Joulukalenteri 19.12.

joulukuuta 19, 2016

Jos kuusenalusmatto kyllästyttää ja haluat vaihtelua tai matto on vaikka hukkunut, niin tässä helppo, nopea ja edullinen idea sellaisen tekemiseen. Tämä ei vie paria tuntia kauempaa, joten aikaa on.

Ensin mieti minkä kokoinen matto olisi sinulle sopiva ja tee se kaavapaperista. Leikkaa myös juuttikankaasta/säkkikankaasta vastaava koko. Huolittele reunat siksakilla. Harjoittele lumihiutaleen leikkaamista ensin vaikka pienellä mallilla ja kun keksit kivan tyylin, toteuta se fleece-kankaasta leikaten. Muista että ihan pientä pitsikuviota ei kannata lähteä tekemään, jotta se pysyy kivasti ryhdissä. Aseta leikattu fleece-lumihiutale juuttikankaan päälle tekstiililiimalla. Itse en jaksanut liimata jokaista kohtaa, mutta tärkeintä on nuo ulkoreunan sakarat ja keskusta, jotta pysyy paikalla. Valmista.Sitten vain kuusta hakemaan. 

Pyydän anteeksi, että olette saaneet odotella tätä ilmoitusta arvonnan voittajasta! Kaikki ei vain toimi välillä, niinkuin soisi ja näiden vempaimien kanssa oli aamulla ongelmia. Nyt taas kaikki toimii.
 Kiitokset arvontaan osallistuneille ja kuulosti ihanan realistisilta nuo teidän joulutoivomukset, joten nyt vain toivon, että toiveenne toteutuu! Arvonnan voittajaksi valikoitui Jenni Koivumäki. Onnea ja tsemppiä äidin leikkaukseen! 
10 kommenttia on "Joulukalenteri 19.12."
 1. Ei oo totta, tuohan on ihan mahtava. Mistä sullakin näitä ideoita pukkaa. <3 Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kait mä olen jotenkin vinksahtanut päästäni ja suollan nyt näitä tee-se-ite-juttuja roppakaupalla. Tämän idea lähti siitä, kun hukkasin kuusenalusmaton ja tuli kiire tekemään uusi ja edellisen olin tehnyt aplikoimalla ja nyt en vain olisi ennättänyt. Leikkaa ja liimaa ja jo on helppo ja nopea:D

   Poista
 2. Eipä ole ennen tullut vastaan näin kaunista kuusen alusmattoa. Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. hieno idea. Todellakin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska idea ja hieno toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tämä ei nyt vaadi pahemmin edes kässä-taitoja:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature