Megastarin neitsytmatka

tammikuuta 30, 2017


Sunnuntaina iltapäivällä lähti iloinen 40+bloggaajat joukko seilaamaan Tallinnaan, Megastarin neitsytmatkalle.  Voitte vain kuvitella, että pulinaa, pölinää ja naurua riitti ja tietysti kameran kanssa kuvaamista. Olimme saaneet kutsun päästä kokeilemaan laivaa ensimmäisten joukossa ja tutkia sen eri tiloja sekä herkutella myös ruuan parissa. 

Tämä huikean hieno laiva toivotti tervetulleeksi valoisuudellaan ja raikkaudellaan. Suomalainen design on antanut kyllä parastaan, sillä onhan se suunniteltu ja rakennettu Turun telakalla ja suunnittelussa on otettu huomioon luonto, historia ja mikä parasta myös ihmisten toivomukset ja kokemukset. Sisätilat on suunnitellut arkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co sekä sisustussuunnittelutoimisto Aprocot. Laivalla olet kuin olohuoneessa, se on kutsuva ja avoin.

Tilaa on pyhitetty yleisiin tiloihin ja hyteistä on sitten tingitty, mikä on tietysti järkevää, sillä harva sitä hyttiä tarvitsee kahden tunnin matkalla. Siksipä tilantunne ja avaruus tulevat heti mieleen tätä laivaa tarkastellessa. Hienoja erilaisia baareja ja istuskelupaikkoja on riittävästi ja aina ei tarvitse edes siellä baarissa riekkua, sillä Sitting Lounge mahdollistaa matkaamisen rauhallisessa, hiljaisessa huoneessa, jossa voi vaikka työskennellä.
 Komentosillalla käynti pisti meidät kaikki ihmettelemään, että missäs se ruori oikein  on? No, se on tuo pieni nipukka tuossa, josta laivaa ohjaillaan, silloin kun automaattia ei käytetä. Huh, huh!Lopuksi tietysti pieni ote ruokatarjoilusta. Nämä olivat pientä suolaista naposteltavaa kera shamppanjan, kun tulimme laivan Business Loungeen. Illallisen nautimme sitten buffeessa. Viihtyisää ja makoisaa.

Lämpimät kiitokset meidän porukalle. Kiitos myös Marika Nöjd, joka meidät reissuun kutsui. Hyviä tuulia merellä Megastar, tulen varmasti uudestaan.

pr-matka
20 kommenttia on "Megastarin neitsytmatka"
 1. Todella tyylikkään näköinen laiva, upea sisustus. Voihan herkkupöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se tosiaan oli, tyylikäs:) Herkuista tässä on vain osa, mutta muiden blogikavereiden kuvista saa lisää tietoa:)

   Poista
 2. Oli kiva nähdä sinutkin ihan livenä!
  Ja milläs minä nyt laivaa kuvailen omassa postauksessani kun sinä käytit kaikki sanani;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin olikin, vaikka ei pahemmin ennätetty juttelemaan:) Heh, noh kyllä sä sanasieppona jotakin kivaa keksit:)

   Poista
 3. Oli kyllä niin upea laiva ja niin mahtia nähdä sua kahtena eri päivänä. Pian uusiks <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli upea laiva ja oli kyllä kiva nähdä, taas:) Pian tosissaan uusiksi <3

   Poista
 4. Oli kyllä kiva reissu tällä porukalla ja tuo laiva uskomattoman hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä kiva porukka ja laiva toooosi hieno!:)

   Poista
 5. Kiva reissu kaikinpuolin... ja ihan mahtavaa seuraa. Oli kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauska reissu ja hieno paatti:) Mukava oli suakin nähdä:)

   Poista
 6. Ihanan näköistä, kun kaikki on uuden karheaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä onkin parasta. Ei tunkkasia likaisia ja kulahtaneita huonekaluja tai mattoja missään. Vessatkin supersiistejä:)

   Poista
 7. Tyylikäs laiva ja aika kului kuin siivillä, olisi voinut pidempäänkin seilailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, että hyvässä seurassa aika lentää siivillä:) Laivalle siis uudestaan!

   Poista
 8. Oli kiva matka, nähtävää vain oli niin paljon, ettei kaikkien kanssa ehtinyt seurustella. Comfort loungessa olisi houkuttelevaa matkustaa jatkossakin, mutta muutkin tilat ovat niin viihtyisiä, että kaksi tuntia tulee varmaan menemään niissäkin kuin siivillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli ja itseasiassa missä vaan tuolla laivalla viihtyy:) Porukkaakin oli paljon, muttei ollenkaan tullut ruuhkan tunnetta ja se on hyvä merkki!!!

   Poista
 9. Hienoja kuvia! Ja kivoja yksityiskohtia olit kuvannut. Tyylikäs laiva. Ja reissussa mukavaa porukkaa, siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. Oli mukava tavata! Ja kauneusvinkit pistin korvan taa :)
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) Kieltämättä olisi viihtynyt, mutta hyvä kun edes tuon ajan saimme yhdessä matkata ja sinua oli kiva myös tavata. Hyvä, jos minun vinkeistä on avuksi:)
   Raskaalta tuntui tämän viikon alku, kun on noita menoja nyt ollut, mutta nyt on jo kohta puoliväli, joten eiköhän se tästä!:D Mukavaa viikkoa sinne myös!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature