Essence makeup

marraskuuta 11, 2016

Parisen viikkoa sitten sain kutsun Essence meikkien lanseeraukseen suomessa, ensimmäisenä pohjoismaana. Olin joskus kuullut merkistä, mutta tietämykseni oli todella vähäistä. Saksalainen merkki, joka tarjoaa pikkurahalla laadukasta kosmetiikkaa. Ostaminen on helppoa, sillä Essence on kaikkien ulottuvilla ja vaikkapa ruokaostoksilla voit tehdä meikkiostoksia. 

Minä en yleensä marketeista ruokaa ostaessani kyllä katsele meikkejä, joten siksi kai tämä merkki oli jäänyt minulta huomaamatta. Meikit ovat olleet suomessa jo vuoden, mutta vasta nyt, kun merkki on levinnyt koko maahan, se lanseerattiin kauniiden ja hempeiden vaaleanpunaisten hörhelöiden seassa. Sopii hyvin tuon meikkimerkin tyyliin.
Värisävyjä löytyy laidasta laitaan ja tiuhaan tahtiin tuleekin uutta. Ehkä joku mieleinen värisävy saattaa olla poistunut jo hyllyiltä, sillä ne uudistuvat kokoajan. 


Tämä merkki on varmasti loistava nuorille ja vaikkapa opiskelijoille, sillä hinta ei päätä huimaa. Voin kuvitella, että näihin nuoret tyttöset mielellään uhraavat viikkorahansa.


15 kommenttia on "Essence makeup"
 1. Essencellä on todella hyviä meikkejä. Tokmannilta olen näitä ostellut.
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Sain 2 Essence luomiväriä ja yjden kynsilakan lahjaksi joku aika sitten. Kynsilakka ei ollut erikoisen kestävä, luomivörit ok

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups,puhelimella tuli taas noita kirjoitusvirheitä;D

   Poista
  2. No hyvä tietää. Meillä nämä meikit kyllä taisivat kadota tuonne nuorison käyttöön:)
   Hei, puhelimella näpyttely on minullakin tuskaa, kun aina lyön kiireessä vääriin:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja sinne myös! Nautitaan pakkas-ja lumikeleistä, kun niitä vielä riittää!

   Poista
 4. Essencen lakkoja olen käyttänyt jo pitemmän aikaa. Pigmentit ovat niissä tosi hyviä, suti kunnon kokoinen ja sävyjä löytyy vaikka kuinka :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä noi meikit on myös siihen hyviä, kun haluaa testata jotain uutta, mutta ei ole varma haluaako kuluttaa siihen paljoa rahaa. Esimerkiksi minä ostin Essenceltä muutaman huulipunan vuoden alussa, koska halusin testata tuleeko punia käytettyjä. Eipä niitä sitten tullutkaan käytettyä, joten olisi varmasti harmittanut enemmän, jos olisin kaksi Macin punaa jättänyt lähes käyttämättömäksi.

  Essencellä on myös yleisesti ottaen hyvät pigmentit ja pysyvyydet meikeissä, vaikka hinta onkin noin halpa.

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Näissä löytyi kuitenkin hyviä meikkejä, joita voi käyttää huoletta ja meillä tyttäret ovat näistä tykänneet. Voisi kai sanoa, että arkimeikkiin sopivia:)

   Poista
 6. Heh minä tykkään myös edullisesta kosmesta, vaikka kalliimasta tuleekin se luxusfiilis. Eli olen ostanut kynsilakkoja, kiiltoja, luomiväripaletin ja punia ihan Tokmannilta ja nyt tämä sitten rantautuu kait Cittariin, jihuu. Eli tykkään kynsilakoista, punista ja kiilloista. :)

  <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri:) Aina se ei tarkoita, että halpa olisi huono! Useammalla on nyt mahdollisuus ostella meikkejä, jos haluaa, koska hinta ei päätä huimaa:)
   Mukavaa viikonloppua sinne myös:) <3

   Poista
 7. Kuulostaa mielenkiintoiselta meikkisarjalta! Nuo meikit olisivat niin meidän teinin makuun ja
  saattaapi olla, että löytäisin sieltä joitain mukavia tuotteita itsellenikin. Myydäänkö tuota
  Essenceä Cittarissakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä on siis Tokmannilla ja kuten Tiia tuossa mainitsi, niin cittariin olisi tulossa:)

   Poista
 8. Tarkistin asian ja on jo cittarissa myynnissä siellä Turussakin:)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature