Merrell Moab retkeilykengät pitävät talvesta

marraskuuta 13, 2016

Eikö olekin harvinaista, että tuota lunta on tullut nyt oikein roppakaupalla tänne eteläänkin? Harvoin isänpäivän tienoilla on saanut lumitöiden kanssa puuhastella. Nyt pääsinkin kunnolla testaamaan näitä Merrellin Moab FST Mid Ice+ Thermo Waterproof jalkineita, lumitöitä tehdessäni. Pyörä oli jäänyt laittamatta pressun alle ja koska ulkovarastoon ei mahdu kuin kaksi, niin pari pyörää on peiteltävä pihalle pressun alle. Terassin pinta oli saatava lapioitua lumesta ja siihen paikka pyörille.
Sää ei suosinut tänään auringon paisteella, vaikka niin oli vähän lupailtu. Asteita oli -3, joten loistava ulkoilusää. Vaikka asteita on näinkin vähän, minä kyllä silti helposti kärsin kylmästä ja varpaat ne ensiksi jäätyvät. Siksi on hyvä, että tämä Merrellin Moab kengän 100 % vanueriste suojaa kylmältä ja lisänä on vielä pehmeä ja lämmin Conductor fleecevuori. 

  

Kun lumityöt oli tehty ja pyörät säilössä, päätimme tehdä miehen kanssa kunnon kävelylenkin. Suuntasimme Haltian tilalle ja seikkailimme vähän lähimetsän kivillä. Pitihän näitä kenkiä tosissaan testata. Nämä ovat nastattomat pitopohjajalkineet ja soveltuvat ennen kaikkea jäisille vesikeleille ja talven vaihteleviin olosuhteisiin. Meille suomalaisille ja suomen säässä tarpojille nämä ovat täydelliset.

  

Moab kenkien pohjassa on Thermomatic-solu, joka vaihtaa väriä sekä indikoi siten kylmiä ja mahdollisesti liukkaita kelejä. Matka jatkui ja päädyimme lopulta Tuomarinkylän kartanon maille. Siellä uljaat ratsut käyskentelivät aitauksissa haaveillen ilmeisesti kesän tuoreista ruohoista. Minä olen kyllä kiinnostunut hevosista ja haluaisin tehdä niiden kanssa tuttavuutta, mutta ovat ne niin isoja ja tavallaan pelottavia. Nuorempana uskalsin hevosia silittää ja olen hiukan ratsastanutkin, mutta nyt hieman arkailin niitä. Parempi tarkkailla kauempaa, sillä eläin on aina eläin. 


  
Merrellin kengät ja jalat pysyivät kuivina, sillä niissä on Select Dry- kalvorakenne, joten vesikeleilläkään ei tarvitse jalkojen kastumista pelätä. Tosin tuo reuna on aika matala, jos aikoo tarpoa hangessa, kuten minä nyt tein ja silloin lumi päätyy sukanvarsiin. Mutta ilokseni voin kertoa, että varpaani eivät kärsineet kylmästä ja se on kyllä hyvä uutinen. 
Kyllä tämmöisen 10 kilometrin lenkkeilyn jälkeen olikin jo nälkä ja hernekeitto maistui ihmeen hyvälle.

Kengät saatu bloginäkyvyyttä vastaan
12 kommenttia on "Merrell Moab retkeilykengät pitävät talvesta"
 1. Mahtavat kuvat ja hui mikä lenkkimatka. <3 Kohta sutaisen omat Merrelit ensimmäistä kertaa ja jännää testata liukkailla kohdilla. Iloa päivään ja isänpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Nämä kuvat ovat mieheni käsialaa:D
   Kengät on kyllä tosi mukavat ja lämpöiset jalassa. Jopa ilman omia pohjallisiani olen voinut näillä vähän kävellä. Mutta kun ei ole korkoa, niin pakko on ollut laittaa omat pohjalliset tuonne sisään. Harmi, kun Merrellin pohjalliset olisi olleet niin pehmeät ja lämpimät. Molemmat ei vain mahdu! Varmasti tulet tykkäämään:)

   Poista
 2. Upeita kuvia ja kengät kuulostavat oikein toimivilta.
  Mukavaa isänpäivä sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mies toimi kuvaajani:) Nämä on tosi hyvät ja sopisi kuule hyvin sinunkin työhön, kun ulkona joudut seisomaan:)
   Mukavaa iskänpäivää!

   Poista
 3. Näillä talvisilla lumikeleillä pitää olla kunnon jalkineet ettei nilkat nyrjähdä ja tule turhia pyllähdyksiä tuolla ulkosalla. Hain omat Merrellit testiin vasta torstaina. Nyt testataan ankarasti.
  Mukavaa isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta ja me täällä suomen ankarissa olosuhteissa ei pärjätä muilla kuin parhailla välineillä:)
   Mukavaa isänpäivää sinne myös!

   Poista
 4. Kiva postaus! Kengätkin kuulostaa täydellisiltä talvikeleihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No ei ainakaan varpaat palele ja pitivät hyvin myös ylämäessä, joten peukutan näille kengille:)

   Poista
 5. Kuulostaa tosi loistavilla kengiltä! Itsellä tänään ekaa kertaa jalassa ja ollaan just menossa viemään Miloa mettään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, varmasti pärjäät niillä hyvin siellä mettässä:)

   Poista
 6. Vaikuttavat lämpimiltä kengiltä. Pitkän lenkin teittekin, mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, me aina välillä tykätään kävellä pitkiäkin lenkkejä, kun sää on sopiva:)
   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature