pH-formula ja arvonta

marraskuuta 24, 2016

Moni teistä onkin jo kuullut ihon pinnoittamisesta, joten ihan uusi juttu tämä ei ole, mutta minulle tämä oli kyllä uusinta uutta. Ihon pinnoittamisessa on kyse ihon pinnan uudelleen aktivoimisesta kuorinnan sijaan. pH-formula onkin ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja jossa ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Verrattuna tavallisiin kuorintoihin ihon pinnoittamisella on huomattavia hyötyvaikutuksia. Yleensä kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, mutta pinnoitushoidot aloittavat ihosolujen uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen kuljetinaineen (PH-DVC ) avulla. Aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilman kuorintahoidossa ilmeneviä haittavaikutuksia.

 Ihonhoidosta kiinnostuneena olin todella ilahtunut, kun minut kutsuttiin pH-formulan maahantuojan tiloihin kuulemaan lisää sekä kokeilemaan miltä ne pinnoitushoidot tuntuvat.  Tapasin Veeran I love me messuilla ja kävin hänen juttusilla ja sovimme, että hän laittaa minulle ohjeet ja tuotteista näytteitä tulemaan etukäteen, jotta ihoni saa valmistautua tuleviin hoitoihin.
Iho siis valmistellaan tuleviin koitoksiin ja sain kuorivan E.X.F.O. cleanse  puhdistusgeelin, joka sisältää sekoituksen keratinosoituneita ihosoluja irrottelevia aktiiviaineita, jotka edistävät ihoa hoitavien tuotteiden imeytymistä. Tuotetta käytetään ennen ja jälkeen pinnoitushoitoja. 


Lisäksi sain A.G.E active formula aktiiviseerumin, joka sisältää pinnoitusprosessia edistäviä, solujen sarveistumista hillitseviä ja niiden normaalia toimintaa elvyttäviä aktiiviaineita. Tämä seerumi myös valmistelee ihoa tuleviin hoitoihin ja suositus olisi käyttää tätä kaksi viikkoa ennen hoitoa, mutta minulla oli aikaa viikko, mutta se oli ihan riittävä aika iholleni.

Aluksi minulle tehtiin puhdistuksen jälkeen herkkyystesti, S.P. Complex, joka auttaa ihon kuljetinkanavien "avautumista" ja  jolla kartoitettiin ihoni sietokykyä ja sitä miten ihoni regoi tuleviin koetoksiin. Minun piti kertoa Veeralle mitä tuntemuksia minulle tuotteesta tuli ja kuinka paljon tuote poltteli/kirveli ihoa. No, minä olen tottunut kipuun näissä hoidoissa, joten ei se mitään, mutta toki tiedän ihoni ohentuneen vuosien saatossa ja varsinkin couperosa kohdissa ihon sietokyky voi olla matalammalla kivun suhteen. Tarkoitushan ei ole kuitenkaan "kärsiä" hoidoissa, joten minulla oli tuntemuksia kipuasteikolla 1-10 noin nelosta tai vitosta, joten ei paha, mutta siitä myös Veera sai itselleen tietoa, kuinka toimia. 

A.G.E. solution on aktiivinen ja tehokas pinnoitushoitoaine, joka ehkäisee ja häivyttää tyypillisiä ikääntymisen merkkejä, valovanhenemista, pigmentaatiota, pinnallisia ja keskivoimakkaita juonteita, sekä kirkastaa ihondävyä. Hoito tehtiin pumpulipuikolla hangaten ympäri kasvoja ja harakanvarpaisiin silmien lähellä. Ei tuntunut pahalta vaikka ehkä nenän tienoilla poltteli eniten.
Loppuun Veera laittoi Peel-off -naamion, joka rauhoitti ja lukitsi kosteutta sekä tehosti hoitoa.


Kotiin sain mukaani puhdistusvaahdon ja tämän ihanan Sos Rescue oil, herkän, kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon tarkoitetun öljyn. Tässä on ihon pehmentämiseen oiva tuote ja tämä auttaa myös kiinteyttävästi. Muutama tippa seerumin jälkeen ja mikä tuoksu ja koostumus! Iho todella kiittää ja pehmeys on aivan jotain ihmeellistä. En todellakaan ole saavuttanut millään hoidolla aiemmin tällaista pehmeyttä iholleni ja hei, minä olen ollut aika monessa hoidossa.

Pienistä näyteputeleista olen laitellut öljyn päälle A.G.E. recovery elvyttävää maitomaista tuotetta, jotta hoidon vaikutukset säilyisivät. Lisäksi aurinkosuojaa 30+ ja CC voidetta tarpeen mukaan päivisin ja öisin.

Toinen hoito tehtiin sitten kahden viikon päästä edellisestä ja nyt paneuduttiin ihon punoitukseen. 
C.R. complex on aktiivinen ja tehokas pinnoitushoitoliuos, joka hoitaa rosaceaan taipuvaista herkkää ihoa ja vähentää kroonista punoitusta sekä vahvistaa antimikrobisia aktiiviaineita.

Lopuksi iholleni tehtiin C-vitamiinihoito ja kirkastava V.I.T.A.C anti-ageing hoito, joka stimuloi kollageenituotantoa ja myös kosteuttaa.

Iho näyttää nyt hyvältä näin pari päivää hoidon jälkeen ja uskon tuon punaisuuden rauhoittuvan tässä vielä. Hoitoja kannattaa tehdä puolen vuoden välein ja ehkä minulle juuri nämä pari hoitoa peräkkäin on se potku iholle alkaa käyttäytymään. Nuoremmalta en kyllä vielä näytä, mutta ihon sileys ihastuttaa itseäni ja se vielä tuntuu hyvältä. Huomaan siveleväni ihoani tämän tästä, vaikka ei pitäisi turhia lääppiä, ettei sitten tule näppyjä.

Hienoa kun jaksoit lukea tänne saakka, sillä nyt seuraa kiva ylläri. Sain Veeralta arvottavaksi seuraavan tuotteen teidän lukijoiden kesken.

Huikean hieno V.I.T.A. seerumi, joka huolehtii ihon kunnossapidosta, ammentaen voimansa c-vitamiinin eri muodoista. Vie ihon kirkkaustason aivan eri tasolle ja sopii kaikille ihotyypeille, juonteille, rypyille, valovanhenemisen merkeille ja kosteusköyhälle iholle.

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttiboxiin oma iho-ongelmasi s-postiosoitteen kera.  Aikaa on tästä illasta lähtien 30.11. klo 24.00 saakka. 
Onnea kaikille arvontaan!

Postaus toteutettu yhdessä ph-formulan kanssa.

53 kommenttia on "pH-formula ja arvonta"
 1. Itselläni on pintakuiva iho joka tarvitsisi kosteutusta T:Annika annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oma ongelma ainakin talviaikaan on osittain liian kuiva iho. Niin ja punoitus.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Pintakuiva ihoni kärsii aina syksyllä alkavasta lämmityskaudesta. Vaikka illalla laitan yövoidetta niin aamulla otsaa ja poskipäitä jo kiristää.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Täälläkin pintakuiva iho, joka varsinkin talvella kiristää heti, jos unohtaa riittävän usein laittaa rasvaa.

  VastaaPoista
 5. Poskissa punoitusta ja kuiva otsan alue.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Airiina
  Pintakuiva ihoni tarvitsisi tätä, ryppyjäkin on.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 7. Herkkä, rasvoittuva ja paikoin pintakuiva iho, arrgh!

  YB@suomi24.fi

  VastaaPoista
 8. Pintakuiva ja couperoottinen kypsän naisen ryppyinen iho - ja mukana pigmenttiläiskiä, luomia - ja osittaisen kasvohalvauksen jäämät. Taitaisin tarvita aikamoisia tehoseerumeita;) - ladymess01 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kuiva ja helposti kutiava iho :/
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Viisikymppisen iho, jossa jonkin verran juonteita. Runsaasti pigmenttiläiskiä ja jonkin verran epäpuhtauksiakin löytyy.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Täytin 40 tänä kesänä mutta sitäkin ennen talvisin pintakuiva ihoni reagoi kuivilla kohdilla poskilla ja couperosaakin esiintyy hieman. Kuiviin kohtiin täytyy laittaa paksua voidetta tai tuhti naamio. Kesäisin onneksi kuivuutta ei ole. rinafi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Huojentavaa kuulla etten ole ainoa kuivaihoisuuteen ja couperosaan taipuvainen. Kiinnostavat tuotteet!
  funkyandfifty@ymail.com

  VastaaPoista
 13. Pintakuiva ikääntyvä iho kaipaa paljon kosteutta ja hoitoa. Tämä olisi kiva kokeilla.
  Päivi

  VastaaPoista
 14. Mukaan arvontaan ja iho on jotenkin kireän tuntuinen .etenkin nyt taas talvella. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Suurin ihon ongelma on kuivuus, ja talvi on tietysti pahinta aikaa.

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Pigmenttiläiskät iholla, jotka kesäisin vain tummenevat. Olisikohan tuotteesta apua.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Ruusufinni ja sekaiho, ei kiva yhdistelmä:(
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 18. Kuiva iho ja oireilee helposti esim. uusista meikkivoiteista.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuulostaapa mielenkiintoiselta hoidolta! Ihoni ei onneksi ole herkkä ja melko hyväkuntoinenkin se on ollut, mutta näin talvella huomaankin sekaihoni olevan pintakuiva, suorastaan hilseilevä muutamasta kohdin.

  lumolifestyle@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Rakastan phFormulaa, joten ehdottomasti mukana! Oman ihon ongelma pintakuivuus ja siihen yleensä juurikin heleyttävät ja hieman kuorivat C-vitamiini-tuotteet on auttaneet.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mielenkiintoinen hoito. Minulla kuiva, vanhenevan naisen iho.
  Ilolla mukana hienossa arvonnassa.
  tuulaslife1@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuiva ja punoittava iho.
  minttuli@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Kuiva ja epätasainen iho löytyy multa :/

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Olisipa mahtavaa voittaa, koska olen juuri etsinyt c-vitamiinia sisältävää tuotetta. Ihoni on rasvoittuva ja epäpuhdas, joten seerumi toimisi varmasti hyvin :)

  VastaaPoista
 25. Kuiva ja hieman punoittava iho.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 26. talvikuiva iho punoittaa, hilseilee ja kutisee ja sen myötä myös herkästi iho rikki. Rasvaa saa laittaa useita kertoja päivässä. Kesä menee kivasti.Mukana arvonnassa. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 27. Minulla on todella epäpuhdas iho, mutta se johtuu monesta seikasta. En luultavasti juo tarpeeksi vettä tai käytä oikeita aineita kasvojeni ihon puhdistuksessa, tai yleisestikään ole löytänyt itselleni sopivaa tuotetta vartalon hoitoon. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan jotain uutta tuotetta!
  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Nyt taas iho kuivuu kovasti ja tulee jos jonkinmoista punoitusta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kuulostaa niin ihanalta hoidolta, wau!
  Ikääntyvä iho täällä ;)

  VastaaPoista
 30. Ihoni ongelma on kuivuus näin talviaikaan. Mielellään siis mukana arvonnassa :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ihanan kuuuloinen hoito. Itselläni on ongelmana ihon pintakuivuus ja väsyneen ja velton näköiset kasvot.
  virpi.yv (at) gmail.com

  VastaaPoista
 32. pintakuiva iho :(
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 33. No jestas!Ikääntyvä(54v),kuiva,stressaantunut,aurinkoaltistunut,veltostuva-you name it.Käyn kyllä kasvohoidossa säännöllisesti,mutta kyllä olisin taatusti prinsessauutteen kohderyhmää.Lumilauantaita kaikille!

  jausar62@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Pikku näppyisyys,pikkurypyt ja kiilto. sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 35. En ole tällaisesta kuullutkaan :) Ihoni on kuiva, varsinkin näin talviaikaan. Hilseileekin välillä :/
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 36. 73-vuotiaan iho on alkanut kiristellä aamuisin lämmityskauden alettua. Uudet talvituotteet hakusessa, lähinnä kosteusvoide sillä kovin mutkikkaita hoitosysteemejä en halua. Silti olisi kiva kokeilla jotain tällaistakin.
  tp38300@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Näin talvisaikaan ihoni kärsii erityisesti kuivuudesta. Pintakuivassa ihossa myös kaikki rypyt ja juonteet erottuvat selvästi ja yleisilme on nuutunut. Tämä V.I.T.A. seerumi toisi taatusti sitä paljon kaivattua pirteyttä kasvoilleni!
  T: Miukkis
  birgit82@suomi24.fi

  VastaaPoista
 38. Kuiva ja hilseilevä iho. Mukana arvonnassa! :)

  jelena.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 39. 55-vuotiaan iho on ohut ja varsinkin näin talvella kovin kuiva.

  irmeli.nieminen(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Pintakuiva sekaiho, jossa epäpuhtauksia varsinkin nenän alueella.
  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 41. Itselläni on aika pahojakin iho-oireita, joiden takia hakeuduin vasta lääkäriinkin. Finnejä on selkä täynnä, ajoittain kasvot ja kaulakin. Monia erilaisia herkän ihon tuotteita olen testannut ja mielelläni kokeilisin jotakin uuttakin, kun vaiva ei ole parantunut. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Oma iho-ongelmani on se, että minulla on ihan aina pari kunnon finniä kasvoissa, vaikka olen siis jo lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 43. Hirveän kuiva iho!
  ella.lk.00@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Kärsin etenkin näin talviaikaan kuivasta ihosta.
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ihoni on kuiva, varsinkin näin talvisin kiristelee kovasti =/. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Suurin haasteeni on kuivuus, etenkin talviaikaan.

  mintunhelminauha@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Pintakuiva iho, etenkin nenän alueelta. Mukana arvonnassa :) marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Couperosa ja akne. :/

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kuiva iho, näin talvella pahenee.
  briksu@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Kärsin helposti rasvoittuvasta ihosta.
  gustavanas@outlook.com

  VastaaPoista
 51. Oma iho-ongelmani on ollut aina todella kuiva iho. Varaa ei ole ostaa kunnon tuotteita, kerran ostin H&M rasvan, joka turvotti ja toi kasvooni palovammoja. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi <3

  VastaaPoista
 52. Mielenkiintoinen postaus, innolla luin loppuun asti. Mun ongelma on todella kuiva ja hilseilevä iho, etenkin talvella hankalaa ihon hoito.

  t. Nelliina

  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature