Mahtavaa kimallusta Isadoran juhlameikkikokoelmassa

marraskuuta 20, 2017


 Mahtavaa kimallusta Isadoran juhlameikkikokoelmassaJuhlakauden meikiksi tarjoaa Isadora taas mahtavaa kimallusta. Uusi Isadora Eye Shadow Pallette 66 Divine Eyes ihanassa kultaisessa rasiassaan, tuo sävyjä ruusukultaisesta vaaleimmasta sävystä hehkuvaan tummaan viininpunaiseen. Kaikissa ihanaa glitteriä ja pigmenttiä löytyy, joten värit hehkuvat loistossaan.Face Glow Highlighting Wheel, 51 Champagne Glow on kiekko täynnä hillittyjä sävyjä, joita voi käyttää yksinään tai yhdistellä sekoitellen. Kaunis kuulaus ja hehku lopputuloksena.


Glitteriä voi käyttää rajauksina joko ripsien tyvessä yläluomella tai korostaen luomivakoa ja piirtää glitterrajaus hiukan ylemmäksi.


Tytär teki silmämeikin, johon hän veti glitterrajauksen tuonne luomivakoon. Tämä toimii hienosti hänellä, mutta pelkäänpä, että omaan, syvällä olevaan silmään tämä tyyli ei ehkä toimi, mutta kokeilla aion kyllä.
Kynsille lakkasin ihanat Wonder nails ja Holographic nails glitterilakat, sopivat juuri juhlien aikaan. Tykkään itse noista tumman viininpunaisista ja violetin sävyistä, varsinkin kun kynnet ovat edelleen niin lyhyessä kunnossa, silloin tämä lakansävy on minusta paras. 


Punaiset huulet vaativat rohkeutta ja varsinkin huultenrajaus on punaisten huulien kanssa tärkeä. Tässä vinkki uuteen rajauskynään, Sculpting lipliner, joka on vedenkestävä. Hyvin kesti, varsinkin tuon huulimaalin kanssa ja ei päässyt karkailemaan juonteisiin. Liplinerin täytyy olla tarpeeksi kova, ainakin minulle, koska liian pehmoinen pääsee karkuteille ja näyttää epäsiistiltä. Tässä liplinerissa riittää kovuutta, joten suositus täältä.
Glitteriä oikein olan takaa, eli mikäli innostut, niin sitä glitteriä voi laittaa vaikka huulimeikkiin töpötellen huulipunan päälle. Nyt täytyy sanoa, että se sopii minusta parhaiten nuorelle, itse ehkä vierastan tätä. Olen nähnyt näyttäviä kuvia meikeistä, joihin on tätä käytetty, mutta itse sanon tässä tapauksessa kiitos ei.  

Olen lähdössä blogimatkalle Tukholmaan, joten ihan varmasti meikkaan tulevalle reissulle näillä meikeillä. Innostuitko sinä tästä kokoelmasta?
8 kommenttia on "Mahtavaa kimallusta Isadoran juhlameikkikokoelmassa"
 1. Aivan ihanat kuvat ja tyttären meikki. Kyllä on vaan houkutteleva kokoelma ja vaikka ensin ajattelin, eniten kiinnostaa tuo luomiväripaletti, niin mitä enemmän kuvia katselin, niin kiinnostaakin kaikki, hih.

  Ihanaa tiistaita M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) Kyllä nämä oli kelpo tuotteita kaikki, no ehkä nuo huulille laitettavat glitterit, mutta voihan niitä laittaa vaikka poskipäille, jos haluaa :) Luomiväripaletissa on kyllä niin kauniit sävyt!

   Poista
 2. Luomiväripaletissa on ihanat sävyt<3 ja huulituotteet varmasti sävyiltään juhlakauteen sopivia.
  Itse välttelen glittereitä mutta varmasti hauska lisä meikkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kieltämättä niin kaunis paletti ja kimallus ei kuitenkaan ole liian voimakas:) Ymmärrän jos glitteri ei nappaa, mutta mulle se kyllä tuo sellaista glamour fiilistä meikkiin:)

   Poista
 3. Kynsilakat on ihan tajuttomia, mulla peitti yhdellä kerroksella. En ole pitkään aikaan törmännyt lakkaa joka oikeasti peittäisi vain yhdellä kerroksella. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on todella laadukkaita lakkoja. Minullakin olisi riittänyt yksi kerta, mutta lisäsin toisen, kun ajattelin sen kestävän näin pitempään. Voipi olla toiveajattelua:)

   Poista
 4. Kaikki mikä kiiltää kiinnostaa!Tuollainen glitteri liner on saatava!
  Ihanaa matkaa ja mukavaa tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No justiinsa noin:) Tämä on kiva lisä meikkiin vaikka arjessakin
   Kiitos ja mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature