Karhu by Costo

maaliskuuta 07, 2017

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta Karhu? No, entä Karhu-olut? No, minulle ainakin se mainos, missä ei näytetty itse tuotetta, mutta leikittiin, että olut sihautetaan auki ja kaadetaan lasiin ja Santeri Kinnusen ääni mainoksen taustalla tuumaa, että kyllä sinä tiedät, miltä Karhu olut näyttää ja maistuukin. Muistatko sen? Kyllä, kyse on samaisesta merkistä. Sain nimittäin tänään tilaisuuden osallistua lanseeraukseen, jossa toisena osapuolena oli tämä Karhu.


En aikaisemmin pitänyt erityisesti Karhun vahvasta ja hieman miehisestä mausta, mutta nyt on markkinoille tulossa Raaka Karhu, joka sopii minunkin makuuni, pehmeytensä ansiosta. 

Mutta ei tässä vielä kaikki. Karhu on tehnyt rajoitetun erän Karhu-oluen virallisia vaatteita ja asusteita ja mallisto on luotu yhteistyössä designtalo Coston kanssa. Kun kaksi kotimaista taitajaa yhdistää voimansa on tuloksena mallisto nimeltä Karhu By Costo

 Raaka-aineena on käytetty kierrätysmateriaaleja, joka on sinänsä jo loistava idea ja tietysti kaikki tehdään laadukkaasti. Näin alussa mallistosta löytyy lippalakki, pipo, essu, lompakko ja reppu. Karhu by Costo on siis ekologinen, käytössä kestävä ja ihan magee tuote, jota kehtaa kylillä käyttää. Ehdotus tähän yhteistyöhön tuli Karhulta.

Uusiakin tuotteita on tulossa tulevaisuudessa ja Coston lisäksi Karhu lanseeraa yhteistyömalleja myös muiden kotimaisten valmistajien ja huipputekijöiden kanssa mm. Yrjö Kukkapuron suunnittelema ja Avarten valmistama Remmi-nojatuoli. Verkkokauppaan on tulossa 10.3 lähtien pitkiä kalsareita, t-paitoja viiksivahaa ja eväsreppuja. Verkkokauppaan pääset osoitteesta: kauppa.karhu.fi ja liike Costo Consept Store, löytyy osoitteesta Yrjönkatu 34 A Helsinki
Tupsuja muuten löytyy eri väreissä ja ne olivat nappikiinnityksellä ja tämä oli minusta hauska idea. Ei pääse tupsun väri kyllästyttämään ja jos joku kiusoittelee tupsun väristä, sen voi aina vaihtaa toiseen.


Raaka karhu kaipaa kyllä palan painiketta ja siihen sopi loistavasti tämä mainetta niittänyt ravintola Olon kokki, Eero Vottosen kokkaileman suolapala, jossa oli hampurilaisen väliin laitettu porsaanlihaa ja tämä possu oli kuulemma saanut muhia 36 tuntia, joten kypsää oli. Herkullinen yhdistelmä tuon oluen kanssa. Saimme mukaamme myös maailman ensimmäisen Karhu tuotteen ja se oli yllätys yllätys....Karhu muki, joten kelpaa tästä nyt olut lauantaina saunan jälkeen hörppästä.
6 kommenttia on "Karhu by Costo"
 1. Olipas nallukka poikineen :)
  Ihanaa naistenpäivää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nallukka todellakin:) Ihanaa Naistenpäivää sinne myös! <3

   Poista
 2. Mieli olisi tehnyt tutustumaan tuotteisiin, mutta oli muuta menoa juuri tuolloin. Ei sillä, että olut kiinnostaisi, mutta nuo kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet kyllä. Tuo muki on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nämä tuotteet löytyy kyllä netistä kohta ja liikkeestä, kun kulmille satut. Kierrätys on loistoidea bisneksessä ja kaikki tämmöinen on järkevää tuotantoa!

   Poista
 3. Asiallinen muki ja kiva tilaisuus. Olen omistanut Costo hatun vai miten se kirjoitetaan, mutta ei se toiminut meikäläisen päässä, mikä oli suuri harmitus. Oijoi Karhu, sitä tul juotua paljon nuorena, oli lempparibisse ja samaten Light Beer, jota ei vissiin ole saanut vuosiin. Iloa päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon hatun kanssa vaaditaan tietty tyyli ja en myöskään tunne, että olis mun juttu:)
   Karhu maistui ihan hyvältä raakana:)
   Mukavaa iltaa <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature