Joulukalenteri 12.12.

joulukuuta 11, 2016

Joulukalenterissa tuoksutellaan tänään ruusumaisia tuoksuja ja tässä pari lahjaideaa hänelle, jolla on jo kaikkea, mutta onko uutuustuoksuja? Tässä esittelen pari ihanaa syksyn uutuutta Bvlgarin Rose Goldea ja Chlóe, molemmat eau de parfum. 
Eilisen arvonnan voittajakin on selvinnyt.
Lahjavinkiksi suosittelisin Rose Goldea, sillä pullo on upea, hienostunut, korumainen,  joka jämäkkyytensä ansioista pysyy hyvin kädessä. Veistosmaisen kauniisti muotoiltu ja ruusunkultainen sävy, tietysti nimen mukaan suunniteltu. Ruusukullassa huumaavan makea tuoksu syntyy ylang ylang-kukista, valkoisista jasmiininkukista ja myskistä.
Granaattiomena avaa tuoksun. Seuraavaksi voi aistia  tuulahduksen Damaskoksen ruusua, jasmiinia, pionia ja persikkaa. Lopussa ripaus myskiä sekä santelipuuta ja olibaania (puu, josta saadaan suitsukkeena käytettävää pihkaa). Ihastuttava hiukan itämaiseen viittaava tuoksu, joka ainakin hurmasi minut. Ei ikärajaa, voisi sanoa. Toinen lahjavinkki tuoksuissa voisi olla tämä Chlòen Fleur de parfum, joka on myös ruusuinen tuoksu. Hempeä beige tuoksuneste Chloe-tuoksun nimikkopullossa, aavistukseen roosaan menevä sävy pullon kaulaan käsin solmitussa silkkinauhassa. Tuoksu, joka hyväilee ihoa silkin tavoin.
Tuoksun ydin tulee ruusun sydämestä, siihen sekoittuu hieman vadelmaa ja hedelmäisiä sävyjä. Vehreyttä tuoksu saa rautayritin sydäntuoksusta. Lopussa pehmeyttä ja täyteläisyyttä tuovat kirsikankukan manteliset vivahteet. Suloinen tuoksu, josta ei voi olla pitämättä.

Tuoksut lehdistönäytteitä

Sitten lopuksi eilisen arvonnan voittajaan. Onnekas voittaja on lukijani Janika Siren! Paljon onnea! Minua kosketti tuo kirjoituksesi, joten toivon, tämän pienen arvontavoiton piristävän sinua!

Olettepa te olleet ahkeria joulua valmistellessa. Minulle tuli nyt hiukan kimmoketta tarttua noihin siivouksiin ja alkaa myös tosissaan suunnittelemaan noita tarjoiluja. Eilen kuitenkin kunnostauduin ja pesin ne jääkaapit ja mikron jo valmiiksi. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


16 kommenttia on "Joulukalenteri 12.12."
 1. Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa! Enää pari viikkoa ja sitten alkaa joululoma, jee!

   Poista
 2. Ihania tuoksuja, tuo Chloe on sellainen jonka haluaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Chloe olikin minulla jo hieman unohtunut, joten nyt pääsi sekin taas enemmän esille ja käyttöön:)

   Poista
 3. Rakastan Chloen tuoksuja ja ovat päässeet Escada ja Marc Jacobs Daisy tuoksujen kanssa lempituoksujen kolmikkooni. Tuo Blvgari on vieras tuoksu, mutta onpa kaunis pullo. <3

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne ovat kyllä sellaisia, että useammat tykkää:) Rose Goldea ei ole liian vahva, mutta kannattaa hetken odotella "tekeytymistä iholla"ja sit se on hyvä ja saattaisit tykätä kyllä tästä!:)

   Poista
 4. Tuoksut tällaiselle hajuallergikolle ovat se yksi iso mysteeri. Kaupassa ei voi haistaa kuin korkeintaa 2-3 uutta tuoksua kerrallaan, muuten puhkeaa kyllä auttamaton päänsärky. Yleensä kysynkin ensin myyjältä jotain vienoa, hentoa ja hedelmäisen kukkaista tuoksua, ennen kuin haistelen mitään. Escadalla mennään tällä hetkellä, mutta tuo Chloe kyllä kiinnostaisi. Mukavaa alkavaa viikkoa myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä ymmärrän, sillä kyllä se mullekin paukahtaa joskus liian voimallisista tuoksuista.Kannattaa olla varovainen ja jos vaan mahdollista niin pyytää tuoksunäytettä, mutta harvoinpa niitä on tarjolla:)
   Tästä Chloesta saattaisit tykätä!:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin ovat:) Tyylikkäitä ja sopivat kaikenikäisille!

   Poista
 6. Harmi, että tota Bvlgarin kaunista pulloa ei ole myynnissä kuluttajille vain se lituska pienempi koko. :( Ihan huutava vääryys! Tuoksu on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luinkin tuosta ja olin vähän ymmälläni. No, tämä olikin sitten vain esittelykappale. Höh! Harmi, sillä pullo on kaunis!

   Poista
 7. varmaan kivat tuoksut. Kauniit pullot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sellaiset miellyttävät tuoksut ja pullot ovat kauniita, joita mielellään voi pitää esillä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature