Vuosi loppuu ja uusi vuosi alkakoon!

joulukuuta 31, 2016Näin se vain tuo vuosi on tullut täyteen ja ihan kohta on uuden vuoden aika. Kun olen katsellut ihmisten postauksia ja kuvasarjoja menneestä vuodesta, aloin pohtimaan omaa mennyttä vuottani. Helpotuksena voin vain todeta, että vuosi meni hyvin ja ei tapahtunut mitään kamalaa eikä nyt mitään järjin suurta mullistavaakaan, siis aika tasaista ja hyvä niin. Usein sitä käy liikaa miettimään oman elämänsä kuvioita ja vertailee niitä toisten tapahtumiin. Tai oikeastaan ennen tein noin. Nyt voi todeta, että jaahas, tuollaisia kuvioita teillä, no meillä mennään edelleen samoja latuja. Kun tulee ikää tarpeeksi, niin arki on se, mikä antaa voimia. Nuorempana se tuntui tappavan tylsältä jo pelkkänä sanana.  Pienet piristykset ovat aina paikallaan, mutta en missään nimessä haluisi liehua maailmalla enää samaa tahtia kuin ennen. Kun pysähtyy, kokee kyllä enemmän. Suorittaminen jää taka-alalle. Eikä ole tarve todistella mitään. Silti en usko täysin jääväni paikoilleen, joten arjenkin rutiineja on syytä toisinaan rikkoa. 
En tänäkään tulevana vuonna lupaile mitään uuden vuoden lupauksia, mutta niille, jotka niitä tekevät, toivotan tsemppiä. Miehen kanssa vietetään parisuhdeaikaa ja nautimme lasin shamppanjaa ja suuntaamme sitten kohti keskustaa, vähän kuin treffi-ilta tiedossa.

Haluan kiittää teitä ihanat seuraajat ja blogini lukijat siitä kannustuksesta ja lämmöstä, jota olen  aistinut kommenteistanne kuluneen vuoden varrella. Bloggaus on kivaa, mutta vastakaiku sieltä, saa tämän vielä kivemmaksi. Kiitos, että olette olemassa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteistyötä blogini kanssa tehneille tahoille. On ollut ilo tehdä ja tavata kaikenlaisia ihmisiä kuluneen vuoden aikana.

Annetaan vanhan vuoden mennä hyvillä mielin ja toivotaan oikein hyvää tulevaa vuotta kaikille! 
16 kommenttia on "Vuosi loppuu ja uusi vuosi alkakoon!"
 1. Tänään on ollut ehdottomasti antoisinta lukea yhteenvetoja kuluneesta vuodesta. Kiitollisuus itsellänikin päällimmäisenä tunteena!

  Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on totta ja tarpeeksi usein sitä kiitollisuutta ei tule suitsutettua!
   Kiitos ja mukavaa uuden vuoden jatkoa sinne myös!

   Poista
 2. Allekirjoitan joka sanan. Toimiva arki on parasta ja silloin tällöin pienet luxushetket. Mitä parhainta uutta vuotta ihana ystävä. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa alkavaa vuotta myös Sinulle...teille!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2017 sinulle!

  VastaaPoista
 5. Säkenöivää uutta vuotta <3
  Kiitos kivoista postauksista, täältä löytyy
  aina vaikka mitä kivaa luettavaa.

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature