Mon Guerlain

maaliskuuta 12, 2017

Maaliskuun ensimmäinen ja ihanan Mon Guerlain uutuustuoksun lanseeraus Stockmannin shamppanjabaarissa. Champange Veuve Clicquot kuohuu lasissa ja tarjottimella värikkäänä ja houkuttelevana nököttävät macarons-leivokset. Paikalle on saapunut  hurmaava kansainvälinen kouluttaja Cyril, ( nimen kirjoitus voi olla vääriin, anteeksi siitä) joka esittelee meille tuoksu-uutuuden Mon Guerlain.

 Tuoksun kasvoksi on valittu voimakas, vapaa, sensuelli, naisellinen nainen, Angelina Jolie. Hieman erilaisen tien kulkija tämä Angelina, verrattuna aikaisempiin Guerlainen mainoskasvoihin. Angelinan äiti oli ranskalainen, joten tuoksua on kuvattu äidin kotitilalla ranskassa, ihanissa maalaismaisemissa, keskellä vihreyttä ja vehreyttä. 


Tuoksu on pakattu "quadrilobe"-pulloon, joka on Gabriel Guerlainin suunnittelema ja Baccaratin luoma. Pullo huokuu yksinkertaisuudessaan vahvuutta ja sensuaalisuutta ja huomaa, ettei pullossa lue mitään.

Mon tuoksussa Santelipuu, Samba-jasmiini, Carla-laventeli ja vanilja pyöräyttävät ilmoille sellaisen tuoksuhuuman, joka on on kuin näkymätön tatuointi ihollasi. Siksipä varmasti Angelinan tatuointeja kuvattiinkin mainosfilmissä. 

Itse olen täysin hurmiossa tästä tuoksusta ja nuuhkin tuoksua ranteeltani, ikäänkuin tarkistellakseni, että oliko tuoksu vielä yhtä ihana. Tässä on hieman tuoksumuistoja nuoruudesta, sekö liene näissä Guerlainen tuoksuissa ihastuttaa, kaikissa tuoksuissa kun on jotakin samaa, mutta sitten kuitenkin hieman uutta. Koen, että tämä tuoksu on enemmän aikuiselle naiselle kuin nuorelle, vaikka tuo minun Mon tuoksu tuolla uhkaavasti johonkin häviää, syynä lienee teini, innokas Guerlain-fani. 
Mukaan tästä tilaisuudesta sain tämä Mon tuoksun ja rasian, jossa oli kaksi Guerlain laattaa nauhoitettuna. Laatat olivat lasittamatonta keramiikkaa, joten kun näihin supsauttaa tuoksua, voi laatan ripustaa vaikka vaatetankoon vaatekaappiin antamaan ihanaa tuoksua vaatteisiin. Hauska idea.

Mikäli et ole tätä tuoksua päässyt vielä nuuhkimaan, niin suosittelen lämpimästi. Tiedä, vaikka tästä tulisi SE tuoksu tälle keväälle ja kesälle.
12 kommenttia on "Mon Guerlain"
 1. Kuulostaa ihastuttavalta tuoksulta. Meillä kaikki tuoksut tuntuvat olevan yhteiskäytössä tyttären kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin ihastuttava:) Noin minäkin toivoisin, että tuoksut löytyisivät kotoa yhdestä paikasta ja niitä yhdessä käytettäsiin, mutta jotkin kummasti ne katoavat tyttöjen huoneisiin:)

   Poista
 2. Mä vielä makustelen tätä. Pullo on tosi kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis se on ja minusta tuo tuoksu on ihana. ihan kaikista Guerlain tuoksuista en ole innostunut, mutta nämä pari viimeistä ovat olleet kyllä niin mun, kuten tää Mon:D

   Poista
 3. Kaunis pullo ja tekisi kyllä mieli nuuhkaista myös. Guerlainin KissKiss huulipuna oli aikoinaan suosikkini ja totta kai legendaarinen Guerlain Meteorites Perles puuterihelmet, johon köyhänä opiskelija tuhlasin rahani ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä tyylikäs ja kaunis ja tuoksu mitä ihanain, minusta:) Mun täytyy tunnustaa, etten ole vielä koskaan käyttänyt niitä helmiä, vaikka kiinnostaisi kovastikin:)

   Poista
 4. Täällä vielä fiilistellään, mutta nuo supsautettavat ovat ihania ja rasia joissa ne tuli. <3 Muiskuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olleetkin hauskat! Ne voi kyllä helposti mennä rikki, kun ei ole lasitusta, mutta muuten kätevät:) Otin heti käyttöön, mutta avoimessa vaatehuoneessa ei ehkä toimi yhtä hyvin kuin kaapissa:)

   Poista
 5. Tuoksulaatat ovat hyvä idea, voisin yrittää soveltaa sitä. Täytyy käydä tuoksuttelemassa tämä kaunis pullo myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatat oli minustakin kiva bonus ja persoonallinen:) Käy ihmeessä, on minusta hieno tuoksu, vaikkei kaikki Guerlainin tuoksut olekaan olleet aina minulle mieleen, niin tämä kyllä on:)

   Poista
 6. Tuo tuoksu on niin ihana! <3 Rakastuin heti, vaikka yleensä Guerlainin tuoksut ei ole olleet aivan ominta :) Ihana idea noissa laatoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin ihana, vaikka tosiaan kaikista heidän tuoksuista en ole innostunut! Laatat tosi hauska idea:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature