Goldwell hiustuoksut ja arvonnan voittaja

marraskuuta 08, 2016


Mietihän miltä hiuksesi tällä hetkellä tuoksuvat? Jos hiuksesi ovat puhtaat, niin tuoksuvatko ne silti vastapestyille vai jo epämiellyttävän tunkkaisille? Aika pian hiustuotteet haihtuvat hiuksista, jos niitä ei pese joka päivä. Harva kai oikeasti enää nykyisin niin tekee. Miltä sinä toivoisit, että hiuksesi tuoksuisivat? Itse ainakin mielelläni toivoisin raikkautta. Miltäs sitten kuulostaisi hiusparfyymi? Minä olin hieman ällikällä lyöty, kun ensi kerran tästä kuulin. Oikeastiko  hiuksille omat tuoksunsa? No johan on.

Goldwell Kerasilk on kehitellyt hiuksille omat kaunistavat hiustuoksunsa.  Kaikki tuoksut: palauttavat hiuksiin vastapestyjen hiusten tuoksun, samalla kun peittävät epämiellyttävää hajua päivän aikana, silkkinen tunne ja hienovarainen kiilto sekä sähköisyyden estäminen

Reconstruc: mangolian ja jasmiinin arvokas tuoksu
Color: puhtaat vastapestyjen hiusten raikas tuoksu
Repower: freesia ja lilja
Control: hienostunut itämainen tuoksu

Tässä onkin sellainen jippo, että hiustuoksuihin voi tarttua silloin, kun ei halua tuoksua liian voimakkaasti ja kuitenkin haluaa tuoksua hyvälle. Totta, aina ei edes halua laittaa parfyymiä, joten silloin tuollainen kevyt tuoksu hiuksiin toimisi. Talvella pipo päässä kulkiessa voisi hiustuoksu toimia hyvin ja pipokaan ei varmasti pahastuisi tuoksusta. Kesällä sitten aurinkorannalla hiustuoksu olisi varma menestys, sillä tuoksujahan ei suositella laitettavaksi iholle aurinkoon mentäessä. Pienten vauvojen äideille ei suositella vahvoja hajusteita, niin silloinhan tämä olisi mieto versio tuoksusta ja uskon myös, että tästä voisi olla helpotusta tuoksuallergisille.

Näistä tuoksuista itselleni suosikiksi nousee tuo Color, sillä minusta mikään ei voita vastapestyjen hiusten raikasta tuoksua ja silloin voin suihkauttaa myös muuta parfyymiä. Toinen suosikkini on tuo Control itämainen tuoksu.

Innostuitko hiustuoksuista? Mikä olisi suosikkisi?
Tuotteet lehdistönäytteitä

Loppuun vielä tärkeä uutinen, nimittäin pipon on voittanut arvonnassa S-Lisa! Paljon onnea voittajalle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille.


10 kommenttia on "Goldwell hiustuoksut ja arvonnan voittaja"
 1. No ehdottomasti hiuksille omat tuoksunsa. Kahteen aiempaan Kerasilk postaukseen olenkin kirjoittanut, että hiustuotteissa niin hyvät tuoksut, että pitäisi tulla tuoksut hiustuotesarjaan ja tulihan ne ja hiuksille. <3 Noita itse asiassa mielisin minäkin testailla, niin ihanat tuoksut sarjan tuotteissa on.

  Kivaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että jo hiustuotteissa on hyvä tuoksu, niin miksei sitten myös laittaisi näitä parfyymejä hiuksiin! :)

   Poista
 2. Hiustuoksut kuulostavat kivalta idealta. Color olisi ehkä näistä se mun juttu, koska käytän muita tuoksuja en kuitenkaan halua, että hiuksista lähtisi mikään parfyymimäinen tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Repower kuulostaa sellaiselta josta minä varmasti tykkäisin.
  Tällä hetkellä hiukset tuoksuvat mustaherukalta :)
  Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa tiistai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on aika mielenkiintoisia tuoksuja ja uskon, että tykkäsisit!:) Mustaherukkakin kuulostaa kyllä hyvältä!

   Poista
 4. No nyt innostuin :). Pitänee kokeilla juuri tuota Coloria. Onnea arvonnan voittaneelle, pipo on superlämmin ja ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Color antaa mahdollisuuden myös siihen naturelli-päivään ja mikäs ihanampaa kuin raikkaalle tuoksuvat hiukset!:)
   Pipo todella vaikuttaa lämpimältä!

   Poista
 5. Hauska idea, ja voisin kyllä käyttää hiustuoksujakin, vaikkakin pesen hiukset joka päivä. Mutta kun rakastan tuoksuja, niin miksi ei myös hiuksille omansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, onhan se miellyttävä tunne, kun tietää, että hiuksetkin ovat hyvälle tuoksuvat!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature