Silkistä ommeltu ja ihana uusi tuoksu

lokakuuta 11, 2017

Silkistä ommeltu hame


 Matkalle lähtiessä on syytä huomioida oikeanlaiset asut ja materiaalit matkavaatteissa. Sanotaan, että etelänmatkaajan tulisi pukeutua vilpoisaan ja hengittävään pellavaan ja puuvillaan. Totta, että luonnonkuitu hengittää mahtavasti kuumalla, mutta se myös antaa hiukan lämpöäkin, tarvittaessa, kun ilta viilenee. 

Villaa kehutaan myös mainioksi suojaksi kuumuutta vastaa, vaikka mielikuva saattaa villasta antaa jotakin muuta. Kyse on siis todella ohuesta villasta ja testattu on, että se on myös hyvä materiaali matkalla, koska se hylkii myös likaa. 

Mutta millainen matkakumppani on silkki? Tein pienen testauksen, kun ompelin silkistä hameen matkalle. Taiteilin tuon kankaan niin, että nuo terrakottaraidat, joihin en niin ollut ihastunut, häipyisivät laskosten alle piiloon. Laskosten ompelemisesta olen tehnyt ohjeen ja se löytyy täältä ( klik ).

 Kangas oli helppo ommella ja kevyt painoltaan matkalaukussakin, joten ihan hyvä niin. Mutta kyllä se meni ryppyiseksi ja en saanut sitä pikaisesti raudalla painaen silenemään. Toisaalta, en halunnut tästä hameesta liian hienoa, joten pieni ryppyisyys ei minua haitannut, kuin ehkä vähän, sillä pelkäsin sen näyttävän epäsiistiltä.

Hame oli kyllä ihanan vilpoinen kuumallakin ilmalla, mutta ehkä kuitenkin liian kahiseva, kun rantaravintolaan menee ruokailemaan. Tämä on myös hiukan turhan herkkä, jos sattuu vaikka jotakin rasvaisempaa ruokaa tipahtamaan, joten ei ehkä kuitenkaan matkalle se paras ja huolettomin kumppani, mutta tulipahan testattua. Kyllä minä varmaankin otan tämän vielä joskus toistekin mukaan, kaupunkilomalle, mutta ehkä silitän sitä sitten ajatuksen ja ajan kanssa.

Millaisia vaatteita sinä suosit matkalla, jos haluat myös pukeutua tyylikkäästi?

Escadan uusi tuoksu


Kelpuutin vain yhden hajuveden mukaani, tuolle Espanjan matkalle ja se oli tietysti ihanan tyylikäs, hieman makeahko Escadan uutuus, Celebrate N.O.W. Tämähän sopii jo nimensäkin puolesta matkalle naisten kesken, vai mitä? 

Tuoksuhan on kuin asenne, viestintää kanssaihmisille, mistä pidän, mikä minua inspiroi. Tuoksun kautta voi välittää myös itsevarmuutta. N.O.W. tulee sanoista "nature of women", joka on kunnianosoitus naisille. Ensituoksuna on tulista inkivääriä,  tästä seuraa kanelin ja tonkapapujen lempeyttä, ytimessä on Mangolian kukka, joka lisää voimakasta ylellisyyden tunnetta.  

Ihastuin tähän aavistuksen mausteiseen tuoksuun, joka ei ole liian raskas, mutta siinä on riittävästi potkua. Kaunis pullo oli vielä niin sopivan kokoinenkin, mahtui siis sinne piukeeksi ängettyyn minigrip-pussiin, josta kerroin tässä postauksessa. 

Matkalla aina tapahtuu ja harmikseni yksi seerumipullo oli valunut kotimatkalla sinne minigrip-pussiin ja sotkenut aika lailla. Oma oli vikani, kun olin sulkenut pullon huolimattomasti ja se oli jäänyt vähän auki. Onneksi ei ollut kuitenkaan tuoksupullo, sillä se olisi varmasti herättänyt närää kanssamatkustajissa.

tuoksu pr-näyte

10 kommenttia on "Silkistä ommeltu ja ihana uusi tuoksu"
 1. Hmmm.. en taida matkoilla koskaan pukeutua tyylikkäästi, joten en osaa muuta vastata, kuin jos on pakko napata jotain tyylikästä mukaan, niin se on sitten jotain mustaa, väri jossa en arkena viihdy, mutta juhliin aina varma valinta.

  Aih tuo Escada on niin ihana, yhtä ihana kuin upea mekkosi ja sä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, että kannattaa ottaa sellainen vaate ja väri, joka muuntuu juhlaan ja on ok myös arjessa:)
   Kiitti:) Escada oli kyllä nappivalinta matkalle.

   Poista
 2. Minähän olen maailman laiskin silittäjä, joten valintani on yleensä joustava ja silittämättä siisti vaihtoehto. Ohut puuvilla on oma suosikkini.
  Escadaa ei voi kyllin ylistää, upeita tuoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin ja siksi tämä hamonen vasta kuvissa paljasti kuinka ryppyinen oli:)
   Escada on <3

   Poista
 3. Ai että, miten ihana hame. Kangaskin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kangaskin on kyllä kiva, pelkäsin tosin, että muistuttaako liikaa ikkunaverhoa?:)

   Poista
 4. Ihana tuo hame. Ja pieni ryppyisyys sopii siihen mainiosti, niinkuin pellavaankin.
  Tuo tyylikäs matkapukeutuminen on vaikeaa. Pitkät housut ja erilaiset puserot. Niissä viihdyn.
  Jotain Escadaa minulla on ollut. Tuo Escada - Celebrate now, kuulostaa houkuttelevalta.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula:) No hyvä, jos sopii ryppyisyys, sillä sitähän aina matkustettaessa vaatteissa on. Tyylikäs pukeutuminen on vaikeaa, mutta ei se saa liian vaikeaksi mennä:)
   Tämä uusi Escada oli juuri sellainen tyylikäs ja hienostunut tuoksu.

   Poista
 5. Sähän alat olemaan jo ammattimalli! :) Upeita otoksia ja sun tekemät vaatteet on aina yhtä kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, johan murjasit vitsin:D Mallina olo on hankalaa, mutta eihän tässä muu auta, jos ompelee vaatteita ja niistä blogissa kertoo:D
   Kiitos kehuista! Pelkäsin, että tämä kangas ei sovi hameeseen noiden raitojen takia, mutta kyllä se ihan kivalta näyttää:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature