Clarinsin huippuseerumit

marraskuuta 19, 2016


Tänään piti postailla aivan jotain muuta, mutta koska kuvat eivät ottaneet millään onnistuakseen, jätin kuvaamisen suosiolla ja etsin jo valmiiksi kuvaamani kuvat Clarinsin seerumeista. Alkusyksyllä otettu, joten ihana huomata, miten hyvä on joskus ennakoida kuvien suhteen. 

Nämä seerumit on syytä painaa korvan taakse, mikäli et näitä ole päässyt jo kokeilemaan. Clarinsin Double seerumi on ollut jo jonkin aikaa tarjolla, Itseasiassa muutaman vuosikymmenen, mutta pari vuotta sitten tuote hieman uusiutui ja nyt se on sopiva jo 25 ikävuodesta ylöspäin. Olin tätä jo halunnut kokeilla, mutta muutama muu seerumi oli ollut testilistalla sen verran pitkään, että ne oli testattava ensin alta pois, ennen kuin sain tämän viimein korkattua.    

Double seerumi on vesi-ja öljypohjaisen yhdistelmän sisältävä koostumus. Pullossa on kaksi säiliötä ja pumpatessa tuotetta ulos, ne yhdistyvät. Ihanan kevyt Clarinsmainen tuoksu, joka viehättää varmasti tuoksuista pitävää, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan pökerryttävän tuhti ja häipyy kyllä ajan kuluessa iholta. Koostumus on kevyt ja sopii näin kaikille ihotyypeille. Itse en aina edes laittanut tämän kanssa mitään muuta, koska niin hyvältä ja ravitsevalta tuote tuntui. Mutta nyt talvemmalla tämän päälle kaipaa varmasti kuivaihoinen lisävoidetta kaveriksi. Sopii hyvin myös meikin alle. Anti-age tuote, joka siis kosteuttaa ja tekee ihosta miellyttävän pehmoisen, olematta liian voimakas tai öljyinen. Seerumia voi käyttää kuuriluontoisesti tai ihan koko vuoden. Itse testailin pullon puolilleen ja ajattelin sitten tehdä toisen puolen kanssa tuttavuutta talven kovimmilla viimoilla. Lämpimästi suosittelen kyllä kokeilemaan.Clarinsin tuhtimaisempi versio on sitten Shaping Facial Lift Total V-contouring seerumi, joka sopii meille aikuisemmille naisille, sillä se on kasvonpiirteitä kohottava ja muokkaava. Se kiinteyttää ihoa ja saa näyttämään päivä päivältä nuoremmalta. 
No, kuten kaikki tietää, niin eihän voide nyt ihan kaikkeen pysty, mutta napakamman tunteen se kyllä antoi. Tykkäsin raikkaasta tuoksusta ja voidemaisuudesta, sillä se tuntui niin täyteläiseltä. Seerumin päälle kyllä laitoin kosteusvoidetta, sillä yksinään se ei minulle riitä. 

Tämän voiteen kanssa kuuluisi tehdä Clarinsin painelutekniikalla kasvohierontaa, mutta ei sitä aamukiireessä koskaan tullut tehtyä ja illalla unohdin, joten siihen en pysty ottamaan kantaa, miten sen mahdollisesti vaikuttaisi. Sen verran hyvältä iho tuntui, että tämä tuote jää käyttöön. Välillä intouduin yhdistelemään näitä kahta seerumia ja ei sekään hullumpi idea ollut. Double seerumin kosteutus ja Shaping seerumilla sitten se napakka tunne. 

Tuotteet lehdistönäytteitä
10 kommenttia on "Clarinsin huippuseerumit"
 1. Clarins on vaan niin upea merkki, oma lemppari silmänympärysvoidekin tulee Clarinsilta. <3 Ihanaa viikkistä M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja aamen:) Tasokkaat tuotteet ja nykyisin vähän jokaiseen ikään sopivia ja hintaluokkakin kohtuullinen:)
   Mukavaa sunnuntaita!<3

   Poista
 2. Tyttäreni käytti nuorempana Clarinsin tuotteita ja mielsin sen aiemmin nuoreten merkiksi. Hyvä päivittää tietoja. Mukavaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin vanhempi tytär on käyttänyt useamman vuoden nuoren iholle tarkitettua linjaa. On Clarinsilla kyllä ollut muistaakseni aina kuitenkin jo 30v eteenpäin ihonhoitoa ja viime vuosina myös 50-60 vuotiaille:)

   Poista
 3. Seerumit ovat jääneet itselleni vallan vieraiksi, mitä nyt olen niitä
  joskus kasvohoitojen yhteydessä testannut. Varmasti oiva tuote ja
  tarpeellinen varsinkin ikääntyvälle iholle. Tiedätkö löytyykö jostain
  sarjasta laadukas tuoksuton seerumi, joka sopii tuoksuallergiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumit ovat omassa ihonhoidossa nousseet todella tärkeään rooliin. Joko kuurina tai jatkuvassa käytössä seerumi tuo tehokkaampaa hoitoa iholle. Lisäpotkua tavallaan kosteusvoiteen kaverina:)
   Kuule, minäpä otan selvää tuosta tuoksuallergia-asiasta ja palailen siihen:)

   Poista
 4. Clarinsilla on kyllä aivan mahtavia tuotteita ja tuo seerumi kuulostaa hyvältä <3
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 5. Ihan tuli sellainen olo, kun näitä kuvia katsoi, että KESÄ TULE JO! :D Eipä tässä talviaikaan hirveän montaa tuntia valoa ole, jos haluaa saada hyviä kuvia. Haastavaa, I know ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuota juuri ajattelin, että kehtaako näitä kuvia laittaakaan kun joulu jo kolkuttaa kohta ovella ja kuvissa on vasta alkusyksyn tunnelmaa:) No, mutta valoa oli tuolloin juuri sopivasti ja toisin on nyt! Ei tahdo saada mitään painokelpoista ja jos on kotona päivällä, niin eiköhän sitten sada, kun pitäisi kuvata:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature