Jouluako jo?

marraskuuta 16, 2016

Viime viikonloppuna, mieheni kanssa lenkkeillessä, tuli ihan "sattumalta" tarkistettua Country Whiten joulutarjonta. Tämä liike on sellainen, jossa tahtoo lähteä vähän lapasesta tuo ostelu, mutta nyt oli meillä molemmilla kukkarot jääneet kotiin, onneksi, tuumi mies ja minä tietysti harmittelin. Miljöö on niin ihana ja sopiva juuri maalaisromanttisen sisustamisen ystävälle. Mutta kyllä sieltä minusta löytyy yksinkertaisempaan tyyliin sisustajallekin omat valikoimansa.
Tässä oli vain osa tarjonnasta ja uskon että menen sinne ihan lompakon ja ajan kanssa tässä lähiaikoina, jotta pääsee virittäytymään joulufiilareihin. Tulevana viikonloppuna on jouluavajaisetkin ja alennuksia, se tietää siis rahanmenoa.

Olen tässä kehitellyt hieman joulukalenteria teille, lukijat ja tiedossa on vähän kaikenlaisia kivoja juttuja. Silmät auki kuljen ja etsin ideoita, mutta siitä sitten lähempänä joulukuuta.

Maanantaina olimme katsomassa teatterissa Komisario Palmun Erehdystä perheen kanssa ja tänään on pikkujoulumeininkiä cabaree-tyyliin, joten kiirettä pitää. Tulee tässä kuussa jo kulttuurin yliannostus tällä menolla. Palmua suosittelen ja varsinkin, jos leffoja on telkusta joskus katsellut. Tämä oli miehelle synttärilahja ja koska hän on tyttöjen kanssa kaikki Palmu-leffat katsellut, niin sehän sopi mainiosti. Minä olen ainoa, joka ei nyt niin Palmusta ole intoillut, mutta teatterista kyllä tykkäsin.

Oletko sinä käynyt teatterissa viime aikoina?
Miten on pikkujoulujen kanssa, joko ne on vietetty vai vielä edessä?

12 kommenttia on "Jouluako jo?"
 1. Teatterissa käynnistä on aikaa, kohta kaksi vuotta, pitäisi varmaan ottaa pian uusiksi. Tänä vuonna ei taida pikkujouluja olla, eikä ole kyllä niin väliksikään. Sen sijaan ystävän kanssa on perinteiset joulun istujaiset ennen joulua, jota odotan kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli myös useampi vuosi taukoa noiden teattereiden suhteen. Olikohan viimeksi joku Pekka Töpöhäntä? :D
   Ystävän kanssa on varmasti kiva viettää pikkujouluja:)

   Poista
 2. En edes muista, milloin viimeksi olen käynyt teatterissa. Olisikin kiva taas mennä pitkästä aikaa.
  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aina piristää, vaikkei kävisi kuin joskus:)

   Poista
 3. Ihan jouluinen tunnelma kuvissa. Miehen kanssa varattiin juuri liput Juurihoitoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari:) Juurihoidosta en olekaan kuullut, mutta kiva kun löytyy mieluinen esitys:)

   Poista
 4. Teatteriin olisi kiva taas mennä, hankalaa vaan kun on niin kaukana. Ihania jouluisia tavaroita, muista sitten esitellä ostoksesi tuolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että teatterissa käynti on helpompaa, jos se on omalla paikkakunnalla. Noh, täällä niitä kyllä on, mutta ei sinne lähteminen näytä olevan helppoa siltikään, näköjään, kun en edes muista milloin olen ennen tätä syksyä käynyt teatterissa:)
   Juu, esittelen kyllä ostoksia. Katsotaan mitä lähtee mukaan:)

   Poista
 5. Ihania juttuja puoti täynnä! En edes muista milloin olen käynyt viimeksi teatterissa...olisipa kiva käydä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla saa jouluhörhö kyllä hillitä itseään:)
   Minulla oli vähän sama juttu, että milloinkas olen viimeksi teatterissa käynyt?! Saattoi tosiaan olla se Pekka Töpöhännän seikkailut:) Nyt on sitten toisenlaisia seikkailuja ja esityksiä:D

   Poista
 6. Tuttu liike silloin, kun oli Jumbossa ja rahathan sinne aina meni. Muutti jo vuosia sitten, mutta en ole vaan käynyt, koska tietäisi rahanmenoa. ;) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisit kyllä, sillä Jumbon tilat olivat niin ahtaat, etteivät tuotteet päässeet kunnolla esille. Nyt siellä on tilaa ja miljöö todellakin kartanomainen :) Ihania juttuja, mutta en minäkään usein siellä uskalla käydä, vaikka tuossa naapurissa onkin. Muuten lompsa tyhjenee kummasti:D
   Mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature