Eva Solo termoskannu ja termosmuki

maaliskuuta 05, 2018

 

Eva Solo termoskannu ja termosmuki


Kaunis kevätalvi ja aamukahvi odottaa valmiina. Ennen töihin lähtöä ennättää hyvin siemaista kupin kahvia ja mikäs sen kivempaa, jos se kahvi odottaa jo keitettynä tässä tyylikkäässä Eva Solon Nordic kitchen termoskannussa. 

Meidän perheessä, me naiset juomme kahvia ja mielellään aamuisin. Joisin itsekin toki myös iltaisin, mutta jos siemaisen pienenkin tipan kolmen jälkeen iltapäivällä, niin heipat vaan sitten yöunille. Tämä riesa minulla on aina ollut, joten tyydyn kaakaoon tai teehen ja sellaiseen, joka ei piristä. 

Se, kuka ensin meillä herää ja tekee lähtöä töihin tai kouluun, laittaa kahvin tulemaan. Tämä kahvinjuonti on nykyisin määrältään suurentunut ja varmasti syy on isohkoissa kupeissa, sillä tuntuu, että vaikka sitä kahvia keittelisi litratolkulla, niin aina se tuntuu loppuvan kesken. Kun kahvit on keitetty ja kannu täytetty, niin  seuraavien ei tarvitse, kuin vain keskittyä juomaan ja syömään aamiaista. 

Kaunis, Eva Solon Nordic kitchen termoskannu, on minusta tyylikäs vaihtoehto sille ainaiselle teräkselle. Sopii myös kivasti skandinaaviseen sisustukseen. Tuo hiukan vaihtelua ja muotoilussa minua vielä miellyttää tuo kaunis tamminen kädensija. Mustaa kivitavaraa oleva ulkokuori kätkee sisälle teräksisen sisuksen ja nokka on ruostumatonta terästä ja tiputtamaton.

Meidän koti ei nyt niin skandinaavinen koti täysin ole, mutta kyllä se varmasti lähinnä on tuota sisustuksen suuntaa, joten sen suhteen tämä uusi, konstailematon ja eleetön tulokas sopii meille. 
Eva Sololla on myös uutuus termosmuki Go/ click / drink .  Termosmukit ovatkin hyvin suosittuja ja usein näkee ihmisten termosmukeja kantavan kädessään,  kun he viilettävät pitkin katuja töihin. Siitä tämä Eva Solon termari on kätevä, että termarin saa auki helposti vain painamalla kannesta, yhdellä kädellä, joilloin kansi hiukan kuin taipuu taaksepäin ja näin siitä pääsee juomaan. Kun olet juonut, painat sen vain takaisin ja kansi sulkeutuu.


Itse miellän pikkutermarit ja termosmukit retkeilyyn ja töihin lähtiessä, juon sen kahvini mielellään rauhassa aamulla kotona ja pöydän ääressä. Tähän termosmuki-muotiin en ole taipunut, vaikka yritänkin kipittää suuntausten perässä, jotta pysyy ajassa mukana.  Nuoret meillä tykkäävät juoda kahvia vaikka bussissa, joten he ottivatkin tämän heti ilolla vastaan.  

Onko merkki sinulle tuttu? 
Juotko kahvisi mielellään kotona vai matkalla termosmukista?


tuotteet pr-näytteitä
6 kommenttia on "Eva Solo termoskannu ja termosmuki"
 1. Ei ollut tuttu merkki. Täytyy kyllä sanoa, että tuo on kaunein termoskannu mitä olen nähnyt, tosi tyylikäs. Olen tuollaista termosmukia miettinyt itsellenikin. Olisi kiva töissä ottaa kahvit vaikka pihalle mukaan.
  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin, sillä yleensä termarit eivät ole kovin kauniita, enemmänkin mennään toimivuudella, mutta tässä löytyy molemmat:)
   Juuri pihalle, tuon termosmukin käyttö olisi mukavaa ja kun ei tarvitse mennä minnekään:)

   Poista
 2. Tuo kannu ��, niin ihana. Sopisi meillekin loistavasti.

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature