Hiusvinkkejä keväälle

maaliskuuta 31, 2017

Olin pari iltaa sitten katsastamassa idhair- kouluttajien kevään hiusnäytöstä. Tapahtumassa esitellään lähinnä kampaajille uusia hiusmuotivirtauksia ja demonstroidaan hiusten leikkauksia ja kampauksia. Kampaajien lisäksi meitä oli muutama lehdistönedustaja ja bloggaaja paikalla.


KEVÄÄN HIUSTRENDIT


 1. lyhyt hiusmalli
 2. niska ajetaan paljaaksi, päälaelle kuohkeutta
 3. otsatukka
 4. hiukset kammataan takaa eteen
 5. hehkuva väri

Tänä keväänä niska leikataan lyhyeksi, ihan niin, että koneet surraa ja paljastuu iho. Hurjalta näytti, mutta vastakohtana tälle, jätettiin naisellisesti sentään jotakin tuonne päälaelle. Kuohkeutta ja runsaasti hiuksia päälaelle ja otsatukka, joka pilkottiin hieman epäsymmetriseksi. Lyhyt hiusmalli tuntuu olevan nyt muotia kovasti ja tähän lisänä voimakkaan hehkuvat värjäykset. Polttavan kuumaa oranssia, hehkuvaa kuparia, pirteää punaista ja todella mustaa. Vaaleissa hiuksissa sitten hieman pastelleja, mutta ei enää sinistä ja vihreää, onneksi.

PITKÄT HIUKSET TÄNÄ KEVÄÄNÄ


 1. pastellivärit
 2. hurmaava kihara
 3. lettikampaus, joka muuntuu nutturaksi tai irokeesiksi
 4. hattumainen letityskampaus 
 5. suora otsatukka ja siihen letitys

Monenlaisia letitysmalleja ja ideoita esiteltiin, kuten jaetaan letitettävä hius neljään osaan ja siirretään aina reunalta kaksi yli ja yksi takaisin ali. Tai jotenkin näin se meni ja lisäksi solmuja voi myös tehdä hiuksiin ja muotoilla siitä kampauksen.

Kouluttajalla oli todella kiire.


MIESTEN HIUKSET 1. sivut lyhyet ja pehmennettiin ylöspäin pitenemään
 2. myös takaa todella lyhyttä
 3. päällä hieman kuohkeutta, hiuksen voi myös kammata taaksepäinTässä oikeasti kyllä kuvasin hiuksia, vaikka kuvakulma antaa olettaa muuta. 

Sen verran vielä noista väreistä, että värit tulevat onneksi koko ajan muuttumaan turvallisemmaksi ja sehän on allergioiden takia hyvä asia. Onhan tämä värjäys aina sellainen kierre, josta on vaikea irrottautua. Yhdellä mallilla oli ollut täysin vihreät suoravärjätyt hiukset, joten värinpoistoa on jouduttu tekemään, jotta lopputulos on hempeä pastellinvaalea pinkki. Hiukset näyttivät silti kiiltäviltä ja ei lainkaan kuluneilta, huolimatta  kaikesta siitä työmäärästä.


Mitä mieltä olet kevään hiuksista? Innostuitko vai kauhistuitko?
6 kommenttia on "Hiusvinkkejä keväälle"
 1. En kauhistunut. Itsellänikin on ollut ihan lyhyttä tukkaa ja niska ajeltuna. Vähän kuin paluu 80 luvulle olisi tapahtunut. Oli muuten kiva nähdä pitkästä aikaa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kyllä vähän hirvitti, kun ne niin ajeli paljaaksi! On mullakin joskus koneella otettu takaa lyhemmäksi, muttei ihan noin ylös asti!!!

   Poista
 2. Kiharapilven paluu :) Juuri katsoin vanhaa kuvaani vuodelta -85 ja kylläpä oli hattarapilvi pään päällä!

  Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se taitaa olla nyt trendikäs, joten hattaraa vaan peliin:)

   Kiitos:)

   Poista
 3. Hiushommelit on kyllä kuin taidetta ja onpa upeita luomuksia! Itse taidan silti pidättäytyä perinteisessä lookissa, vaikka jotain hiuspiristystä olen minäkin vailla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne taidetta on ja jos saa änkyrät hiukset taipumaan vaikka mihin, on oltava taito hyppysissä:) Minäkin taidan mennä hiukan maltillisemmalla tyylillä:) Niin, ainakin omasta mielestä:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature