Clarks ylipolvensaappaat

marraskuuta 20, 2016
Eipä ole kuin pari vuotta, kun minä katselin ylipolvensaappaita hieman hämmentyneenä, että voisiko jo aikuisen naisen ikään ehtinyt sellaisilla tepastella! No ei kait, sillä olin nuorena sellaisen parin omistanut ja muutamat bileet tanssahdellut ne jalassa.
Aikaa kului ja yllättäen huomasin, että niitähän voi kivasti yhdistellä mekon ja leggareiden kanssa ja ei niihin yläikärajaa olekaan laitettu. Mikäs siinä, tuumasta toimeen ja kiertelin alkusyksyn kaupoilla, mutta en halunnut tekstiilipintaa ja en myöskään halunnut maksaa liikaa mokkanahasta. Korkoa halusin vain 5-6 cm, sillä haluan myös jaksaa niillä kävellä. Paljon on haluamista!

Päädyin katselemaan verkkokaupan sivuja ja oma kokoni oli siellä tietysti jo loppu. Kuinka ollakaan, on tämä nykyinen nettimaailma aika hurja, sillä eiköhän heti seuraavina päivinä alkanut ilmestyä ylipolvensaapasmainoksia aina kun menin vaikka facebookin sivuille. Siinä niitä minun mielimiäni Clarks-saappaita oli joka puolella, joten tuntui ihan ahdistavalta. Postiluukusta tipahti Zalandolta viesti: We miss you  ja alennustakin 15% saa heti, kun vain jotakin tilaa. Mainoksen uhrina katsoin itselleni parin ja löytyi vielä oikea koko ja viikon päästä minulla oli jo saappaaslaatikko kainalossa ja tässä niitä nyt esittelen ja olo on kuin saapasjalkakissalla. Näyttääkö ne myös siltä?

Mietityttää, että onko meille asennettu kamerat tietämättäni, koska en ollut tunnuksilla tuolla Zalandon verkkokaupassa ja silti heti postilaatikkoon osasi tuo kuponki tulla. Joku kertoi, että oli kotona jutellut ihan tavallisesta ruoka-aineesta, kanafileistä ja hetken päästä nettiin mennessään oli kanafileiden mainoksia pompahdellut joka puolella. 
Voiko olla sattumaa? Onko sinulla vastaavanlaisia kokemuksia?
Käyttäisitkö sinä ylipolvensaappaita?
14 kommenttia on "Clarks ylipolvensaappaat "
 1. Ihanat saappaat! <3 Mun pohkeet on niin isot, etten toistaseks oo löytänyt sopivia itelle :/

  Oon ite huomannut saman,että jos on facebookki auki toisessa välilehdessä niin jo alkaa mainoksia tulla millon mistäkin. Välillä jopa ärsyttää, kun työjutut bongaa millon mistäkin esiin. Eli fb vakoilee, samoin microsoftin sähköpostit.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saappaista kyllä tykkään tosi paljon:) Jos sä vain luulet, että sun pohkeet on isot?!

   Kyllä meitä siis vaklataan:)

   Poista
 2. Olen huomannut. Varmaan sivuvierailut jäävät koneen muistiin ja juuri etsimääni usein ruvetaan tyrkyttämään. Face varmasti vaikuttaa asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaklailu kuulostaa ja tuntuu kyllä aikamoiselta! Mitä kaikkia tietoja meistä poimitaankaan teitämättämme!!!

   Poista
 3. Kauniit saappaat<3 Käyttäisin ylipolvensaappaita ja käytänkin, mutta minulla on vanhat retrosaappaat. Epäilen että tähän pituuteen jos vaan pohkeesta mahtuisi nuokin kauniit Clarksin saappaat jäisivät normaalimittaiseksi...:))

  Ja todellakin, välillä mainokset seuraavat kuin iilimadot... Rasittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Niin, minulla on tuo päinvastainen pulma, että menee jo liian ylös jotkin saappaat ja olo on kuin saapasjalkakisulla:)

   Mainoksia emme siis pääse pakoon:)

   Poista
 4. Käyttäisin, jos löytäisen sellaiset joihin ahkeralla 15 vuoden pyöräilyllä ja melkein 40 vuoden kävelyllä muodostuneet lihaksikkaat pohkeet mahtuisivat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä vaikeeta saada sopivia kenkiä, kun ne valuu alas:) Oon mäkin kävelly ja pyöräilly, mutta missä mulla on menny pieleen, heh:)

   Poista
 5. Ihanat saappaat! Voi kun minun tynkäjaloillani voisikin käyttää tuollaisia.
  Olen huomannut, että jos haen netistä jotain tiettyä, niin seuraavasssa hetkessä on Facebook täynnä mainoksia kyseisistä tuotteista. Meillä oli sohvakalusto hankinnassa ja pyörin netissä kalustetalojen sivuilla ja kuinka ollakaan, Facebook alkoi ehdotella sohvia. Sama kävi, kun klikkasin Facebookissa yksien kauniiden kenkien mainosta. Nyt FB on täynnä näitä kenkiä. :) Todellakin kohdistettua mainontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:)
   No ei sitten varmana lahjoja kannata etsiä netistä, sillä silloinhan sitä heti paljastuu!! Mutta onnea sohvien löytämiseen:)

   Poista
 6. Mun jaloilla ei noita upeita saappaita voisi käyttää. Näyttävät kyllä hyviltä. Kai tuolla somessa on joku seuranta menossa, kun jo ajatus tuo näytölle oikeat sivut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavaa oikeastaan! No, nyt mä kyll kuulostan jo mummolta:D

   Poista
 7. Komeet on bootsit, olen vaan niin vanha sielultani, etten itselleni polven yli saappaita osaisi, mutta muilla kyllä ihastelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, vanha sielu:) Joo, mullakin meni tovi, mutta kun tykkään pitää mekkoja ja hamosia, niin nää on sit lämpimät:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature