Fashion Center

kesäkuuta 17, 2017
 Kuva Aleksi Makkonen


Torstaiaamu alkoi Vantaan Vehkalassa, Fashion Centerin media-aamulla. Meiltä löytyi helposti bussiyhteydet Vantaan puolelle ja siitä jatkoin vielä junalla, eikä matkaan mennyt kuin puoli tuntia. Keskustasta juna P-kiidättää Vehkalaan 20 minuutissa ja isoa Fashion Centerin  rakennusta ei voi olla huomaamatta. Moni valitteli, ettei navigaattori löydä helposti paikalle, mutta tähänkin tulee varmasti parannus ja parkkipaikoista ei ainakaan ole pulaa, kun tänne tiensä löytää.

Media-aamun brunssi-kattaus oli silmänilo ja mielellään kauniisti aseteltuja herkkuja kuvasi, puhumattakaan nauttimisesta. Saimme kuulla syömisen lomassa tarinaa tämän rakennuksen ja perustamisen lähtökohdistä. Fashion Center syntyi tarpeesta luoda kasvumahdollisuuksia muotialan toimijoille ja koska eletään parhaillaan muodin  nousukautta, haluttiin rakentaa  muodin toimitalo. Fashion Center  on muotialan pienyrittäjien toimitalo, kauppiaiden shopping center eli sisäänostajien kauppakeskus. Saman katon alla on 49 yritystä, jotka edustavat 200 vaate,-kenkä- ja asustebrädiä. Tämä mahdollistaa muotialan toimijoiden tiivimmän yhteistyön ja näin ollen mahdollistaa myös kasvua muodin ja muotikaupan alalle. 

Muistan itse vierailleeni muutamia kertoja edellisessä, Oulunkylässä sijainneessa Fashion Centerissä ja kuluttajille suunnatussa ystävämyynneissä. Oulunkylän tienoo oli tupaten täynnä autoja ja sitä tungosta, kun ihmisiä pakkasi sisälle ja hamstrasi vaatteita hullun lailla. Se rakennus oli auttamatton pieni tämmöisille tapahtumille ja kävi hiukan ahdistavaksi, joten lopetin tuon tungoksen takia siellä käymisen.

Nyt on siis luvassa tilaa, kun ystävämyyntiä tai muuta tapahtumaa muodin alalla järjestetään. Tilat mahdollistavat myös muotinäytösten yms. pitämisen, koska tilaa voi vuokrata ja löytyypä myös tuotekuvausstudio, ammattitasoisten muotikuvausten tekoon, mikäli haluaa vaatteita kuvalainaan ja niistä tehdä juttuja. 

Fashion Center on ollut jo nyt menestys, sillä se on täynnä ja toista rakennusta suunnitellaan nousevaksi viereen jo vuonna 2018. Väliaikaisesti vuokrattavia tiloja ovat Fashion Plaza, Fashion Garage ja Fashion Lounge.

Kuluttajat pääsevät osalliseksi Fashion Centerin tarjonnasta, sillä kesän aikana avataan Fashioncenteroutlet.com. Outlet toimii sekä verkkokauppana, että kivijalkaliikkeenä. Täältä saattaa tehdä edullisia löytöjä, sillä esillä olleet vaatteet, kengät ja asusteet täytyy saada käsistä pois, koska seuraava sesonki on käsillä. Lopuksi saimme kierrellä katsomassa showroomeja, tosin joillakin oli vielä tuotteita tulossa ja hyllyissä vain muutamia kappaleita, sillä Fashion Center oli avattu vasta toukokuulla.  Mutta seuraava sesonkihan on ovella, syksy. No, sitä ei itse vielä halua miettiä, mutta muodissa mennään aina edellä.

Kiitokset kutsusta. Mukavaa oli ja toivottavasti tänne käy kutsu uudelleen. Kiitos myös seurasta Souliina!
10 kommenttia on "Fashion Center"
 1. Taas kerran tilaisuus, jonne olisin halunnut päästä - mutta aina nämä kutsut tuppaavat olemaan työaikaan. Kiitos vinkistä, että myös verkkokauppa on tulossa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ymmärrän täysin ja oli siinä itselläkin taas järkkäämistä, että tuonne pääsin :)

   Poista
 2. Komppaan tässä kohtaa Ladyä, minäkin olisin halunnut päästä paikalle, mutta töiden vuoksi oli pakko jättää väliin. Kiva nähdä ja kuulla kuitenkin mitä siellä on ja mitä jatkossa. Aion kyllä vierailla outletissa kunhan aukeaa. Kivaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri samojen ongelmien kanssa painin ja sain onneksi sopimaan vierailun ennen töiden alkamista, mutta vaikeaa se usein on. Tyylikäs paikka ja kiva kun on kuitekin järkevän matkan päässä:) Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 3. Kivan kuuloinen ja näköinen brunssi.
  Ihanaa viikonloppua sinulle M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin oli:) Mukavaa viikonloppua! <3

   Poista
 4. Olin itsekkin tulossa tuonne mutta sitten tulikin pari muuttujaa matkaan. Ihanalta näytti ja toivottavasti pääsen jossain vaiheessa käymään paikanpäällä.

  Ihanaa juhannusta M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ettei aina kaikkeen pääse, vaikka haluaisi:)
   Ihanaa juhannusta! <3

   Poista
 5. Tämä oli ihana tilaisuus ja kiitos sinulle seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos itsellesi! Olisi ollut yksin hiukan orpo olo:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature