Maximekko raidoilla

elokuuta 23, 2017 Mekot ovat ihania ja itse pitäisin vallan mekkoja, jos se olisi aina säiden puolesta järkevää. Meillä ei pahemmin noita mekkopäiviä ollut tänä kesänä, mutta onneksi oli matka lämpimään Kroatiaan, jossa mekkoja pystyi pitämään. 

Raitamekko löytyi Mall Of Split kauppakeskuksesta Berskasta ja naurettavan halpaan hintaan. Oli mukavat alennusmyynnit, joten siinä meinasi lähteä shoppailut aivan lapasesta. Tämä mekko keikkui käsivarrellani, mutta olin jo niin uupunut ostosreissusta, etten jaksanut mekkoa enää sovitella. Tuumasimme tyttären kanssa, että jos ei sovi minulle, hän saa sen. No kyllä se oli hyvä meille molemmille ja päätimme pitää sitä vähän yhteisenä.

 Tytär on ollut pienestä pitäen innokas mekkojen käyttäjä, mutta pitkään tässä on ollut taukoa mekkojen suhteen. Nyt hän on selvästi innostunut mekoista uudelleen ja varsinkin nämä maximekot ovat olleet mieluisia, ovathan maximekot rennompia käyttää, verrattuna muihin mekkoihin.

Tämä raitamekko on siitä kiva, että sitä voi vielä pitää elokuun lämpiminä päivinä, jos vaikka laittaa neuleen päälle tai nahkarotsin. Materiaali on pehmoista trikoota. Olalla heiluu aikaa sitten virkkaamani klipsulaukku. Kuvauspaikkana kaunis hotelli Jadran.

4 kommenttia on "Maximekko raidoilla"
 1. Nätti mekko! Mä en jotenkin osaa itse käyttää raitaa, en pystyä enkä vaakaa, näytän vaan mielestäni naurettavalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) En minäkään ole mitenkään ollut raitojen perään, mutta nyt sattui kiva mekko, joten ymmärrän:)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen mekko. Minäkin rakastan maximekkoja, ne ovat miin monikäyttöisiä.
  Mukavaa torstaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Maximekot on kyllä mun suosikkeja, mutta ne päällä ei voi oikein pyöräillä:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature