Hemtexin joulu neljännessä joulukalenterin luukussa

joulukuuta 03, 2017


Hemtexin joulu neljännessä joulukalenterin luukussa


Sain kutsun kaakaolle pr- toimisto Marsaanaan ja kun kutsussa oli mainittu Hemtex, niin en voinut vastustaa kiusausta kurkistaa, mitä Hemtexin joulu pitää sisällään. Avataan siis Kristallikimaran joulukalenterin neljäs luukku sisustamisen maailmaan.

Nadja Wedin on kuvittaja ja taiteilija näiden ihastuttavien  kahvikuppien, astioiden, tekstiilien, tarjottimien ja verhojen sekä sisustustyynyjen takana. Runsas ja värikäs taideteos löytyy niin kahvikupposesta kuin verhostakin. 


Kauniita, pieniä jouluisia somistuksia ja tuo ihastuttava pieni auto kuusi katolla, jonka näin jo viime jouluna huristavan aika monen instan kuvissa. Täältäkö niitä saakin? Jouluiset tuoksukynttilät, joissa oli kyllä sopuisa tuoksu. Ei liian raskas tai voimakkaasti tuoksuva, ainakin ne, joita nuuhkin ja heti sain joulun fiiliksestä kiinni.Lyhdyt ja taljat ovat aina niin kutsuvia sisustuskuvia katsellessa, että tulee väkisinkin tunne, että talja on hankittava ja ei tuo tyynykään hullummalta näytä tuossa somistuksessa.Kylpyhuonetuotteet, lähinnä pyyhkeet ja lakanat olenkin mieltänyt Hemtexin myymälöiden valttikorteiksi, mutta nyt ilokseni huomaan, että Hemtex tuntuu olevan paljon muutakin. Laadukkaan tuntuisia pehmeitä pyyhkeitä, säilytyskoreja ja aamutakkeja sekä keittiötekstiilejä kauniissa luonnon sävyissä.Joulupussista löytyi tyylikäs musta kynttiläjalka. Tämän asettelin eteisen lipaston päälle, mutta luulen, että se vielä etsii meillä paikkaansa. Kynttilät ovat korkeat ja tyylikkäät ja musta kehikko kaunis ja yksinkertainen.

Tässäpä hieman ideoita jouluisiin somistuksiin, joita Hemtex meille tarjoili. Innostuitko sinä näistä joulujutuista tai muista talviseen sisustukseen sopivista tuotteista?


Kynttelikkö saatu
6 kommenttia on "Hemtexin joulu neljännessä joulukalenterin luukussa"
 1. Todella kauniita nuo ekan kuvan kupit! Oon nähnyt niitä Instassakin ja kieltämättä tekis mieli ostaa, vaikka tää huusholli ei kaipaa yhtään uutta kuppia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat minustakin todella kauniita ja himoitsen niitä myös itsekin. En usko, että meilläkään olisi tarvetta varsinaisesti:)

   Poista
 2. Jotain tykkään aina vuodenaikojen mukaan vaihdella.
  Ihanalta näyttää Hemtexin joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Hemtexin joulusomisteet ovat tyylikkäitä ja sellaisia, että helppoa tuoda melkein jokaiseen kotiin jotakin näistä:)

   Poista
 3. Aivan ihanat nuo mukit ja kultaiset lyhdyt ym. Harmi etten ehtinyt kaakaolle, kun pukkasi viime viikolla taas risteilyä sun muuta. :) Ihanaa uutta viikkoa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta myös nuo mukit oli todella upeat ja lyhdyt ja ja ...kaikki:)
   Harmi kun et ennättänyt, mutta ymmärrän täysin, kaikkeen ei aina ennätä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature