Joulukalenteri 8.12.

joulukuuta 07, 2016

Meille kertyy usein näitä kierrätyskasseja jostain syystä. No varmaankin messuilta ovat tulleet suurin osa.  Olen yrittänyt käyttää niitä lehtien kierrätyksessä kantoapuna, pullonkeräykseen ja vaikka mihin. Harmittaa kuitenkin heittää näitä ihan roskiin ja mietin näille jotain tuunausta ja käyttömahdollisuutta ja ideoita tänne joulukalenteriin.


Leikkasin nuo tekstiosat ja olkainhihnat pois ja muotoilin kassia hieman kapeammaksi ja ompelin pussin saumat uudelleen.


Ompelin olkahihnat hieman lyhemmiksi, kassiin sopiviksi.Harrastin pientä paljettikoristelua liimaten.No tästähän tuli kengille pussi, jotta ei tarvitse sen muovipussin kanssa kikkailla. Tämä on yksinkertainen, mutta siisti, joten kyllä tämän kanssa kehtaa kulkea. Talvella juhlien aikaan tälle on kova kysyntä ja uskon tästä olevan apua myös matkalle lähtiessä. Näitä voi siis ommella useammat, joten jälleen kerran edullinen, ilmainen melkein, kätevä lahjaidea, joka onnistuu nopeasti ja ei vaadi huikeita käsityötaitoja. 
12 kommenttia on "Joulukalenteri 8.12. "
 1. Kääk siitähän tuli hyvä. Täytyy laittaa muksut tuunaamaan meikäläisen pussukka juhlakuntoon. :)

  Ihanaa päivää M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ja sullahan näitä kasseja kans löytyy ihan kasapäin:) Sitten vaan hommiin. Voihan näihin liimata tai ommella vaikka nappejakin tai pitsiä tai mitä vaan ja piirtää kangastussilla:)

   Poista
 2. Wau, tulipa siitä hieno <3
  Ihanaa torstaita M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Minusta on kiva keksiä joku tärkeämpi tehtävä näille kasseille, kuin vain se, että kuskaa roskiin lehtiä näillä:)

   Poista
 3. Ihana idea taas ! Kyllä tuota kehtaa mukana kuljettaa 😊

  VastaaPoista
 4. Ihana, tavallisesta kassista tuli bling! <3

  VastaaPoista
 5. Kiva idea ja kassille uusi loistokas elämä!

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature