Talviset kynnet ja matkahaaveita

tammikuuta 21, 2018
Talven pisin ja tylsin kuukausi alkaa olla kääntymässä lopuilleen, mutta onhan tässä vielä muutamia päiviä jäljellä. Talveen miellän joko täysin kimaltelevat ja vahvan punaiset kynnet tai sitten ihan tummat ja hiukan synkätkin sävyt. Olen kokeillut kaikkea siltä väliltä, kuten ruusun sävyjä kynsillä ( klik ) ja viimeisen viikon aikana olen kulkenut täysin mustissa kynsissä. Nyt heitin sekoituksen tummaakin tummempaa viinipunaista ja kultaista glitteriä, lakkoina suosikkilakat Isadoralta. 

Vierastin aluksi näitä lakkauksia, jossa on yksi kynsi aivan eri sävyä ja yleensä glitterilakkaa. Nyt olen innostunut näistä ja lakkaan melkein aina yhden eri sävyllä kuin muut kynnet. Pakkohan se on tässä talven synkkyydessä hieman iloitella. 

Onneksi on lunta, joten valoisuus on jo siinä määrin huomattavaa, että vielä neljän aikaan näkeekin jotakin ulkona. Ei mene kauaa, kun tämä pimeys on taakse jäänyttä elämää, hetkeksi. Kevät saapuu kuitenkin yllättävän pian.

Matkamessujen upeita ja viekottelevia tarjouksia on sadellut sähköpostiin koko viikon. Paratiisirantoja ja helppoa rentoa elämää, ainakin sen viikon verran, kun arki ei kolkuttele ovella ja vaadi tekemään yhtä jos toista. Olen innoissani katsellut blogipostauksia upeasta Mauritiuksesta ja mikäli sinua kiinnostaa, niin niitä löytyy täältä (klik ). Tuonne voisin kyllä lähteä vaikka heti.

En kuitenkaan mennyt paikan päälle, messuja katsomaan, sillä hyvin nopeasti olisi ollut matkaliput jonnekin varattuna. Nyt olisi järkevää ja ihana varata jo se seuraava matka ja lähteä reissuun. Haaveilla ainakin voi ja muistella vaikka ihanaa Kroatiaa viime kesältä (klik ). Ehkä kuitenkin tuo Tallinna ja Tukholma kutsuvat, sillä sinne on kiva piipahtaa vaikka viikonloppuna, joten ei tarvitse pähkäröidä, että mistä niitä lomapäiviä repisi. 

Onko teillä jo talvi- tai kesämatkat varattuna? Suuria suunnitelmia?
Kävitkö matkamessuilla?
6 kommenttia on "Talviset kynnet ja matkahaaveita"
 1. Tosi kauniit kynnet. <3 Ei oo matkaa vielä varattuna, mutta haaveissa on, riippuu vielä monesta mutkasta pääseekö sitä toteuttamaan. Mm. siitä tarviiko miehen maksaa työmatkalippu ensi vuodeksi, siihen menee sitten reilu 2000€ jos joutuu ja silloin jää reissu väliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui! Se onkin iso raha ja sillä kivasti jo reissais. No, peukut pystyyn:)
   Minusta olsi niin kiva toteuttaa viikon reissu lämpimään, mutta haaveeksiko jää, no katellaan:)

   Poista
 2. En käynyt matkamessuilla ja oikeastaan jo haaveilen, että pääsisin näin parin vuoden tauon jälkeen näkemään anoppia Marokkoon.
  Mukavaa viikkoa sinulle Minna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo olisi varmasti mukava reissu, kun on joku,jota voi mennä katsomaan ja nauttia siten paremmin siitä matkasta, kuin vain turistina:)
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Aivan ihanat kynnet. Haaveissa on kesäreissu, mutta katsellaan nyt vielä.

  Keskiviikkona nähdään💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Joo, mä olisin niin valmis reissuun kesällä, mutta tosiaan pitää vähän laskeskella:) Keskiviikkoon! <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature