. Tytöllä on sellainen vihertävä lyhythihainen paita tehty tällä kuviolla ja ihastuin ja lopulta vihastuinkin tähän kuvioon!:D Mutta nyt se on done.

   Poista
 9. Kiitos,neule onnistui hyvin.No nyt tajusin,mikä malli. Tein sillä mallilla pikkuisen modaten 9v siskontytölle Matildalle puseron.Näyttää tyystin erilaiselta tuosta langasta.Täytyy panna korvan taakse tämäkin vinkki,kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä:) Saattaa olla, että malli todella näyttää erilaiselta, kun sen on tehnyt noin ohuesta langasta, tai sitten mä olen nysvännyt sen ihan vääriin ja tommoinen siitä tuli:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature