Joulukalenteri 11.12.

joulukuuta 11, 2016

Jälleen on aika kosmetiikka-arvonnan! Arvonta-aikaa on vain tämä päivä, alkaen heti ja loppuen klo 24.00. Arvonnassa on tarjolla L`occitanen joulukalenterituotteita. Arvontaan saa osallistua vain blogin lukijat ja lukijaksi arvonnan aikan liittyvät.( Liittyminen tapahtuu blogin lopussa olevassa lukijat kohdassa). Kerro kommenttilaatikkoon miten olet jo valmistanut joulua ja missä aiot joulua viettää. Muista s-posti mukaan kommenttiin. Kaikille paljon onnea arvontaan!


53 kommenttia on "Joulukalenteri 11.12."
 1. Hyvää kolmatta adventtia!Ja kauhistus,joulu vielä ihan vaiheessa.Savustettu kalkkuna tilattu ja menuuta mietitty,mutta viimeisiin päiviin ennen joulua melkein kaikki jää.Vietän joulun yhdessä aikuisten poikieni,heidän avopsoiden ja siskoni ja hänen 9v tyttärensä kanssa.Ruoat teemme siskon kanssa kimppaan ja rennolla otteella mennään.Osan lahjoista neulon aina itse ja muutamat sukat vielä ehdittävä,mutta aina olen ehtinyt.Nyt jo tiedän,että tänäkin vuonna se rentouttavin "oma jouluhetki" tulee Tapanin iltana,kun huusholli tyhjentynyt:keitän "rauhankahvit",teen rääppeistä pari leipää,joku hyvä juoma ja nautin hiljaisuudesta ja kynttilänvalosta.

  VastaaPoista
 2. Joululahjat on melkein kaikki viimeinkin hankittuna, vain yksi puuttuu! ;) Kotia koristeltu ja pipareita sekä joulutorttuja lwivottu pariin otteeseen. Joulua vietämme perheen kanssa anoppilassa Pohjammaan laukeksilla. <3

  Tunnelmallista 3. adventtisunnuntauta! :)

  T: Emppu / Iloa ja Unelmaa
  iloa.unelmaa@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Koulua vietetään omassa kodissa. Kaikki lahjat on valmiina, nyt vain odotellaan sitä vapaata.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. En ole tehnyt jouluvalmisteluja melkein yhtään, mutta ensi viikolla olisi tarkoitus ainakin leipoa joulutorttuja ja ostaa joululahjat. Joulua vietämme sukulaisten luona.
  tyttinurminenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kotona neljän seinän sisällä ollaan ja öllötellään joulunaika. ^_^
  laurakatarooma@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Joulua vietetään perheen ja sukulaisten kesken rauhassa ja hyvin syöden. Meille tulee myös joulupukki ♥ Olen leiponut jo joulupiparit - seuraavaksi niiden koristelu. Osan lahjoista olen jo hankkinut - osa vielä ostamatta. Joulufiilistä olen käynyt kohottamassa Loviisan joulukodeissa ja Lohjan/Tammisaaren joulumarkkinoilla.
  Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa :) Vietän joulua vanhempieni luona, jonne tulevat myös sisarukseni ja heidän perheensä. Olen valmistautunut jouluun leipomalla jouluherkkuja ja paketoimalla lahjoja. Vielä pitäisi omaankin kotiin joulusiivous tehdä :D

  jenniju@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olen valmistautunut jouluun aloittamalla pikku hiljaa joulusiivouksen, kuuntelemalla joululauluja ja paketoimalla lahjoja. Vietän joulua perheeni kanssa :)

  hennamar@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Jouluun valmistautuminen on tänä vuonna hieman jäänyt, sillä esikoinen voi syntyä hetkenä minä hyvänsä ja ollaan enemmänkin siihen valmistauduttu. Joulua aion toivottavasti viettää pienen vauvan kanssa omassa kodissa.
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihana arvonta, menisi ehdottomasti vielä yhtenä lahjana äidille! :) Kotona joulu näkyy jo valoina, koristeina sekä joulukuusena. Lahjoja on vinopino paketoituna ja jouluherkkuja on leivottu useampaankin kertaan. Joulua vietetään perheen ja sukulaisten kanssa. heli.moisio@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Bloggerin kautta seuraan sinua :) Joulun vietän poikaystövöni kanssa vanhemmillani perinteisestä, ja valmistelut ovat jo kovaa vauhtia menossa! On leivottu pipareita, koristeltu kotia, paketoitu lahjoja ja kokeiltu reseptejä. Tänään itselläni alkoi kuukauden loma töistä, joten pääsen uppoutumaan joulu-fiilistelyyn ihan täysiä :>

  cupido.maxi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kotona vietämme joulua perheen kesken. Vielä en ole valmistellut juuri yhtään joulua mutta kaikki ehdin tehdä jouluviikollakin. Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Kotona tulee joulu vietettyä. Olen tehnyt muutaman himmelin ja laitellut jotain pientä jouluun kuuluvaa.
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Lahjoja on valmiina, vietän joulua kotona ja vanhemmilla vieraillen :)
  millakko at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Joulun vietän vähin äänin ja itsekseni.
  Nautin omasta rauhasta ja skippaan kaiken hössötyksen.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukaan arvontaan ja joulu vietetään kotona ja muutaman lahjan olen hankkinut. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa. Joulua vietetään perheen kesken ja yritetään rauhoittua hetkeksi,vaikka lomia ja vapaita ei olekaan.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa :) Lahjoja olen hankkinut valmiiksi, osan paketoinutkin. Kuusikin on jo tuotu sisälle :) Joulu vietetään perheen kesken :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Vietetään aatto perinteisesti puolison vanhempien luona. Koti on koristeltu, vähän pipareita leivottu, torttutaikina odottelee leipojaa, kinkku on tilattu, mutta kaikki muu on vielä auki ja suunnittelematta. Ainiin, yhden lahjan olen ostanut jopa :D
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vietän joulua kotona. Kotia on jo koristeltu ja joululeivonnaisia tehty. Lahjoja on vielä muutama hankkimatta. Mukana arvonnassa!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 21. Apua! Joulua en ole vielä valmistanut millään tavoin. Luultavasti viime hetken paniikissa ratkaisen jouluongelmat, kuten ennenkin. Ehkä ensi viikonloppuna alan kuitenkin leipoa jotain herkkuja joulua varten ja hankin lahjat, jotka olen aikonut ostaa. Joulua vietän kotona ja kyläillen lähisukulaisilla.
  virpi.yv(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Juuri leivottiin perheen kanssa iso kasa pipareita! Joululahjat on kaikki ostettu, viikonloppuna tein joululaatikoita itse ja joulumusiikit soi! joulua vietän perheen kanssa.. ❤
  camillaelisa01@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Pakko myöntää, että en ole koskaan nauttinut joulun vietosta... Minun jouluni eivät koskaan pienempänä onnistuneet, sillä vanhempani ovat eronneet ja sen takia joulut menivät aina riidellessä ja paikasta toiseen juostessa. Luulen, että sen takia minulle on jäänyt huono maku joulun ajasta, sillä se tiesi aina kaikenlaista stressiä eri asioista.

  Tänä jouluna haluan vain rentoutua kotona rakkaani kanssa ilman mitään jouluaiheista ohjelmaa. :)

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Nyt on hyvin vähän voimia laittaa joulua, joten matalalla profiililla ja valmiilla mennään.
  kirsti.p46@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Lahjoja ei paljoa tänä vuonna hankita, laatikot jo paistettu pakastimeen ja myöskin taatelikkau odottamassa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Osa lahjoista vielä hankkimatta, koti on jo koristeltu. Vietän joulun perinteisesti vanhemmillani, yövuorot loppuu sopivasti jouluaattoaamuna.

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Lahjat on paria lukuun ottamatta hankittu, vielä pitäisi leipoa ja tehdä jouluruokia, mutta lähempänä joulua sitten :) riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Lahjat alkaa olla ostettuna ja kotia on siivottu sekä joulukuusi laitettu. Jouluksi menen vanhempien luokse <3!
  jenni.koivumaki@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Lahjoista on suurin osa hankittu, paketointi pitäisi vielä hoitaa. Muutama joulukortti täytynee lähettää, putsata hieman kotia, levitellä koristeita ja paistaa pipareita. Kotona ollaan koko joulu :)

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 30. Pikkuhiljaa lahjoja olen ostellut ja asuntoa koristellut. Äidin luona vietän joulun :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Jippii, lahjat on vihdoin ostettu ja puolet paketissa. Lisää joulumieltä haettu Kauneimmista joululauluista ja nyt on glögi lämpenemässä. Ihanaa! <3 Joulunvietto on perinteisesti maaseudulla rakkaiden luona.
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 32. Jouluvalmisteluja en ole oikein kerennyt tekemään. Olemme saanut vihdoin sovittua mieheni kanssa, missä vietämme joulun. Valmistelut on siis tehty matkasuunnitelmien osalta, kun heti joulupäivänä siirrymme miehen perheen luota minun perheelleni. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. En oo juuri mitään vielä tehny, mutta tänään sain pöhinän päälle ja olen menossa varastoon hakemaan koristeita ja valoja. Ajattelin myös vielä leipoa jotain illan päälle. :) Joulua vietetään äitini luona Kuusamossa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 34. Joulu vietetään kotona, olen laatikkoruokia tehnyt, pipareita pitäs viikolla leipoa

  VastaaPoista
 35. Kotona vietetään joulua ja paljoa ei ole vielä jouluvalmisteluita tullut tehtyä, mutta kuusi on jo koristeltu ja valot laitettu ikkunoihin ja parvekkeelle :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Joulu kuluu töiden parissa, mutta ennakkofiilistelyä on tullut harrastettua ahkerasti musiikin kuuntelun, joulumausteiden käytön ja kynttilöiden polton merkeissä! :)

  laura.leppajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Joululaatikot jo pakasteessa ja osa talosta siivottu, joulukortit postitettu ja hyvät suunnitelmat loppuhommien tekemiseen :) Joulua vietetään kotona maailmalta kotiin saapuvien lasten kanssa.
  jaanaair@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Minä olen yleensä kotona, mutta olen viettänyt muutaman joulun pohjoisessakin mökillä. Ihanaa iltaa ❤

  VastaaPoista
 39. Tänä jouluna olen niiiin pettynyt itseeni.. en vaan ole saanut aikaiseksi mitään...ja mä kun olen sellainen jouluhörhö kuitenkin :)
  bikkenpilttuu at hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Mukana ihanassa arvonnassa. Jouluvalmisteluja olen tehnyt jonkin verran. Jouluvalot on ikkunassa ja joululahjoja on ostettuna :) Joulu vietetään yhdessä perheen kanssa.
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Valmistelut on jo hyvin suunniteltu, joten pitkällä ollaan ;D Ensi viikko siivotaan ja seuraava viikko koristellaan. Sitten saakin jouluna ihan vaan löhöillä =)

  VastaaPoista
 42. Mukana ollaan! JOuluvalmistelut odottavat vielä tekijäänsä....

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 43. Joulu on vuoden parasta aikaa. Rakastan kaikkea joulussa! Aloitin jo syksyllä ensimmäiset joulujutut eli ostin joululahjat. Joulukortit tein marraskuussa. Pikku hiljaa lahjoja olen ostanut ja tänään viimeisten sain ostettua. Koti on jo koristeltu jouluun. Pipareita olen jo tehnyt monta erää. Jouluruokia ja leivonnaisia on tarkoitus tehdä ensi ja seuraavalla viikolla. Ensi viikolla alkaa joululoma niin onkin aikaa tehdä kaikenlaista. Joulusiivousta ei tarvitse tehdä, pidän kotini niin siistinä päivittäisellä siivouksella, kyllä rakastan siivousta 😂 joululauluja kuuntelen pitkin joulukuuta ja vähän ennenkin.. Okei myönnän, taisin lokakuussa kuunnella ensimmäisen kerran ! Mieheni pitää minua hulluna😂Ihanaa joulun odotusta ! 💖

  VastaaPoista
 44. Jouluvalot ja -verhot on asetettuna, lahjoja hommattu ja joululauluja kuunneltu. Ihan kotosalla ollaan, isovanhempia ja sisaruksia tulee joulua viettämään meille tänä vuonna. Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja joulu vietetään aviomiehen vanhemmilla :) mulla on varmaan dementia,huolestuttavaa, 28 vuotiaana 😂🙊

   Poista
 46. Joulua vietämme kotona läheisten kesken. Olen jo hankkinut lahjat ja leiponutkin jonkun verran. Karjalan piirakat vielä puuttuu.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Mukana arvonnassa :)
  Joulun vietämme kotosalla. Koristeita ja valoja on laitettu ja lahjoja ostettu :)
  netteri@gmail.com.

  VastaaPoista
 48. Mukaan arvontaan! :) Joulua olen valmistellut niin että olen jouluvaloja laittanut sisälle ja yhdet ulos,sekä askarrellut ja ostanut joitakin lahjoja. Vielä olisi tekemistä,mm piparitalon tekoa,koristelua,kuusen hankintaa,lahjan ostoa vielä jne :)

  hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Lukijana Leena mukana arvonnassa.
  Joulun vietän kotona perheen kanssa.
  Joulua olen tehnyt askartelemalla koristeita.
  leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature