Joulukalenteri 1.12

marraskuuta 30, 2016Mahtavaa joulukuun ensimmäistä ja tästä se joulukalenteri lähtee liikkeelle. Täällä esitellään blogille tyypillisiä aiheita, kuten DIY, käsityöt ja kosmetiikka, joista voi ottaa ideoita oman joulun valmisteluun ja ammentaa joululahjavinkkejä. Muutamia arvontojakin on tiedossa, joten toivottavasti sinä pysyt tiiviisti mukana jouluun saakka.


Helppo toteuttaa, hinnaltaan edullinen ja lopputulos on tyylikäs. Siinäpä kriteerit joulukuusenpalloista tehtyyn kransssiin. Tänään siis askarrellaan.

Tähän kranssiin voi käyttää vanhoja joulukuusenpalloja ja ostaa jokunen lisää tai hankkia kaikki pallot saman sävyisenä ja tehdä tyylikäs kokonaisuus, joka kestää katseita vielä tammikuullakin. 

Tarvitset seuraavia tarvikkeita askartelukaupoista:

 • runsaasti erikokoisia joulupalloja 
 • kranssipohjan ja sen voi tehdä myös itse vaikka risuista, mutta se kannattaa vaikka sitten kankaalla päällystää, jotta pallot tarttuvat ja pysyvät siinä kiinni
 • hopeista maalia kranssipohjan maalaamiseen
 • kuumaliimapistooli ja patruunoita, huomioi se, että liimaa kuluu aika paljon
 • helmiketjua 2 m
 • ripustuslenkki joko rautalangasta tai nauhasta

Esivalmisteluja sen verran, että maalaa kranssipohja halutun väriseksi, joten silloin ei haittaa, mikäli pallojen välistä pohja hieman vilkkuu. Sitten vain aloitat kuumaliimapistoolilla pallojen liimaamisen kerros kerrokselta. Ensin pohja piiloon isoilla palloilla ja sitten väleihin ja päälle kerrostaen. Ei ole väliä miten palloja liimaa, kunhan lopputulos on runsas ja pallot on liimattu limittäin ja pohja on suhteellisen peitossa. Kun olet saanut pallot liimattua ja ne ovat kunnolla kiinni, pujota helminauha kauniisti ympäri kranssia, sitäkin voi jostain kohdin liimailla kiinni, jos haluat, että se pysyisi paikallaan. Pujota lopuksi ripustuslenkki tai nauha ja ripusta kranssi paikalleen ja ihaile aikaansaannostasi.14 kommenttia on " Joulukalenteri 1.12"
 1. Todella kaunis kranssi <3
  Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!

  VastaaPoista
 2. Oi miten upea kranssi! Ihanaa joulukuuta <3

  VastaaPoista
 3. Hieno kranssi ja vaikuttaa aika helpolta toteuttaakin. Kiitos vinkistä!
  Mukavaa joulukuun ekaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Helppo, tosin hieman kärsivällisyyttä kysytään, jotta pallot saa pysymään ja liimaa aika rutkasti:)

   Poista
 4. Kaunis ja helppotöinen kranssi. Mukavaa joulukuun ensimmäistä iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sellainen, että kaikki osaavat, mutta hermoja hieman kysyy, että pallot saa kiltisti pysymään:)
   Tunnelmallista joulukuun ekaa sinne myös!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature