Kaakaohetki hurmaavista kupeista

joulukuuta 13, 2017

 Kaakaohetki hurmaavista kupeistaSaisiko olla kuppi kaakaota? Makoista kermaa ja hiukan suussa sulavaa suklaata? Tai mukaan vielä voisi laittaa vaahtokarkkeja ja piparminttua? Onpa herkku. Kaakaohetki, joka sopii hyvin joulunalusaikaan ja näin hurmaavista kupeista tarjoiltuna. Näin avautuu joulukalenterin neljästoista luukku.

Kiirettä on varmasti jokaisen työpaikalla ja kiire tuppaa tunkea mukaan vielä kotiinkin. Meillä ei ole vielä pahemmin aloitettu joulutouhuja. Kaapit siivoamatta, pyykkivuori kasvaa ja minne kääntääkin pään, niin on jonkin sortin projekti odottamassa ja vielä pitäisi muutama uusi saada alkuun.

Tässä hulinassa saattaa kyllä uuvahtaa, kun joka puolelta vaaditaan yhtä jos toista. On otettava itseään niskasta kiinni ja pysähdyttävä. Joulu tulee hössäämättä ja pienemmälläkin vaivalla se onnistuu.

 Onneksi tänä jouluna saamme istahtaa valmiiseen joulupöytään aattona, joten ei tarvitse hätäillä vieraiden takia mistään supersiivouksista. Mutta, jos joku piipahtaakin meille kylään, niin onneksi on mahdollisuus ottaa kaikki hyöty hämärästä ja laitella vai kynttilät palamaan ja piilottaa kodin epäkohdat näin.  


Minä istahdin tyttären kanssa kaakaohetkelle pöydän ääreen ja nautimme isot kaakaot näistä hulppean kokoisista ja huikean kauniista Nadja Wedin kuvittamista kupposista.

 Tytär on ollut hiukan flunssaisena, joten oli kiva ilahduttaa häntä näillä kupeilla ja ihastella niitä yhdessä.  Kyllä näistä olisi satuja sepitelty, jos nämä kupit olisivat pöytää koristaneet silloin, kun tytöt olivat pieniä. Kauniissa kupeissa löytyy vaikka mitä yksityiskohtia, kun niitä kääntelee.

Olen aina ollut iloinen siitä, että tytöt ovat osanneet löytää kauneutta ympäristöstään ja he ovat osanneet arvostaa sitä. Niinpä ensimmäinen reaktio olikin heti ihastunut huudahdus.


Itse olen sisustajana nykyisin hyvin maltillisella linjalla, kun on kyse astioista, mutta nyt kyllä ihastuin ikihyviksi tämän sarjan kupposet nähtyäni. Väritkään eivät ole minun ykkösvalintoja, mutta kuinka ne vain viehättävät ja tulevat kauniisti esiin, olematta turhan räikeitä. 

Sisustuksessa tämä astiasto ei kaipaa muuta kuin hyvin eleetöntä värimaailmaa ympärilleen. Yksivärinen ja maanläheinen väri sopisi parhaiten esimerkiksi pöytäliinaksi tämän kattauskaverina. Kynttilät ja muutama lyhty, sekä kauniit valkoiset taljat penkkien päälle. Nurkassa loistaa joulukuusen valot. Siinäpä mielikuva jouluaamusta lapsiperheen kaakaohetkelle. 

Esittelinkin Nadja Wedinin tuotantoa tässä (klik) postauksessa ja nyt kun sain nämä kupit, en voinut vastustaa kiusausta tehdä supermakeaa kaakaoiltaa myös kotona. Hemtexin sivuilla löytyy tuotteista lisää ja sinne pääset tästä.

tuotteet saatu blogiin näkyvyyttä vastaan
10 kommenttia on "Kaakaohetki hurmaavista kupeista"
 1. Ihana kupillinen herkkua!
  Mukavaa torstaita sinulle ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihanuus kupit <3 ja kaakao... nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupit ovat niin kauniit ja kaakao maistui...mmmm...makealta <3

   Poista
 3. Vitsi noi kaakaot! ja mukit myös, nuo mukit on kertakaikkiaan ihanat. Hem Texiltä on kyllä kotiin tullut hankittua vaikka mitä.

  Ihanaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin nätit! Ens kerralla kun tuut meillepäin tarjoon kaakaot näistä kaikilla herkuilla:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature