DOPPwoman avautui Helsingissä

maaliskuuta 02, 2017

Dopp liikkeen avautumista Helsingissä Yrjönkatu 21:ssä on odotettu ja eilen olikin avajaisjuhlintaa, johon me bloggaajatkin saimme mahdollisuuden päästä osallistumaan. Ihastuttava Doppwoman vaateliike on toiminut Vaasassa jo 16 vuotta ja nyt perustaja ja omistaja Kata Rewell laajensi liikkeen myös Helsinkiin. Aikuisille naisille suunnattu mallisto ja asiakaslähtöinen palvelu, jossa tarvittaessa asiakas stailataan ja opastetaan pukeutumisen saloihin, tuo varmasti nopeasti oman asiakaskuntansa tähän ytimessä olevaan liikkeeseen. Tyyliä ja hienostuneisuutta, rentoa meininkiä unohtamatta. 

Liikkeessä oli vain niin paljon ihmisiä, että kunnolla eilen ei tähän liikkeeseen päässyt oikein tutustumaan, mutta hyvältä näytti ja pakko tuonne on mennä uudestaan ajan kanssa ja rauhallisempana ajankohtana. Varsinkin yhdet ihanat kengät jäivät mietityttämään ja väri oli taas tuo ihana puuteri. 


Paikan päällä oli meitä bloggaajia useampia ja kuvassa aina tyylikäs blogiystävä Casa Mimin Sari. 
Kiitokset kutsusta DOPPwoman, tulen kyllä uudestaan.
12 kommenttia on "DOPPwoman avautui Helsingissä"
 1. Hahhaa, suu on niin supussa :) Kiitos seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, mutta hyvä ilme silti:) Kiitos vaan itselles ja meillä on aina kivaa yhessä:) <3

   Poista
 2. Itse tajunsin, etten ottanut omalla kamerella kuvia lainkaan ihanista vaatteista. Pakko mennä oikein ajan kanssa uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kuvista, mutta lohdutan, ettei siellä tungoksessa voinut oikein kuvata, joten uudestaan menen minäkin ja ajan kanssa:)

   Poista
 3. Kauniita asioita tuolla on myynnissä. Ihania olette Sarin kanssa ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   Niin oli kauniita vaatteita ja asusteita, vaikken oikein päässyt vielä hahmottamaan täysin, että mitä ihanuuksia siellä oikein olikaan:)

   Poista
 4. Harmitti, kun en niin järkyttävän aikaisen tämän aamuisen herätyksen vuoksi viitsinyt lähteä eilen hillumaan ja mitä edes hyödytti jäädä kotiin, taas nukuin vaan 4t. Koko kirottu vko, joka yö 4t. Ihan tööt. Mutta Dopp omistaja on niin ihana ihminen ja kaunis ja kaikki vaatteet omaan makuun kovasti, jos ne vaan tietty mahtuisi päälle.

  Sinä ja Sari kaksi niin ihanaa upeutta, ai että tykkään niin kovin teistä kummastakin. <3 Muiskuja ja kiitos eräästä palveluksesta jonka teit eilen, ihana juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sua! Sua varmasti sitten jännitti. Mutta onneksi tänne liikkeesseen pääse toistekin, joten kannattaa pistäytyä ja miksei muka mahtuis vaatteet päälle!!!!
   Ihana sinä ja hei, tottakai palveluksia tehdään puolin ja toisin!!! Toivottavasti pian nähdään! <3

   Poista
 5. Uusi tuttavuus minulle. Kivan näköisiä tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli minullekin ja upeita juttuja, mutta menen katselemaan tarkempaan uudestaan:)

   Poista
 6. Mun täytyy käydä DOPPissa oikein ajan kanssa! Kata saa stailata mulle kevään asukokonaisuudet business- ja arkityyliin :D Liike on tuttu jo mun kotikaupungista Vaasasta, mutta lukioikäisenä en tietenkään käynyt siellä kuin pari kertaa. Nyt sitä jo osaa arvostaa laatua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ajan kanssa ja kiva tämä idea myös tuosta stailaamisesta. Löytyy apu varmasti monelle:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature