Joulukalenteri 2.12.

joulukuuta 01, 2016

Talvella on hyvä omistaa edes yhdet lämpöiset lapaset ja näistä lahjansaaja on taatusti onnellinen. Nämä lapaset ovat kauniin yksinkertaiset, mutta naiselliset kristallisydämineen. Lisäksi nämä on suhteellisen helppo toteuttaa myös niiden, jotka ovat vain vähän neulomista harrastaneet.


Lankana on kimalteleva Alpaca superlight Lamè, mutta toki muutkin kimaltavat langat käyvät. Valkoisessa osiossa on Baby alpacaa. Luo 3,5-4 puikoille 48 s ja jaa ne  neljälle puikolle ja aloita neulominen suljettuna ympyränä tehden ensin valkoisella 5 krs nurjaa, sitten mustakimalteisella 5 oikeaa, valkoisella 5 krs nurjaa jne. kunnes valkoisia raitoja on yhteensä 4. jatka neulomalla lapanen katsomalla perusohjetta esim. täältä.


Kun lapanen on neulottu, niin nipistä raidat kuvassa olevalla tavalla yhteen ja kiinnitä joku pieni koristerusetti, helmi, leikkitimantti tai kristalli lapaseen. Pieni juttu, mutta yksityiskohdat merkitsevät paljon. Pienelle tytölle tämmöiset lapaset sopisivat myös, mutta ehkä värisävyt voisivat sitten olla vaikka pinkit tai hänen lempiväriensä mukaan.

Neulomisen iloa joulunalusaikaan!
18 kommenttia on " Joulukalenteri 2.12. "
 1. Vastaukset
  1. Kiitos:) Pienikin juttu lisättynä lapasiin tekee niistä tyylikkäämmät, eikö!

   Poista
 2. Onpa kauniit lapaset! Less is more, selvästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Juu, näin se useimmiten onkin, että liika on liikaa ja saattaa joskus viedä sen huomion liikaa itse aiheesta. Vaikka mä kimmalluksesta tykkäänkin!:D

   Poista
 3. Todella kauniit ja sanoisin, että myös tyylikkäät lapaset. Oot niin taitava käsitöissä.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät kiitokseni Outi:) Ihanaa viikonloppua sinne myös!<3

   Poista
 4. Oho tuollaisetkin olet taas taikonut ja on aivan ihanat. <3 Kivaa viikkistä M <3

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan upeat! Voiko lapasista sanoa, että ovat tyylikkäät? Nämä kyllä ovat! ✨✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri tuota tavoittelinkin:) Lapaset ovat se pieni paha, joita pitää näin talvisin käyttää, niin miksei tekisi niistä myös sellaiset, että niitä on ilo käyttää, varsinkin naisten, jotka rakastavat kimallusta ja koruja:)

   Poista
 6. Niin kauniit! Mua ihastutti näiden ulkonäön lisäksi sana 'naisellinen', sillä hanskatkaan eivät saa olla mikään metsuriversio...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No juuri näin ja sellaisina metsuriversioinahan ne on totuttu tuntemaan. Hieman kömpelöinä ja harmaina, ainakin muistelen lapsuudesta, koska harmaa villalanka oli se lämpimin, äidin mielestä ja rumin väri mun mielestä, silloin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature