Haalariasu

heinäkuuta 30, 2017
Kesän hittiasu on ollut jo viime kesästä lähtien ollut haalarit, joko todella pitkänä versiona tai sitten ihan shortsiasuna. Haalarien ajattomuus viehättää, sillä ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Usein kuitenkin pienille ihmisille haalarien mitoitus saattaa tuottaa ongelmia, koska mittasuhteet eivät täsmää ja haalareita joutuu korjailemaan.

Jälleen kerran löytyi ihana haalariasu, joka ei sitten selästä istunut ja olisi tarvinnut enemmänkin korjailemista. Tytär ihastui malliin kuitenkin sen verran, että se oli saatava ja niinpä ainoa ratkaisu oli ommella se itse. Sopiva kangaskin löytyi, joten yllättävän helposti meni. 

Kangas on puuvillaa ja suhteellisen ohutta, mutta tarpeeksi jämäkkää, jotta haalari pysyy ryhdikkäänä. Sen verran tiivis kangas oli, ettei Kroatian matkalla voinut tätä haalaria pahemmin pitää, koska se oli sinne liian kuuma. Suomen kesässä sitten taas ei ole tuota ongelmaa taida olla. 

Haalarin miehusta ommellaan suorana, ilman rintalaskoksia, päälle tulevan kaitaleen takia. Vyötäröä kohti miehusta tietenkin kapenee riittävän istuvaksi. Olisin itse mieluiten kohdistanut raidat, mutta näin ei ollut tehty alkuperäisessäkään mallissa, joten tytär ei halunnut niitä kohdistettavan.

Mikäli haalariasu kiinnostaa ja et halua sitä itse ommella, niin Oasis verkkokaupasta voit löytää itsellesi vastaavan.
10 kommenttia on "Haalariasu"
 1. Tulipa kaunis haalari. Ihanaa kun vaate istuu päälle täydellisesti. Olet sinä kyllä kätevä äiti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Siitä tuli kyllä hyvä, vaikka meinasi usko välillä loppua:) Yllätyin, kun tämä kangaskin löytyi niin helposti. Ikkunaverhokankaat on näköjään mun suosikit:D

   Poista
 2. Aivan ihana ja koska rakastan raitoja ja muutenkin sinivalkoista, niin napakymppi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja todella, tämä olisi voinut olla sun haalari kanssa:) Sulle tuo sininen sopii, kuten vaaleatukkaisille yleensä:) Tämähn sopisi myös suomi 100-teemaan:D

   Poista
 3. Voi että miten kiva haalari ja vielä uniikki, kun itse ommeltu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia:) Niin, mallihan oli Oasis mallistoa, josta tuunasin oman version. Nyt on sitten ihan mittojen mukaan ommeltu.

   Poista
 4. Olet kyllä taitava! Ihana haalariasu! Kyllä kelpaa olla sinun tyttäresi <3

  VastaaPoista
 5. Siis ei voi kuin ihailla, kaunis tytär ja kaunis on haalariasu.
  Sinä olet niin äärettömän taitava omelija <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina kauniista sanoistasi <3 Näitä on ihan kiva tehdä, joten kaipa se on intohimo, kun innostaa ja välillä ne onnistuukin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature