Hyvää uutta vuotta 2017

tammikuuta 01, 2017

Eilen Kansalaisorilla 100 000 muun ihmisen kanssa seurasimme uuden vuoden juhlintaa. Hienosti järjestetty tapahtuma, jossa esiintyi tähtiä Saara Aallosta Remuun ja Mike Monroeen ja monta muuta eturivin artistia.  Lopuksi kaikki huipentui mahtavaan ilotulitukseen, josta näette lopun videolta. Tapahtuma taisi vielä jatkua, mutta me hieman ennakoimme ja puikkelehdimme ilotulituksen jälkeen pois, jotta vältyimme suuremmalta ruuhkalta.  Hyvä fiilis jäi ja tuli nuoruus mieleen, kun miehen kanssa siinä kahdestaan kuuntelimme konserttia. Monessa Kaivarin konsertissa aikanaan tuli käytyä, joten tuleekohan tästä meidän uusi harrastus. 

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja sääkin  on nyt suhteellisen kirkas, vielä, joten tästä hyvällä mielellä eteenpäin. Mitenkäs siellä vuosi on vaihtunut?
14 kommenttia on "Hyvää uutta vuotta 2017"
 1. Univajeisena vaihtui, kiitos naapureiden bileiden, jotka lopulta eskaloitui poliisien soittamiseen, mutta nyt parempaa kohti... :D Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Tosi kurjaa, jos ei itseä biletytä:)
   Meillä nuoriso ohimennessä paukutti talojen nurkilla, mutta ei onneksi pitkää aikaa. No, tämä lysti oli nyt tässä ja hiljaista rakettien suhteen vuoden verran:D

   Poista
 2. Hyvin vaihtui rauhallisissa merkeissä vuosi.
  Mukavaa vuoden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisesti onkin hyvä!:)
   Kivaa uuden vuoden alkua sinne myös!

   Poista
 3. Mulla vaihtui vuosi ommellen. Kuuntelin tuota konserttia tv:stä samalla. Onnellista uutta vuotta 2017!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ei paha:) Mä olen kyllä ihaillut sun aikaansaannoksia somessa. Hieno juttu ja mukavaa uuden vuoden jatkoa sinne!:)

   Poista
 4. Me vaihdettiin vuotta ihan perhepiirissä - puolikipeenä ei hirveesti jaksanut rällätä - saati että olis muutenkaan rällätty :) Ihanaa uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Sairastaminen on kyllä tylsää ja vielä juhlien aikaan!! Moni tuntuu olevan nyt kipeänä, mutta se näköjään kuuluu tähän aikaan, että taudit liikkuu. Paljon ihmisiä liikkeellä ja siellähän ne muhii:(
   Kiitos ja hyvää uuden vuoden jatkoa ja toivottavati olette nyt parantuneita!

   Poista
 5. Wau hyvä te, tuosta vaan nyt uusi harrastus. Voi niitä Kaivarin konsertteja, niissä tuli käytyä aina. :)

  Hyvää uutta vuotta M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niinpä!:) Mutta meillä ei kaikissa musiikeissa ole ihan sama maku, joten se saattaa hieman hankaloittaa konserteissa käyntiä, yhdessä ainakin! Mutta katellaan:)
   Ihanaa uutta vuotta! Pistämme tämän vuoden vielä paremmaksi!:D

   Poista
 6. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää ja onnentäytteistä uutta vuotta :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature