Joulukalenteri 22.12.

joulukuuta 21, 2016Loppu häämöttää, joulu on jo ovella, mutta kuten tavallista ne lahjapakettien nimikortit joko unohtuu ostaa, tai ne loppuvat kesken juuri silloin, kun ajattelet, että kohta kaikki on tehty. Kauppaan on tylsä lähteä vain pakettikorttien takia, joten järkevintä on hankkia varastoon itselleen vaikka mustaa kartonkia ja kun kotoa löytyykin jo nuo leimasimet ja leimasinsieni, niin ei muuta kuin painamaan. Korteista saa kivan persoonalliset, jos jaksaa koristella ne vielä vaikka hopeatussilla reunoiltaan. Minä luulen, että kiireen vuoksi jätän reunat koristelematta ja menen tällä yksinkertaisemmalla tavalla.

Mikäli sinulla on aikaa tai vaikka pikkuapulaisia siellä kotosalla, niin hamahelmien avulla saat kivan idean tehdä lahjapakettiin kortti. Tässä vaaditaan vain hiukan luovuutta, jos oikeita muotteja ei satu omistamaan, mutta näitä on kivasti tarjolla eri askartelukaupoissa. Myös joulukorteiksi nämä hamahelmikoristeet ovat todella tyylikkäät, mutta joulukortteja ei varmaankaan enää ennätä laitella. Kannattaa siis pistää idea hautumaan ensi vuotta varten ja pistää vaikka lapsukaiset askartelemaan joulunpyhinä näitä jo ensi vuodelle varastoon.

Onko teillä jo kaikki valmiina? Meillä muuten ei ole!! Mutta en stressaa, sillä tulee se joulu kumminkin, eikö!
10 kommenttia on "Joulukalenteri 22.12."
 1. Ei ole valmiina, ja juuri noita kortteja huomasin, että puuttuu. Pitää tehdäkin jotain itse vielä tänään illalla. Hyvää Joulua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että huomasit:) Oikein ihanaa joulua myös sinulle, Aikku!

   Poista
 2. Huomenna vien viimeisen lahjan saajalleen ja sitten se on siinä.
  Mukavaa torstaita M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, mulla taitaa kuitenkin pukata vähän stressiä....:)

   Poista
 3. Ihania kortti-ideoita. <3 Meillä on muuten valmista, mutta huomenna on se kriittisin hetki, kinkun paisto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Apua! Multa ei luonnistuis vielä tuo kinkun paistaminen, mutta onneksi anoppi hoitaa sen.

   Poista
 4. Ihania ideoita. Täytyy kaivaa hamahelmet esille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sinullahan on se pieni apulainen, joten varmasti saat askarteluapua:)

   Poista
 5. Onpa tyylikkäitä kortteja, olet sinäkin kyllä oikea ideanikkari. Sydämellistä joulua M ihanuus ja toivottavasti ensi vuonna nähdään enemmän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hamahelmi-villitys on ollut vallalla jo hetken aikaa, joten en voi ottaa kunniaa, että olisin itse keksinyt! Nämä leimasinjutut on kyllä kivoja ja helppoja toteuttaa ja niitä voi käyttää moneen, kuten paperiin, kankaaseen ja puuhunkin:)
   Samoin sinne Ihanaa Joulua ja varmaan nähdään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature