Isadora Blue Bliss, Enrique ja Arvonta

toukokuuta 07, 2017


Kesä on kohta täällä ja voin vain kuvitella sen ihanan tunteen, kun aurinko hyväilee ihoa ja pörriäiset surraa kukkasissa ja järven ja meren laineet liplattavat. Meri, järvi ja kesä tulivat minulle heti mieleen tästä Isadora Blue Bliss-kesämeikkikokoelmasta. Sininen on myös suomen väri, joten eihän näitä voi vastustaa. 

Muistan ajan, kun kuljin sinisessä ripsivärissä aina, mustaa sen ei missään nimessä saanut olla ja taisi se kajalkin olla sitä sinistä. Nyt huvittuneena niistä muistoista, tartuin siniseen Grand Volume ripsiväriin ja hätkähdin ensin sen huikeaa intensiivistä sävyä. Miltähän tämä näyttää silmissä, onkohan liian raju? Empivänä ensiksi mietin, mutta voin vakuuttaa, ettei lainkaan ja vain auringossa tämä sävy korostuu ehkä eniten. Tykästyin tuohon vahvempaan siniseen, Aquatic sävyyn. Toinen ripsiväri on Blue Bliss nimeltään. Sipaisin sitten rohkaistuneena vielä kunnon siniset kajalit silmiä korostamaan, sävynä myöskin tuo Aquatic ja kun tämä on vielä vedenkestävä, niin en voisi olla kiitollisempi. Aika sähäkkä meikki tuli. Myös tuolle toiselle ripsivärille on oma saman sävyinen kajal, Blue Bliss ja kaksi muuta kynää vasemmalta ovat turkoosiin menevä Tropical blue ja lilaan menevä Lavender. Kynsilakat ovat myös sinisiä tänä kesänä ja niistä kuvissa vasemmalta Maritime, Regatta ja Turquoise Bliss.


Joulupukki oli kuunnellut meitä ja meidän perheen naiset saivat ihanan lahjan, liput Enrique Iglesias konserttiin!  Olen aivan innoissani, sillä tuo konserttihan on tänään. Minä rakastan latinomusiikkia ja Enrique on ollut jo aikaa suosikkini. Kehtasivat töissä kiusata, että ihan Huliotako menet katsomaan? Taivas sentään, vaikka onkin kyseisen herran isä, niin jotain rajaa, eikö?! 

Tänä iltana laitetaan silmiin nuo hehkuvat siniset ja nautitaan Enriquesta, mutta katsotaanpa mitä muuta voisi laittaa....


...nimittäin Isadoralla tuli myös ihanan pehmoisia ja huulille levittyviä huulivoiteita, joissa on aavistus sävyä. Twist-up lip balm spf 15 sopivat hyvin ulkona paistavan auringon suojaksi ja näissä on huulia pehmentäviä luonnonöljyjä, mutta koska tuo konsetti on sisällä ja illalla, niin siirrytäänpä seuraavaan juttuun.


No niin, nyt puhutaan asiaa, sillä huulet ovat tärkeässä roolissa kesämeikissä, joten punaista sen olla pitää. Vaikka tuo pinkkikin on hehkuvan kaunis, olen silti enemmän punaiselle kallistuva jo asunikin takia. Tämä mattamainen Ultra Matt Liquid lipstic on kyllä mahdottoman kestävä. Jopa niin, että suosittelen sen poistamista poistoaineella. Mutta sillä saa kauniit huulet ja aplikaattorilla on helppo tehdä myös rajaus. Tätä siis illalla huulille ja ei tarvitse pelätä punan  katoamista tai tahraantumista, sillä testattu on.


Kasvoille Isadora tuo myös Perfect Blush rusahtavan poskipunan. Hyvä kesää ajatellen, mutta ei ole mitenkään tumma, vaikka laittaisi heti, joten taidanpa hehkua ja rusotusta lisätä poskiin tästä rasiasta.Kynsiin nappasin sävyn tästä kesäkokoelman ihanan kimaltelevasta nudesta, Sparkling Sand sävystä. Sopii nudena kaikenlaiseen menoon, joten ajattelin hiukan säästää itseäni ja lakata kynnet, jotka menee monen erilaisen asun kanssa. 


Ennen lakkausta olen viikon verran käyttänyt lakan alla tätä kovettavaa ja suojaavaa aluslakkaa ja nyt tuntuu, että se oikeasti on napakoittanut kynsiä ja ei ole viikkoon liuskoittunut yksikään kynsi. Tähän jään varmaan koukkuun, mutta olen tyytyväinen, jos saisin kynteni vihdoin kuntoon.


Koska Isadoran Blue Bliss kesämeikkikokoelma on kausimyynnissä, päätin ilahduttaa teitä ja jakaa sinistä iloa kanssanne arvonnalla. Tämä setti kuvassa on jonkun onnellisen, joten osallistukaahan arvontaan kertomalla, milloin olet käyttänyt viimeksi sinistä ripsiväriä tai meikkiä ja kenelle sitä suosittelet. Laita s-posti mukaan ja arvonta alkaa nyt ja loppuu 14.5 äitienpäivän iltana klo 21.00.
Onnea arvontaan, minä lähden bailaamaan! 

Tuotteet pr näytteitä
45 kommenttia on "

Isadora Blue Bliss, Enrique ja Arvonta

"
 1. Joskus kasariaikaan tuli käytettyä, mutta voisi kyllä taas kokeilla. Ainakin itselle vaaleahiuksisena sininen meikki sopii.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Tälläkin hetkellä sininen ripsiväri käytössä ja sopii varmaan lähes kaikille. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti mukana. Taitaa sinisen ripsivärin käytöstä olla jo yli 20 vuotta :)Voisi taas ottaa käyttöön :)

  marjo.heinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Joskus 90 luvun alkupuolella ehkä. Varmaan sopisi silmiini. marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Viimeisin kerta menee ysärin puoli väliin :) Sopii täydellisesti etenkin ruskeiden silmien pariksi!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 6. -90 luvulla tuli käytettyä sinistä ripsaria. Ja tykkäsin kovasti silloin, ja koska minulla vihreät silmät, niin mielestäni se kävi erittäin hyvin. Olisipa kiva taas kokeilla!

  VastaaPoista
 7. Minulla on sinistä ripsiväriä mutta päivittäin en käytä. Arvonnassa mukana.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ei siitä ole puolta vuottakaan, kun pidimme naamiaisbileet 80's style. Teinityttäreni tykkää kovasti sinisestä ripsiväristä. Hänen nuorille kasvoilleen sopii sininen meikki hyvin.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 9. Noi Lip Balmit on ihan huippuja, loistavaa tuo suojakerroin kesällä. :)

  En osallistu tällä kertaa arvontaan.

  VastaaPoista
 10. En ole koskaan käyttänyt sinistä ripsaria, mutta olisipa kivaa kokeilla, kuinka se sointuisi silmiini! Sininen kynsilakka on sijaan pitkään ollut hankintalistalla. Suosittelen vahvasti käyttämään sinisen lakan kanssa aluslakkaa, tai muuten sinisyys jää kynsiin -tästäkin on kokemusta :D

  Mukana tässä hienosti Suomi100-henkisessä arvonnassa :)

  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 11. Sininen ripsari on kans uusi väri itselle.Joskus on ollut muodissa!Mutta osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 12. Varmaan kolkytvuotta sitten sininen ripsi- ja luomiväri käytössä. Vaalealle sinisilmäiselle ehkä sopisikin. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 13. En ole varmaan koskaan edes kokeillut! Ehkä nyt olisi hyvä aika ja tilaisuus kokeilla vähän uutta :D
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 14. Lasketaanko turkoosikin siniseksi, silloin vastaukseni on viime kesänä. Muuten menee kyllä tuonne 80-90 luvulle. Sininen ripsiväri olisikin kiva piristys tulevana kesänä.
  Enrique on ihana mieskarkki <3
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Joskus ala asteella äidin sinistä ripsiväriä tuli lainattua.

  VastaaPoista
 16. Sinistä ripsaria en oo tainnut käyttää koskaan mutta joskus käytän sinistä luomiväriä :) annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Opiskeluaikoihin viimeksi varmaan, mutta nythän on uusi nuoruus ja kaikkea saa kokeilla taas.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Viime keväänä ysäri bileissä!
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Sinistä ripsaria käytin joskusnuoruudessa 80-luvulla. Muutama vuosi sitten etelän rantalomalla ostin sinisen rajausvärin ja käytin alarajauksissa loman aikana. Koen sinisen värin sopivan paremmin kesäaikaan.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 20. Olisikohan ollut joskus 90-luvun alussa, kun tuli sinistä ripsaria viimeksi käytettyä. Sinistä luomiväriä ja kynsilakkaa käytän kyllä edelleen, kynsilakoissa se on ihan suosikkisävyjäni. Suosittelen sinisiä sävyjä aivan kaikille, jotka haluavat hieman leikitellä meikeillä :)
  Mukana ihanan paketin arvonnassa!
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Sinistä ripsaria käytin joskus hyvin nuorena. Niin ja 90-luvulla oli näitä värikkäitä "hiusripsareita", sellainen sininen sattui myös olemaan.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Juhlissa joskus on tullut käytettyä.

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Nuorena on tullut kyllä käytettyä. Joku mainitsi että sopii vaaleahiuksiselle, mutta sanoisin että sopii myös brunetelle!
  briksu@luukku.com

  VastaaPoista
 24. 80-luvulla tuli käytettyä, enää en ehkä itse laittaisi. Tyttärelle se sopisi kyllä!

  VastaaPoista
 25. Sinistä meikkiä tuli nuorena useinkin käytettyä. Suosittelen sitä ihan kaikille, jotka kaipaavat jotain uutta twistiä meikkirutiiniinsa. :) saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 26. 80-luvulla käytin paljonkin.
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Sininen ripsari mulla oli viimeksi noin 10 vuotta sitte

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. En oo käyttäny sinistä ripsiväriä koskaan, mutta mielelläni kokeilisin :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Sinertävää luomiväriä olen testannut ja mielestäni se sopii sinisävyisiin silmiin kivasti :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Haha, ihanaa, minä niin rakastan sinistä silmämeikkiä! Osallistun arvontaan suurella jännityksellä - olisi aivan mahtavaa saada nuo tuotteet! <3 Mitä kasarimpi, sen parempi. Käytän sinistä ripsaria viikoittain ja välillä mätsäävää kajalia tai luomiväriäkin. Suosittelisin niitä kaikille, jotka haluavat olla yhtä tyylikkäitä (as in mauttomia ja kasarihenkisiä) kuin minä! ;D

  viikarivartti.blogspot.fi
  joku.varpuslintu[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 31. Käytän aina tämän tästä värillistä ripsaria, ja tänään nyt satuin laittamaan laivastonsinistä, kun on sininen kausi muutenkin menossa.

  Voisihan sitä osallistuakin, kiva setti... ;)

  dzinni@europemail.com

  VastaaPoista
 32. En ole varmaan koskaan kokeillutkaan :) Olisi kiva testata :)
  Mukana arvonnassa :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Enpä ole sinistä ripsiväriä kokeillut koskaan...
  Osallistun arvontaan.
  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Joskus 80-luvulla kun olin teini. Silloiseen meikkiini kuului yleensä pinkkiä luomiväriä ja sinistä tai vihreää ripsaria :D

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 35. Joskus teininä.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ruskeasilmäisille suosittelen! Pieni väri ei koskaan satuta ketään! Ihana setti, vähän väliä käytän -terkuin ruskeasilmäinen lukija 😊
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Tulikohan teininä käytettyä? En muista enää, mutta mulla on hankittuna jo tummansininen rajauskynä, jota aion piakkoin kokeilla. Pari kesää olen haaveillut kirkkaasta turkoosista rajauskynästä, ehkä tänä kesänä...

  Sinistä voi varmaan suositella kaikille leikkimielisille ja kokeilunhaluisille ja varsinkin kesäksi.

  backinreverieÄgmailÄcom  VastaaPoista
 38. En muista, että olisin koskaan kokeillut. :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Ikinä en ole "joutunut" käyttämään minkäänvärisiä ripsareita, luontoäiti loi mulle pitkät ja tuuheat ripset :) mutta sinistä luomiväriä olen käyttänyt joskus...90-luvulla :D +varmaan jossain naamiaisissa, lasketaanko se?
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 40. Olisipa ihana hevikeikalle tuollainen sininen ripsari. Minulla on aina sinistä kynsilakkaa.

  VastaaPoista
 41. Viime kesänä viimeksi, mulle sininen on nimenomaan kesäripsiväri samoin kuin vihreä ja sininen loppuikin viime kesän lopulla. Miksipä en voisi suositella vaikka kaikille, jotka kaipaavat vaihtelua iänikuiseen mustaan. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 42. Sinistä ripsaria käytin joskus... silloin kun ostin väärä väri >_< (piti olla musta :P)

  VastaaPoista
 43. Aika monta vuotta on aikaa.
  Mutta vaalealle kuten itsekin olen, sininen sopii ainakin hyvin.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Sinistä kynsilakkaa tulee käytettyä aina silloin tällöin.
  Luomivärinä sinistä olen käyttänyt ehkä vuoden sisällä, muuten on enempi aikaa.
  Sininen on hyvä väri kaikille!
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 45. Kynsilakkaa taisin viime kesänä käyttää. Ripsaria joskus kauan kauan sitten. sannamattila10@gmail.com

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature