Remescar-voide apu silmäpussien häivyttämiseen

syyskuuta 08, 2017

 
Nyt se on keksitty! Remescar Eye Bags & Dark Circles on voide, joka häivyttää oikeasti silmäpussit ja tummat silmänaluset. Ihmeiden aika ei siis ole ohi. Mitä vaan toivot, juuri ihonhoidolta, niin se tuntuu tapahtuvan, jos nyt ei heti, niin ainakin kohtuullisen ajan päästä. 


Kukapa ei toivoisi juuri herkkää ja ohutta silmäympärysihoa kimmoisaksi ja rypyttömäksi tai ilman silmäpusseja, varsinkin jos olet:


 • syönyt jotakin suolaista illalla
 • valvonut pikkutunneille ja pitänyt hauskaa
 • valvonut pikkutunneille, koska uni ei tule
 • hoitanut sairasta lasta ja yöunet ovat jääneet vähäisiksi
Eiköhän meistä jokainen noista silmäpusseista ole kärsinyt tai tummista silmänalusista. Minulla ainakin silmän sisänurkka on iän myöten alkanut kaivata peiteaineita ja kyllä se valvominen aina näkyy silmien ympärillä. Juhlimisesta ja suolaisen syömisestä ohjat ovat tavallaan itsellä, mutta kun uni ei tule, vaikka kuinka sängyssä heittää volttia, on se todella turhauttavaa ja uuvuttavaa. 

Ei riitä, että olo on tokkurainen ja haukotuttaa, sitten kun aamu koittaa, vaan peilistä vielä tuijottaa peikko, jolla on tummat silmänaluset sekä turvotusta niissä kaupan päälle. Tässä ei itkukaan auta, mentävä on ja näytettävä raikkaalta ja pirteältä. 
Mutta miten ne silmäpussit oikein hoidetaan pois?Olin nimittäin tässä kuluneella viikolla tapahtumassa, missä esiteltiin  Remescar Eye Bags & Dark Circles-voide, joka auttaa häivyttämään silmäpusseja ja tummia silmänalusia. Eikä tähän operaatioon mene kuin 2 minuuttia. Näin omin silmin, kuinka se toimi ja ihmetellä täytyy. Tätä ei siis tarvitse käyttää viikkotolkulla ja toivoa jotakin tapahtuvan, vaan tulokset näkyvät heti.

Tuotteen vallankumouksellinen EYESYL-teknologia on kehitetty juuri tehoamaan väsymyksen merkkeihin. Sen teho perustuu savimineraalien ja peptidien yhdistelmään, joka tekee ihosta napakamman ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä silmien alle. Silmän alueen tummuus ja turvotus vähenee.
Kuinka  sitä käytetään?

 • Kasvojen iho puhdistetaan ja kuivataan. 
 • Pohjalle levitetään silmänympärysvoide, mutta se ei saa olla öljypohjainen. Noin minuutin ajan annetaan voiteen imeytyä.
 • Riisijyvän kokoinen tippa voidetta lämmitetään sormien välissä ja se muuttuu punertavasta näkymättömäksi.
 • Lisää voide hellästi taputellen juuri ongelmakohdan päälle, silmänurkasta kohti ulkonurkkaa, ei esim. silmäpussin alapuolelle, sillä silloin se vain pahentaa asiaa.
 • Pidä kasvot peruslukemilla 2-3 minuuttia ja ihaile virkistynyttä ilmettäsi.
Kun olet laittanut voiteen, laite putkilo tiukasti kiinni ja pese kädet. Mikäli voidetta tuli laitettua liikaa,  niin pyyhi ylimääräinen pois varovasti vaikka kosteutetulla meikkisienellä. Meikin voit laittaa tähän päälle ja Remescarin vaikutus kestää noin 10 tuntia. Tätä voi käyttää kuuden päivän aikana aina kerran päivässä, mutta sitten on hyvä pitää päivän tauko.

 Miettikää miten kiva, kun juhlimisen aika kohta koittaa. Voit laittaa ennen juhlia itsestäsi hehkeän ja kun aamu koittaa, niin sipaisu tätä voidetta vain, niin voit hyvästellä silmäpussisi. No, ainakin päiväksi kerrallaan.Malli sai ensin vain vasemman puoleiseen  silmäpussiin voidetta, jotta pystyimme seuraamaan voiteen tehoa. 


 Tässä eron jo huomaa selkeästi, vaikka aikaa olikin vielä hiukan jäljellä.
Itse kokeilin tätä tuotetta tänään ja aika metkalta se tuntuu, hieman kuin olisi kuivattava naamio silmienympärysiholla. Silmät eivät onneksi tästä alkaneet vuotamaan ja kuulkaas kyllä ne rypytkin hieman katosi, pussien myötä. Tuo naamion tuntu kyllä aikaa myöten hävisi.

 Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Tätä myydään apteekeissa esim. Yliopiston apteekissa ja hintakin on vain 34.90e. 

En usko, että makea turvottaa, heh, ainakaan silmien ympärysihoa, joten söin hyvällä omallatunnolla noista muffinsseista toisen. Oli pakko, kun olivat niin kauniita ja hyviäkin.

Mitä luulet, tuleeko tästä Remescar Eye Bags & Dark Circles- voiteesta sinulle uusi pelastus ja pikakaunistaja?

pr-tuote
16 kommenttia on "Remescar-voide apu silmäpussien häivyttämiseen"
 1. Remescarin taikaa en olisi uskonut, ellen itse olisi kokeillut eli toimii. Kivaa viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samoin:) Ihmeellistä!
   Ihanaa viikonloppua:)<3

   Poista
 2. Saattaa tulla. Olen käyttänyt vastaavaa tuotetta jo 1,5 vuotta mutta vaan huimasti kalliimpaa. Joten tämä otetaan ilolla vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, kun innostuit, sillä ajattelin ottaa tämän mukaan reissuun. Kannattaa heti pinkoa apteekiin, sillä näillä on kuulemma ollut huikea menestys ja se kuules toimi ja vei rypyt mennessään:)

   Poista
 3. Tätä pitää ainakin testata. Minulla on niin mahdottomat silmänympärykset ja pussukat, että saa aikamoista taika-ainetta olla, että tehoaa :)
  Ihanaa viikonloppua M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, mutta ole varoivainen, kun sullakin on allergioita. Ensin vaikka kyynärtaipeeseen testaus ja sitten pusseihin ja saat ihmetellä, että mihin ne katosivat!:)

   Poista
 4. Ohhoh, pitääpä kokeilla!
  Ja tottakai muffinssi pitää syödä, kaikkea kohtuudella vai miten se meni! :D
  Iloisia syyspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä kannattaa tämä laittaa muistiin, niin tehokas se oli, ettei tällaisia ole normaalisti tottunut näkemään:) Joo, en kuule voinut ajatellakaan, että olisin jättänyt herkut väliin:D
   Ihanaa syksyä teille myös! <3

   Poista
 5. Tää on niin huippu tuote, ettei voinut kuin hämmästellä, kun silmäpussit suorastaan suli silmien edessä !

  Kiitos muuten seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin, suorastaan ihmeellinen?!
   Kiitos vaan itsellesi, olit kivaa seuraa <3

   Poista
 6. Kovin jäi lyhytaikaseksi ilo tästä tuotteesta. Silmäpussit tosiaan hävisivät hetkessä, mutta tulivat takaisin heti kun laitoin meikkivoiteen vaikka onkin öljytön tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, olet joutunut odottamaan vastausta tähän, mutta halusin varmistaa asia maahantuojalta. Sieltä vastattiin näin: vastaus Remescar-brändiltä:

   Remescarin teho perustuu savimineraaleihin, jotka iholle kuivuessaan tekevät ns. tukisukan silmäpussille. Tämä tuntuu usein napakkana tunteena ja nesteet lähtevät sen myötä häivyttymään silmien alta.   Mikäli tuotteen päälle levitettävä meikkivoide tai muu kosmetikkatuote on liian nestemäinen tai koostumukseltaan öljymäinen, niin se ikään kuin puhdistaa Remescar-tuotteen iholta. Tästä syystä tuotteen vaikutus voi heikentyä eli iholle muodostuneen ns. tukisukan rakenne hajoaa.   Usein jo pelkkä Remescar-tuote tuo riittävän peiton silmien alle, eikä peittävälle meikkituotteelle sen päällä ole tarvetta. Tuotteen päälle voi kuitenkin kokeilla esimerkiksi meikkipuuteria, mikäli lisäpeitolle on tarvetta.

   Toivottavasti tästä vastauksesta on apua:)

   Poista
 7. Kiitos kovasti kommentista ja vaivannäöstä. Toistepäin toimii, eli öljytön meikkivoide ensin, ja sitten Remescar kun voide on saanut "levätä" vähän aikaa. Käytössä Lumenen matt foundation, joka tosin ei ole 50+ kuivaihoiselle ihan paras vaihtoehto. Vaikutus jää tosin sittenkin muutamaan tuntiin, ja sen jälkeen ne pussit vaikuttaa jopa isommilta kuin ennen Remescarian laittamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kommentista, nämä kun ei aina ole niin helppoja juttuja:) Tässä varmaankin pitää vaan löytää se oma tapa laittaa ja on se joskus itsellänikin mennyt pieleen, joten ymmärrän. Laitan tätä yleensä vain tärkeimpiin tapahtumiin ja silloin olen sen saanut onnistumaan ja joskus on sitä remescaria pitänyt laittaa lisää, kun ei heti ole onnistunut. Minulla ei kyllä ole isommiksi pussit muuttuneet, joten se kuulostaa mielenkiintoiselta. En tosin itse laita koskaan meikkivoidetta silmien alle. Jos se meikkivoide lisää sitä turvotusta sinulle?

   Poista
 8. Mulla on niin epätasainen ihonväri, että hölvään aina koko naaman. Mutta tuohan on hyvä tietää, että Remescaria voi lisätä päivän mittaan, kun olin jostain lukevinani, että vain kerran päivässä saa laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tarkennus, että voi laittaa illalla, satunnaisesti, jos edellisen kerran on aamulla laittanut ja tarvetta on:) En kuitenkaan tekisi sitä kovin usein. Muista pitää aina tauko, eli ei ihan joka päivä kannata käyttää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature