Suomi 100 lounas Silja Linella

kesäkuuta 11, 2017

Kuinka upeaa onkaan esitellä kotikaupunkiani, Helsinkiä kuvissa, näin kauniina päivänä. Aurinkoa viimeinkin ja siitähän tulee tietysti nauttia kunnolla. Puutarhahommia ja siivouksia ja kaikkea olisi tietysti voinut kotosalla harrastaa. Toisin kävi, sillä kaikki muu sai jäädä, kun riensin eilen aamupäivällä kohti Silja Linen satamaa ja Suomi 100- buffet- lounaalle, mekonhelmat hulmuten.


Kyllä nämä laivat kuuluvat niin olennaisena osana meidän kaupunkikuvaan, että vaikea olisi kuvitella satama-aluetta ilman niitä.Silja Symphony avasi ovensa sadalle median edustajalle, toimittajalle ja bloggaajalle ja tarjosi meille juhlavan Suomi 100 buffet, upeine herkkuineen. Katsastimme pienen pätkän laivan show-esityksistä, ennen kuin siirryimme buffetpöytien ääreen.


Kylläpä tuli juhlava fiilis, kun näimme nämä ihastuttavat  kukkasidoksin koristellut pöydät. Valkoinen on juuri oikea väri luomaan ihanaa juhlan tunnetta. 

Buffetin kokoamisessa on antanut panoksensa club one- jäsenet ja henkilökunta yhdessä, kuunnellen ideoita ja toiveita ja palauttaen myös pöytiin vanhoja suosikkeja, kuten lihamurekkeen, voileipäkakut ja suklaamoussen. Kotimaisuus, kalapöytiin panostaminen ja vegaanit on huomioitu nyt erityisesti Siljan laivoilla, sillä tällä saralla on koettu puutteita ja on ollut aika tehdä parannuksia ruokien suhteen, jotta jokaiselle olisi jotakin. Vegepaatti tarjoaa nyt mm. hummusta, falafeliä, kasvisvartaita, grillattua munakoisoa ja kasviscurrya. 

Varoituksen sana, sillä kuvat voivat aiheuttaa nälän tunnetta ja risteilyhimotusta.


Kyllä siinä oli monenlaisia herkkuja kerrakseen ja tyhjin vatsoin emme sieltä kyllä lähteneet. Mukaan lähtiessämme saimme Fazerin vegekarkkilaatikon ja en kyllä ole aiemmin ajatellut näitä vegepuolen juttuja, mutta nyt se hiukan aukesi minullekin. Karkeissa ja jopa shamppanjassakin voi olla eläinkunnan tuotteita. Vegaanina ei ole ihan helppoa aina löytää suuhunsa laitettavaa, mutta ehkä näillä Siljan laivoilla nyt voi vegaanikin herkutella. Niin ja tietysti me sekasyöjät. 


Oletko menossa tänä kesänä risteilemään?

10 kommenttia on "

Suomi 100 lounas Silja Linella

"
 1. Oli kyllä herkut! Kiitos kivasta seurasta ja aurinkoista kesän jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi:) Oli kiva tavata livenä. Mukavaa kesää!:)

   Poista
 2. Harmitti kovasti kun en pojan jalkapalloturnauksen takia päässytkään tulemaan paikalle. Liha- ja jälkiruokapuoli oikein huutaa Outia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan:) Minä siellä sinua kuikuilin ja olisi ollut se palkintokin mukana!

   Poista
 3. Voisin viettää illan noiden mätien kimpussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinun täytyy nyt harkita risteilyä ja mätireissua:D

   Poista
 4. Nam minkä näköisiä herkkuja! Alkoi kyllä risteilyt houkuttaa, mutta onneksi yksi on jo tiedossa :D Oonko ymmärtänyt oikeen, että tää buffet on vakiona Siljan laivoilla tänä vuonna?

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Elli:) Tätä kuulemma syksyllä vielä tarkennetaan ja sitten onkin jo joulumenuun aika. Ihanaa risteilyä sinulle!

   Poista
 5. Taas on ollut ihanat herkut ja kaunis kattaus. Tekee mieli lähteä kesäristeilylle :) Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kaunis kattaus ja herkut myös:) Kesäristeily olisi minustakin taas paikallaan. Mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature