Tuoksulahja äidille

toukokuuta 10, 2017


Äitienpäivä on lähestymässä hurjaa vauhtia ja jokainen varmasti haluaisi hankkia äidille juuri sen oikean lahjan. Lahjan, josta äiti ilahtuisi ja jota äiti voisi käyttää. Parhaat lahjat ovat tietysti pienten lasten oman käden aikaansaamat paketit, sillä niihin on käytetty aikaa ja ajatusta ja niitä on väkerretty rakkaudella. Kivoja oli myös päiväkodissa leivotut herkkupullat tai keksit ja jos nyt äkkiseltään muistelen, niin liinat, joihin oli piirretty tai painettu kangaskuvioita. 

 Kun aika kuluu, niin niitä omien pienten kätösten tekemiä paketteja ei enää niin tulekaan, vaan siirrytään yleensä hankkimaan äideille jotakin sellaista, mitä voi kaupasta ostaa. Ihania ovat kaikki elämykselliset jutut, esimerkiksi spa-kylpylään pääseminen, kasvohoito/jalkahoito ja rentoutuminen ja irtiotto kaikista kotihommista edes hetkeksi. Tämä vaatii tietysti aika lailla järjestelyjä ja saattaa olla, että se äiti haluaakin vain pientä muistamista, eikä liian suuria mahtipontisia juttuja. Tässä kaikessa tulee siis ottaa huomioon se lahjan saaja, eli äiti itse.

Tuoksumaailmaan liittyy muistoja ja muistan itse tyttärien  hellyyttävät kommentit lapsuusajalta. Heistä oli ihana pitää kaulassaan minun huiveja tai käyttää minun tyynyäni, sillä ne tuoksuivat kuulemma hyvältä eli äidiltä. No, todennäköisesti huiveissa ja tyynyissä tuoksui aamulla laittamani parfyymi, joten he mielsivät vain tämän tuoksun minuun. Aika useinhan kommentoidaan äideistä, että äidit tuoksuvat hyvälle ja koska äidit usein tykkäävät tuoksuista, niin uusi tuoksu äidille saattaisi olla kiva lahjaidea.

Lanvin Modern Princess on raikas, kirpsakka tuoksu, joka minulle tuo mieleen tuon Kolin raittiin, puhtaan sekä virkistävän ilman siellä vaarojen huipulla. Tämän lisäksi alkutuoksuun tuo mehukkuutta makea ja raikas Pink lady-omenalajikkeen omena  ja herukka. Sydäntuoksussa jasmiini sekoittuu asitilliseen ja herkkään freesiaan. Pohjalla valkoinen myski, vaaleat puut sekä samettinen vanilja orkidea. 

Tämä on tuoksu, joka vaatii hieman aikaa muotoutuakseen. Raikkaus aluksi ja vienot kukkaistuoksahdukset lopussa, tekevät tästä Modern Princess-tuoksusta naisellisen ja herkullisen viettelevän. Äiti saa siis leikkiä olevansa ajoittain moderni prinsessa, äidinroolista  välillä irrottautuessaan.

Voisiko tämä olla sinun tuoksusi?

Tuoksu pr-näyte

8 kommenttia on "

Tuoksulahja äidille

"
 1. Lanvinin tuoksut on aina olleet mun mieleen :) Tässä on kiva pullokin! Juuri tänään vinkkasin muuten itse blogissa Anna Suin tuoksusta. Nyt kun vaan tulisi se kevätkin, että pääsisi kokemaan sen muutenkin kuin tuoksujen kautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, näin olisi toiveena täälläkin, mutta ei kun lunta vaan tulee:)

   Poista
 2. Pullo on upea, mutta tuoksu on tosiaan sellaisille ihana, jotka eivät pidä liian voimakkaista tai pirteistä tuoksuista. Sellainen hienostunut ja hentoinen. <3 Ihanaa äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja alkua ei kannata säikähtää:)
   Ihanaa äitienpäivää sinulle myös Tiia:) <3

   Poista
 3. Kiitos vinkistä; kävin tätä Sokoksella tuoksuttelemassa ja se on aivan ihana tuoksu :) Kunhan edellinen tuoksupullo tyhjenee, niin tässä on seuraava hankinta :)
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hienoa:) Tuoksulla on merkitystä ja usein ne kaupassa ovat vain kamala määrä erilaisia kokonaisuuksia ja ei tiedä minkä valitsisi. Siksi olen iloinen, jos pystyin olemaan avuksi. Mukavaa helatorstaita!:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature