Vaaleanpunainen haalari on käytännöllinen asu matkalla

elokuuta 13, 2017

Palataan vielä kerran Kroatian kaunisiin maisemiin ja tyttäreni ottamiin kuviin ompelemastani vaaleanpunaisesta haalarista. Hittivaate voi olla käytännöllinen, varsinkin matkalla ja lisäksi se on tyylikäs, klassinen asu minne vaan tilaisuuteen.

Tämä haalari on ommeltu samasta kankaanpalasta, kuin tyttäreni mekko, josta löytyy postaus täältä. Kangas oli niin mahtava laadultaan, tämä kangas ei hevin mene ryppyyn ja jos menee, silenee hetkessä, että himoitsin ommella siitä jotakin myös itselleni. Miten kätevää, sillä matkoilla tuollainen kangas on unelma. Riittävän iso pala jäi, mutta se mitä jäi, saneli sitten mallin. Haalaria olin siitä kyllä itselleni suunnitellut, joten sellaisen siitä juuri sai ommeltua.

Haalariin en halunnut ohuita olkaimia ja sitä piti voida käyttää niin kesällä, kuin hieman syksymmälläkin neuleen tai jakun kanssa. Suora malli ja hiukan joustava kangas helpotti vartalonmukaiseksi ompelemista. Haalarin vyötäröllä on poikkisauma. Etukappale rintojen kohdalta on tehty kaksinkertaisena, mutta selässä se on kuitenkin yksinkertainen.   En halunnut, että rintaliivit kuultavat läpi edessä. 

Takana on piilovetoketju selässä ja somisteeksi laitoin ohuen vyön. Tämäkin tuli tehtailtua viimeisellä viikolla ennen matkalle lähtöä, kuinkas muuten. Onneksi tämä kangas oli vielä nopea ommella, sillä se ei vaadi huolitteluakaan saumoille, koska se ei rispaannu.


Ihan vaan värin vuoksi oli otettava Cosmopolitan ja sehän sopi haalariin sekä myös kynsiini somasti. Kuvauspaikkana toimi ihastuttava hotelli Blue Jadran, josta kirjoittelinkin täällä ja siellä baarimikot osasivat kyllä sekoitella aika viettelevän drinkin tästä Cosmosta. 

Toivottavasti vielä tulee tilaisuuksia käyttää tätä haalaria tänä kesänä ja syksyn alussa.


Innostuitko sinä tänä kesänä haalareista?
12 kommenttia on "Vaaleanpunainen haalari on käytännöllinen asu matkalla"
 1. Upea haalari. En oikein innostunut, mulla oli viitisen vuotta sitten sellainen haalarikausi, ehkä se tulee takaisin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No ymmärrän, eihän kaikkien tarvitse innostuakaan:) Minä jotenkin ihastuin, kuten huomaat:D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitosta Maiccu:) Tykkään kyllä tästä hiurmuisesti, joten kiva, jos näyttää ookoolta:)

   Poista
 3. Aivan ihana haalari. Olet upean näköinen se päällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Tämä on todella kiva materiaali, joten sitä on myös ilo käyttää.

   Poista
 4. Niin upea haalari, mutta vielä upeampi mimmi, näytät niin upealta sinä hoikkeliini. Kuvat on kyllä jotenkin erityisen ihanat, mahtava lomafiilis, kaunis sinä ja maisemat. Muiskuja M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tosi on, että kun on kaunis maisema, kaikki näyttää paremmalta:D Pitäisi aina lähteä kotikonnuilta hieman kaemmas kuvaamaan asuja:)

   Poista
 5. Kerrassaan upea haalari, ja kylläpa malli sopii sulle hyvin! Leveämmät olkaimet näyttävät oikein hyviltä ja varmasti kivemmat neuleen tms. alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo on varmasti totta, että nuo olkaimet sopii paremmin kaikkien neuleiden tai nahkatakin kanssa. Kovasti mietin, että ovatko liian leveät, mutta ilmeisesti onnistuin:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Marianna:)Haalarista kyllä tuli tosi kiva.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature