Pörröinen turkki ommeltu, kyllä täällä tarkenee

maaliskuuta 04, 2018

 

Pörröinen turkki ommeltu, kyllä täällä tarkenee


Pakkaset ovat paukkuneet ja on vaikeaa löytää lämmintä ja kaunista ylle. Minä luulin, että kevät tuli, mutta löysinkin itseni ompelemasta pitkäkarvaisesta ja pörröisestä turkiskankaasta tyttärelle turkkia, jotta hän tarkenee. 

Tämän pörröisen turkin omistaja on onnellinen, sillä ompelemani tekoturkis on todella lämmin. Yli kahdenkymmenen asteen pakkasella oli ollut kuulemma melkein kuuma, joten äiti on saanut tyttärelleen onnistuneen talvitakin, joten kyllä tällä nyt tarkenee, jos vielä pakkanen jaksaa puhista. Tyttären toive oli aluksi sävyltään tuo nuderoosa, jollaisen ompelin pikkusiskolle ja siitä löytyy postaus täältä klik. Ei ollut toivoakaan löytää enää tässä vaiheessa kevättä turkista tuossa sävyssä, tai jos sävy löytyi, niin turkis ei ollut tarpeeksi laadukasta. 

Tytär sitten mieltyi tähän pitkäkarvaiseen tekokarvaan ja se kyllä väriltään hänelle sopiikin hienosti. Turkista oli kyllä aivan liian vähän ja myyjän kanssa siinä pohdimme menekkiä, mutta päätimme kuitenkin ottaa riskin. Ajattelin vaikka tehdä hihat paloista, jos olisi tarpeen. Turkiksessa ei onneksi näy nuo saumat, mutta siitä huolimatta, hiukan jännityksellä kuitenkin asettelin kaavoja turkiksen päälle. 

Päädyimme kuitenkin kaventamaan hihoja ja näin sain turkiksen riittämään. Sisään laitoin hieman paksumpaa vuorisatiinia ja se antaa kivasti hiukan glamouria turkille. Taas manasin tuota turkiksen pöllyämistä, kun sitä leikkasin. Ei näitä ihan joka päivä kotona haluaisi pöllyyttää, joten olisikohan ne nyt tässä. Tämä on jo kolmas turkki, omani löytyy täältä, klik, joten sarjatuotantoa tämä kohta on. Kyllä täällä tarkenee!
Kuvaustaustana on aina yhtä ihanan Tuomarinkylän kartanon rakennukset, tai no niiden ovet ja kauniit pastellisävyt seinissä. Kiireisen aikataulun vuoksi, sain pidettyä itseni pois By Pia`s Outlet myynnistä ja Country Whiten sisustusmyymälästä, mutta tiukkaa se teki. Ne kun sijaitsevat tuossa pihapiirissä. 
12 kommenttia on "Pörröinen turkki ommeltu, kyllä täällä tarkenee"
 1. Aivan ihana turkki ja niin kaunis mallineitonen myös. Jotenkin tämä pidempi karva miellyttää minua tosi paljon. Olet sinä kyllä ihana äiti kun toteutat tyttärien toiveita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi:) Minustakin tämä pitkä karva ja tuo vaihteleva väri teki turkista tosi kauniin ja saattaa moni luulla aidoksi turkikseksi. No, nämä toiveet on ilo toteuttaa:)

   Poista
 2. Onpahan ihan mieletön ja kiva nähdä kuvia toisestakin tyttärestä. Teidän tytöt on ihan megakauniita. Olen muuten tunnistavani nyt sua, ihan sama nenäkin on. <3 Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia:) Vanhempi tytär ei ole miellellään kuvissa halunnut olla ja olen kunnioittanut sitä;) Nyt sitten turkin kanssa hän suostui hiukan poseraamaan.
   Ai, että sama nenä? :D Hassua mihin asioihin ihmiset kiinnittää huomion, mutta voi se olla samanlainen. Tytär on kyllä pienenä ollut ilmetty isänsä, mutta muuttui kouluikäisenä enemmän minun näköiseksi, nyt on varmaan sekoitusta meistä:)

   Poista
 3. En kestä kuinka ihana takki, sinä se vaan olet aikamoinen taituri <3 Varmasti on tytär onnellinen tuosta takista ja väri sopii hänelle erittäin hyvin. Kaunis tytär ja kaunis takki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina:) Turkki on ainakin superlämmin ja tuo turkis on kaunis, joten se onnistui kyllä kivasti. Näissä meidän turkeissa on sama suora malli, jotta kohta osaan tehdä vaikka silmät kiinni tämmöisen:)

   Poista
 4. Olet kyllä taitava ja niin kaunis malli! <3
  On kyllä hyvän näköinen tuo turkki! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marita:) Tästä tuli kyllä hieno ja tuo turkis itsessään on aika magee:) Kerron mallille terkut:)<3

   Poista
 5. Ihana turkki! <3 Mulla on ollut karvaa varastossa varmaan 2 vuotta, mutten oo saanut ommeltua.. pitäis kyllä, jos sais tehtyä kans noin hienon takin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi:) Se on aina se aloittaminen, kun jää liikaa miettimään, niin en ainakaan itse saa aikaiseksi mitään:) Pitää vain kääriä hihat ja ryhtyä hommiin! Varmasti siitä hyvä tulee:)

   Poista
 6. Wau! Tuollainen takki kelpaisi itsellekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tästä tuli kyllä kaunis ja juuri tuon turkiksen ansiosta:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature