Syksy voi olla myös pehmeitä sävyjä

syyskuuta 12, 2017

Syksyn tullen luonnon voimakkaat värit pyrkivät sisälle sisustuksien kautta. Nautin suuresti rehevistä ja tummanpuhuvista punaisen ja oranssin hehkusta. Aikoinaan  meillä oli hyvinkin kirkas punainen villamatto ja  keltaisen sävyinen sohva, jossa oli tummanruskeat tyynyt. Ehkä se syksy tuli liiaksikin sisälle  ja siihenkin kyllästyy, joten tekstiilien vaihtamisella saa helposti hiukan erilaista fiilistä sisustuksiin.

Syksyksi  sisustukseen voi lisätä myös pehmeämpää otetta tekstiilien muodossa. Nimittäin vaatteissa olen viime keväästä lähtien hullaantuneena käyttänyt tuota vaaleaa nuderoosaa ja olen siihen hulluna vieläkin. Sopiiko se sitten sisustukseen vai meneekö liian romanttiseksi ja tyttömäiseksi, kun ajattelee, että se mieskin siellä asuu?


 Utuinen puuterisävy toimii loistavasti pieninä ripauksina, kunhan sillä on hiukan kontrastia taustalla. Meillä on olohuoneen tässä ison sohvan nurkassa aika vaalea sävytys, mutta huoneen toisella reunalla onkin sitten musta takka ja tummanruskea talja lattialla, juuri sitä kontrastia antamassa.Tämä meidän jo aikansa nähnyt divaanisohva sai mukavasti lisäaikaa, kun me miehen kanssa sen puolitoista vuotta sitten tuunasimme päällystäen uuteen uskoon ja siitä löytyy postaus täältä (klik ja klik). Kuinka me olemme sen kanssa pärjänneet?  Oikeastaan todella hyvin, sillä olin tiukkana sen suhteen, ettei sen päällä syödä tai lueta mustaavia lehtiä. No, sekin aika on mennyt ja olen hellittänyt säännöissä. Sohva on pysynyt suhteellisen puhtaana ja on sitä hiukan voinut pestäkin, alcantara kun kestää myös hankaamista, joten hyvä tuunaus se oli.

Valkoiseen on helppo tuoda eri tunnelmaa sisustaen erilaisilla tekstiileillä ja esineillä. Luulen, että nämä Jyskin peitto ja tyyny saavat jäädä tähän, vaikka vain stailatakseni niitä siihen kokeilinkin. Puinen laatikko imee sisäänsä viikon lehdet, tosin  keraaminen kannellinen ruukku vielä etsii paikkaansa. Jyskin tuotteita nekin.

tuotteet pr-tuotteita
6 kommenttia on "Syksy voi olla myös pehmeitä sävyjä"
 1. Kaunista. Tuonne viltin alle voisin mennä talveksi horrostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo viltti on niin pehmoinen, joten mikä ettei!:)

   Poista
 2. Todella kauniisti tyynyt ja viltti pehmentävät olohuoneen lookia.
  Kivaa keskiviikkoa sinulle M!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pehmennys oli juuri oikea ilmaus:)

   Poista
 3. Hei, just pari viikkoa sitten ostin samanlaisen torkkupeiton ja matonkin uusin. Ihanan väriset nuo sinun tyynyt, pitäisköhän kokeilla tuota väriä itsekin, näyttää niin lämpimältä. Mukavaa päivän jatkoa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii, tämä onkin tosi suosittu, tää peitto:) Tämä vaalea puuteriväri on kyllä aika rauhoittava sävynä, joten voin vain suositella, kun itse siitä niin tykkään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature