Zadig & Voltaire young love

lokakuuta 23, 2016
Zadig & Voltaire tuoksut ovat  nuorille, herrasmiesrokkarille ja rokkimimmille, vasta löydetylle rakkaudelle, jossa toisen seurasta ei vain saa tarpeekseen. Yhteisenä intohimona musiikki ja rokkimusiikki varsinkin. Minä mieltäisin taustalle soimaan Aerosmithin "Grazy" , mutta se on vain minun suosikkini. Vain yksi sääntö! Ei sääntöjä!" No sehän sopii. 

Zadig & Voltaire This is him on voimaa, maskuliinisuutta ja huumaava itämainen ja metsäinen tuoksu, jonka alussa on greippi, sydäntuoksussa intensiivinen santelipuu ja lopussa vanilja. Oikein miehinen ja mausteinen tuoksu, joka kyllä sopii myös vanhemmallekin rokkaavalle herralle.

Zadig & Voltaire This is for her on elegantti itämainen ja kukkais-metsäinen tuoksu, jonka alussa hurmaa jasmiini, sydäntuoksussa kastanja yhdistyy santelipuuhun ja pohjalla sensuelli vanilja. 

Nämä ovat hurmaavat ja yhteensopivat tuoksut, jotka sopivat täydellisesti nuoremmalle tyttärelleni ja hänen poikaystävälleen. 
Ei enempää sanoja vaan musiikki kertokoon kaiken!

Lehdistönäytteet
6 kommenttia on "Zadig & Voltaire young love"
 1. Molemmat on tosi hyviä tuoksuja, täällä ihan aikuiset tykkää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, tosi hyvät tuoksut ja toki käy vaikka mummoille ja paapoille kanssa, eli ei sääntöjä ei ikärajaa:) Mutta meillä ne sopi nyt nuorille!

   Poista
 2. Ihanan selkeät pullotkin tuoksuilla.
  Aerosmith <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, rokkityyliin ei sovi turha piperrys:)
   Aerosmith on kyllä vaan paras, okei on niitä muitaki!!:D

   Poista
 3. Ihanalta kuullostaa. Saako noita käyttää jos on ollut 16 vuotta naimisissa ? :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature