Lahjavinkki ylellisestä ihonhoitotuotteesta

joulukuuta 16, 2017Lahjavinkki ylellisestä ihonhoitotuotteesta


Joulukalenterin 16. päivä ja luukku avautuu ylelliseen ihonhoitotuotteeseen, Guerlainen Abeille Royale Youth Watery Oil seerumiin. Kukaan näillä leveysasteilla kun ei säästy näiltä älyttömiltä säiden vaihteluilta ja valitettavasti kasvojen iholla sen heti huomaa. 

Punaisuutta, kuivuutta ja herkkyyttä, johon vielä lisätään aikuisen naisen hormonaaliset oikut.  Itse olen tosin kärsinyt punaisuudesta ja oikuttelevasta ihosta jo nuorena, joten aina ikä ei ole se merkittävin tekijä.

Onneksi on tuotteita, joilla voi ihoa ravita ja helpottaa näissä rasittavissa olosuhteissa. Abeille Royale Youth Watery Oil sisältää Royal Jelly- kuningatarhyytelöä  ja Ouessant Black bee-hunajan korjaavia ainesosia. Siloittava, uudelleen korjaava ja heleyttävä öljy käyttää mehiläisiä nuorekkuuden tavoittelussa salaisena aseenaan. 


Seerumi on tehokas, öljy ravitsee, mutta ei tahraa ja hoitoneste raikastaa, jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Tuoksu on ihastuttava, hienostunut, Guerlainelle ominainen. Iholle seerumin levittäminen on helppoa, mutta pulloa pitää hiukan ravistaa, jotta hunajapallerot löytävät tiensä pipettiin ja siitä iholle. Hunajaiset pallerot tuntuvat hetken seerumia iholle levittäessä, mutta sulavat nopeasti. Hunajapallerot muistuttavat erehdyttävävästi myös kultahippuja, joita taas löytyy Guerlainen pohjustustuotteesta. Postaus siitä löytyy täältä klik.

 Kaikki nämä Guerlainen tuotteet ovat niin kauniita, että näitä ei voi kuin ihailla. Toki hinta on sitten ylellisyystuotteiden mukainen, 
( 50 ml 142,24 e, 30 ml 98,56 ja 15 ml 54,88 e) mutta nämä kestävät kuitenkin käytössä suhteellisen pitkään, koska tätä seerumia ei tarvitse lotrata, tipauttaa kämmenelle vain muutama pisara. Päälle tarvitaan kuitenkin vielä kosteuttavaa voidetta.


Tässäpä upea joululahjavinkki, jonka saaja ei varmasti pety. 


Tuote pr-näyte


4 kommenttia on "Lahjavinkki ylellisestä ihonhoitotuotteesta"
 1. Kaikki missä luvataan nuorennusta, on kokeilemisen arvoista. Ihanan kultainen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!!!:D Tämä on kaunis jo pelkästään ja tuoksu ihastuttava ja ei tahmaa, kuten useat öljyt kuitenkin sen tekevät, lupauksista huolimatta:)

   Poista
 2. Näyttää niin ylelliseltä ja ihanalta ja pieni mehiläinenkin. Ihanaa viikonloppua ��

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature