Pääsiäiskoristelua esille ja muutama vinkki koristeluun

maaliskuuta 24, 2018

 Pääsiäiskoristelua esille ja muutama vinkki koristeluun


Aamusella tuli fiilis, että nyt pakko saada jotakin pääsiäiskoristelua esille, sillä vaikka noita pääsiäismunia tässä teinkin, niin vielä ne pyöri työhuoneen pöydällä odottelemassa. Jotenkin olin niin uuvuksissa, kun eilen pääsin töistä, että en oikein jaksanut uhrata ajatustakaan siivouksille saati kodin koristelulle. Leffassa kävimme kuitenkin tyttäjen kanssa, sillä se oli sovittu etukäteen. Olikin oikein nuorisoleffa, tämä Every day ja juuri sopiva äiti-tytär iltaan. 

Ennen tanssituntia kävin etsimässä pajunkissoja ja yllätyin, kuinka heikosti niitä löysin ja kuinka myöhässä kevät oikein onkaan. Toisaalta pääsiäinen on tänä vuonna jo aikaisemmin, joten siinä varmaankin selitys. Löytyihän sieltä jokunen oksa ja kovin paljoa en niitä halunnut edes pusikoista riipiä, kun olivat niin pieniä alkuja vain.
Vaikka pääsiäiseen usein liittyvät nuo riemuisammat värit, keltainen, punainen, vihreä ja violetti, niin halusin pitää tämän eteisen nyt näin musta-valkoteemalla. Tulee rauhoittavampi vaikutelma ja noita värejä on kyllä meilläkin vuosien varrella ollut ihan riittävästi, kun lapset olivat pieniä.


Maalasin vielä metallinhopealla yhden munan puoliksi ja lisäsin nauhan ja rusetin. Lasilautaselle vain kaikki koristetut munat ja pohjalle irtohöyheniä. Pajunkissoihin kiinnitin valkoisia höyheniä ja metallilankaa apuna käyttäen solmin myös niihin kiinni pieniä mustia helmiä. Lasiset kristallit sopivat hyvin pajunoksia koristamaan, joten lisäisin niitä myös joukkoon sekä kimpun valkoisia tulppaaneja. En olekaan tänä keväänä niitä ostellut, joten en ole ennättänyt niihin vielä kyllästyä. Keittiöön oli ostettava vielä pari kimppua hempeän vaaleanpunaisia tulppaaneja, sillä sinne kaipasin väriä.
Kuvaaminen uudella kameralla on jännää, mutta hieman harmittaa, kun en ole vielä sinut kameran kanssa. Kurssi, johon menin, oli pettymys, sillä siellä vain luentomaisesti käytiin läpi aukot ja ISO-arvot, mutta itse kameraa ei edes otettu lainkaan käteen. Harmi, koska vain siten oppii, että kokeilee itse ja samalla saat neuvoja ja ohjausta.

Huomenna on palmusunnuntai, joten pieniä virpojia saattaa olla liikenteessä. Joko sinä olet somistanut pääsiäistä kotiisi? 
10 kommenttia on "Pääsiäiskoristelua esille ja muutama vinkki koristeluun"
 1. Ihania pääsiäiskoristeita olet tehnyt. Täällä ollaan valmiina virpojia varten, pienet suklaamunat odottavat :)
  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Helppoja, mutta kuitenkin ihan kivoja:)
   Hei, hyvää lomaa meille ja lauantaita myös:) <3

   Poista
 2. Kivoja koristeita ja samalla todella tyylikkäitä. Mukavaa pääsiäisen aikaa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani:) Yksinkertainen toimii aina:) Ihanaa pääsiäisen aikaa sinne myös!:)

   Poista
 3. Kauniita munia <3 Tyylikkäästi toteutettuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju!:) Tuli ihan himo väkertää ja yksinkertainen tyyli toimii yleensä parhaiten!

   Poista
 4. Aivan ihanat tuli ja tyylikäät. <3 Ihanaa sunnuntaita M <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuli vähän hätä, sillä nuo tulppaanit pitikin laittaa eri veteen, kuin pajunkissat, muuten ne nuupahti:) Auts! Mutta onneksi huomasin ajoissa.:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature