Joulukalenteri 23.12.

joulukuuta 23, 2016
Viime hetken somistuksia laittelin, jossa myös nuoriso oli hieman apuna ja poikaystävä viritteli jouluvalon kuuseen. Metsäkauris ja vielä glitterinen, joten en voinut vastustaa. Hassuhan tämä on, mutta voihan joulussa olla myös kauneuden oheessa huumoria. Mietimme, että kuinka luontevasti tuon pään tähän lyhtyyn saa istutettua ja tuumin sen niin, että lunta on satanut niin paljon, että bambi-raukka  kahlaa kaulaansa myöten lumessa ja päätyy pienen jäätyneen lammikon reunalle. Lammikko sijaitsee kukkulalla ja on siksi tuossa korkealla. Onko uskottavaa? No, ei varmaan, mutta sitä minä tavoittelin.

Eteisessä Amaryllis meni sitten katkeamaan, juuri kun oli avannut mitä kauneimmat kukat, joten ei muuta, kun avautunut kukan varsi pieneen maljakkoon ja takaisin vaasiin. Ei minua näin pienillä takaiskuilla lannisteta. Olisi pitänyt tietysti tajuta tukea vartta, mutta enhän minä huomannut. Kunhan huomisen pärjää, sillä en taida ostaa enää uutta kukkaa tuohon.

Huomenna se on sitten aatto ja taidan lopetella tämän kalenterin tähän ja toivotella teille kaikille
                                             OIKEIN IHANAA JOULUA!!
10 kommenttia on "Joulukalenteri 23.12."
 1. Haa,tänään on ollut siis katkeavien amaryllisten päivä.Oma valkoinen kaunottareni oli myös aamulla pötköllään,joten maljakkoon pääsi hänkin.Tunnelmallista ,lempeää joulunaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, oliks tänään Se päivä? :D
   Mua kyllä otti päähän, mut hei, se oli vaan kukka!
   Ihanaa joulua!:)

   Poista
 2. Ihana tuo mini kuusi <3

  Oikein ihanaa joulua teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista joulunaikaa sinulle! Amaryllis pärjää hyvin maljakossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hyvä tietää, että ei mene pilalle heti:)
   Ihanaa joulua myös sinne!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature