Suojaruukkupussi syysistutuksiin ommellen

syyskuuta 28, 2017


Usein tulee ulkosisustuksessa noudatettua samaa kaavaa. Samanlaiset kukat samaan ruukkuun syksyllä, yleensä minulla on kanervia. Hiukan eri variaatiota jouluna, ehkä lisään joukkoon sypressin ja tuikkaan ne jouluvalot siihen.  Kevään koittaessa ne narsissit odottavat vuoroaan ja kesän koittaessa erilaiset variaatiot tulevat kukkien muodossa esiin. 


Mitäs jos ne kanervat laittaisikin aivan eri tavalla tänä vuonna? Sain idean messuilta ja kehittelin sitä omien kangasvarastojen puitteissa minulle sopivaksi. Löysin nimittäin aika ison palan vielä sitä grillipallon päällystekangasta ja sehän olikin tähän projektiin vallan loistava. Postaus tuosta kankaasta ja grillin päällystämisestä löytyy täältä (klik

Leikkasin suorakaiteen muotoisen kappaleen kankaasta ja ompelin sauman pohjaan ja sivuun. Käänsin reunan ulospäin ja kiinnitin siihen nauhakaitaleen ripustusnauhaksi, jonka leikkasin kankaasta. Tein tästä suojaruukkupussin. Kankaassa tulee huomioida se, että kumimainen puoli tulee sisäpuolelle. Tämä muuten kesti vettä, kun testasin, joten kasveja voi hyvin kastella tuohon pussiin, eikä vesi valu pitkin poikin.Muutama naula seinään ja pussit kanervineen siihen. Tuli ainakin uusi tapa laittaa syysistutuksia. Mitä tykkäät?


6 kommenttia on "Suojaruukkupussi syysistutuksiin ommellen"
 1. Hyvä idea! :) Tykkään, ovat nättejä ja erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos😁. Kivoja ovat minustakin ja näiden säilyttämiseen ei mene kyllä liikaa tilaa.😀

   Poista
 2. Oi miten kiva idea! Vaihtelu virkistää tässäkin asiassa 😙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin itsekin tuumin ja sain lisäksi kangaskappaleille käyttöä 😀

   Poista
 3. Jos olisivat eri väriä (vaikka mulle musta on must), noi on mun silmään liikaa pikku roskiksia ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei.No musta on tyylikäs väri ja ei tämmöistä vedenpitävää kangasta taida löytyä eri väreissä. Ei mulla tule kyllä roskis mieleen lainkaan.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature