Amika hiustapahtuma

lokakuuta 18, 2017

 

Amika hiustapahtumaOlin tänään Amika -hiustenhoitosarjan tapahtumassa aamiaisella hotelli Presidentissä. Amika on räiskyvä ja pirteä amerikkalainen hiustenhoitosarja New Yorkista, Brooklynin Williamsburgista. Kun nämä putelit hyllyssä näkee, pyrkii hymy huulille ja nämä saavat kyllä vähän jokaisen inspiroitumaan jo pelkän ulkonäkönsä vuoksi. 

Amika - sanana merkitsee hyvää ystävää ja silloinhan voi uskoa, että tuotteet ovat luotettavia ja inspiroivia. Amika tuotteet sisältävät mm. tyrnimarjan omegaöljyjä ja ne ovat melkein täysin vegaaneja, turvallisia sekä käyttäjälleen että kampaajille.  Amika -sarja on ollut suomessa myynnissä noin vuoden ja vastaanotto on ollut lämmin.

 
Nykyään tuntuvat letitykset kampauksissa olevan muotia ja olenkin useammassa tilaisuudessa letityksiä ihaillut. Tämä amerikkalainen kouluttaja teki myös mielenkiintoisia letityksiä ja niistä kampauksia, jotka ei ihan ole tarkoitettu vain ruokakauppaan menemistä varten, vaikka eipä sekään paha juttu olisi. Ehkä johonkin hieman fiinimpään tilaisuuteen nämä kampaukset kyllä sopisivat. Varsinkin nutturakampaus, otsalle letitettynä ja kieputettuna, olisi hieno kampaus juhliin ja pikkujouluaikahan koittaa ihan piakkoin.Tässä hieman tämä fiinimpi kampaus ja otin videolle tuota letitystä, sillä vain kampaajat ymmärtävät näiden selitysten päälle heti, minulla se voi kestää hetken. Tästä mallia sitten ottamaan.


Viimeinen kampaus olikin kiharainen ja se oli kiharrettu puikolla ja koottu ensin pinneillä kiinni ja sitten se avattiin kammaten kiharat toispuolisesti ja lisäksi jakaus tehtiin v-muotoon. 

Itse olen jo kesällä kokeillut näitä Amikan tuotteita ja niistä mieluisin on ollut kiharavoide, jolla sai vielä kesällä kiharoita hiukan napakoitettua. Nyt hiukset vain odottavat kampaajalle pääsyä ja sitten saan taas tarttua kiharatuotteisiin.


Mukaan testaamiseen sain kassin, josta löytyi :

Silken Up Dry Conditioner- kuivahoitoaine

 • täydellinen kaveri Perk Up- kuivashampoolle
 • raikastaa
 • tekee hiuksista vastapestyn kiiltävät ja ilmavat

Un.Done Texture Spray
 • rentoa runsautta ja tuuhetta
 • rakennetta antava viimeistelysuihke rentoon huolettomaan tyyliin
 • sopii laineiden kuohkeuttajaksi
 • hiukset ovat paksummat ja mattaviimeistellyt
 • sisältää tyrnimarjan siemenuutetta

Perk Up Dry Shampoo
 • raikkautta ja rakennetta ilman vesipesua
 • poistaa rasvaisuutta ja muita epäpuhtauksia
 • ei sisällä talkkia tai alumiinihiukkasia vaan koostumuksessa käytetään riisitärkkelystä
 • tyrnimarjan siemenuute
 • sopii värjätyille hiuksille
Näitäpä sitten testailemaan ja vaikka en nyt olekaan kuivashsmpoiden ystävä, uskon, että tukea ja volyymia saan tähän tukkaan sekä pitoa, koska sitä kaivataan. Kuinka nämä viimeiset viikot ennen kampaajalle pääsyä voivatkin olla niin tuskallisia. Aivan kuin hiukset sen tietäisivät ja käyttäytyvät siten uhmaikäisen lapsen lailla. Ehkäpä minä sitten vain letittelen tuon videon mukaan näitä hiuksiani seuraavat viikot.

tuotteet lehdistönäytteitä
4 kommenttia on "Amika hiustapahtuma"
 1. Upeita kampauksia ja onpa kyllä kauniita nuo tuotteetkin.
  Ihanaa iltaa sinulle Minna!

  VastaaPoista
 2. Niin ovat. Eipä omat taidot tuohon pysty. Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 3. Olet taas Minna ehtinyt mielenkiintoiseen tilaisuuteen. Upeita kampauksia ja mielenkiintoinen tuo Amika hiustenhoitosarja. Kiitos esittelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) Mielenkiintoinen ja pirtsakka tuotesarja. Nuo kampaukset olivat kyllä todella hienoja luomuksia, vaikka vain letityksiä olivatkin:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature