Radio Iskelmän ja Iberon Kauneusbrunssilla

huhtikuuta 26, 2017


Olipas ihana aloittaa sunnuntain aamupäivä keväisissä merkeissä. Niin, räntää kyllä satoi ja ilma oli kylmä, mutta se ei haitannut. Olin nimittäin Iberon ja Iskelmän kutsumana viettämässä kauneusaiheista aamupäivää hyvän ruuan ja seuran parissa Radio Iskelmän tiloissa, Kaapelitehtaalla. Mukaan oli kutsuttu meitä bloggaajia, sekä joukko radiokilpailussa voittaneita onnekkaita naisia, nauttimaan brunssista sekä tutustumaan Iberon koruihin. Paikalla oli myös meikkaaja antamassa kauneusvinkkejä halukkaille.

Tilaisuuden juonsi ihastuttava ja rempseä Satu Kotonen, joka teki meille kaikille rennon fiiliksen aamupäivään. Mukavaa, kun päiväksi oli valittu sunnuntai, jolloin ei tarvitse rynnistää töihin tilaisuuden jälkeen. Joten minulle kyllä sopii vastaisuudessakin nämä viikonloppukutsut.


Iberon korujen kesätarjonta oli huikea ja kaiken kimalluksen perään kun olen, niin olisin voinut valita vaikka mitä, tuolta esittelypöydästä.


Vaikka tuota kuparia ja ruusukultaa noissa koruissa eniten on esillä, niin mikäs estää myös laittamasta hempeää vaaleanpunaista tai ärtsympää pinkkiä korviin. Muodikasta on myös aina varma musta, sitäkin näkyi olevan mukavasti tarjolla.Aurinkolaseissa löytyy myös veikeitä malleja aina sydänlaseista lähtien. Instastani löytyykin video Einistä nuo lasit päässä. Sopivat hänelle kyllä todella hyvin. 

Yllätysesiintyjänä oli Samae Koskinen, joka viihdytti meitä lauluillaan, meidän herkutellessa brunssilla.


Lopuksi saapui vielä Eini, viehkeänä ja nuorekkaana ja sopii niin hyvin hänen olemukseensa myös kappale, jonka hän esitti:  -Hei, on niin helppoo olla onnellinen! Eini ei ollut muuttunut lainkaan sitten nuoruusvuosien muistojeni.


Satu haastattelee tässä vielä Einiä ja naisten liikehdintää oli siinä niin paljon, etten millään saanut tarkkaa kuvaa, mutta tilannekuvan kuitenkin ja ne on joskus kivempia, kuin viimisen päälle hiotut. Ihana aamupäivä, joten kiitos vielä kutsusta!
6 kommenttia on "

Radio Iskelmän ja Iberon Kauneusbrunssilla

"
 1. Meillä oli täydellinen hemmottelubrunssi ja niin kiva oli nähdä sua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kiva nähsä ja mitä herkkuja sai syödäkseen! Viihdekin on just meille:)

   Poista
 2. Aivan ihanan kuuloinen ja näköinen tapahtuma. Tilannekuvat ovat ehdottomasti parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli ihanaa sunnuntain hemmottelua, tähän vois tottua!:)

   Poista
 3. Mahtava brunssi ja kauniisti laitettu!
  Iskelmä-radiota tulee aina Suomessa kuunneltua paljon.
  Mukavaa vapun odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskelma sopii niin moneen ja jotenkin miellän iskelmät aina mun lapsuus-nuoruusvuosiin:) Autolla ajellessa tulee kuunneltua usein Iskelmää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature