Guerlain, tyylikästä ja naisellista

huhtikuuta 26, 2018


Guerlain, tyylikästä ja naisellista


Upeat Guerlain huulet ja huulipunat olivat pääosassa Didrichen taidemuseossa järjestetyssä Guerlain pr-taphtumassa.  Guerlain huulet olivat meitä vastaanottamassa ulkona olevassa taidemuseon  uima-altaassa. Huikean kauniit maisemat ja tietysti taidemuseon aarteet, loivat tyylikkäät puitteet tapahtumalle, johon jokainen kutsuttu oli panostanut myös tyylikkäästi ja naisellisesti pukeutumalla.  Kyllä oli kiva seurata Guerlain-tapaan pukeutuneita naisia. Naisellisuus ja Nainen isolla N- kirjaimella tulee mieleen tästä merkistä ja tietysti ylellisyys.


Kyllä tästä valikoimasta luulisi oman huulipunan sävyn löytyvän, mutta helppoa se ei tietysti ole. Itse huomaa aina hakeutuvansa niihin omiin sävyihin, jotka sopivat omalle iholle ja hiuksiin. Siis joko todella punaista ja lämpimässä sävyssä tai oranssin hehkua ja himpun verran korallia. Usein sitä päätyy samoihin sävyihin ja kotiin tullessa huomaa sitten, että no sama sävyä täällä laatikossa taitaa olla jo muutama.

Tapahtuma oli kauniisti järjestetty ja lopuksi saimme vielä valita mieleisen huulipunarasian peilillä, johon kaiverrettiin haluamasi nimi tai mitä nyt halusit huulipunarasiassasi lukevan. Saimme myös valita mieleisen sävyn huulipunaa. No, aikani pyöritin punaista ja oranssia ja tein valintani.Väriksi valitsin siis oranssin, sävy 43, kuinkas muuten, kun kesää kohti mennään. 

Kiitos kutsusta ja tapahtumasta.
10 kommenttia on "Guerlain, tyylikästä ja naisellista"
 1. Guerlainilla on niin kauniit, ylelliset pakkaukset.

  Niinhän se yleensä meneee, tulee kallistuttua niiden tuttujen ja turvallisten värien suuntaan. Toisaalta, jos tietää, että ne sopivat ja tuntuvat omilta, niin miksi ei. Didrichsenin taidemuseo on upea paikka, pitäisi taas käydä pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä varmasti vaikka sokkona valitsee ne omat toimivat sävyt:D Joskus saattaa kyllä löytyä uusia juttujakin, kun ne joita on käyttänyt nuorena:)
   Didrichen museoon en ollut aiemmin sisälle päässytkään, joten kiva kun nyt pääsin näkemään.

   Poista
 2. Guerlain on kyllä selektiivisten merkkien aatelia, rakastan kaikkea mitä Guerlainilta ilmestyy. No ehkei vahvimmat tuoksut, mutta noin muuten. Tämä uusi puna on kyllä kiva yksilöllinen keksintö ja ihan mieletön äitienpäivälahjaidea. <3

  Sydämellistä päivää M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana, aatelia ja ylellistä:) Kiva vinkki tuo huulipunarasia ja huulipuna lahjaksi, kenelle vaan:)

   Mukavaa päivää <3

   Poista
 3. No oli kyllä vaikea valita, mutta tuo on kyllä niin sun sävy, niinkuin sanoinkin! :) Kiva oli nähdä!

  Ps. KIITOS :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös:) Liika sävyjä ja mahdotonta valita, joten parasta ottaa sellainen, joka toimii jo entuudestaan. Sulle valikoitui myös hyvä sävy!

   Poista
 4. Siis nuo hylsyt ja punien sävyt on aivan ihania <3 Ihan just sulle sopivan sävyn valitsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan ole kaunis rasia ja sävyt niin upeita, että pää meni pyörälle ja iski paniikki, joten oranssi se oli sitten:) Kiitos, mä uskon myös sen olevan mulle passeli sävy:)

   Poista
 5. Upean punan valitsit, mäkin mietin tätä sävyä pitkään, mut päätin ostaa sitten one shot sävyn, jota ei kohta enää saa. Mutta jossain vaiheessa tämä sävy tulee omaankin kokoelmaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on helpompi valita, jos olisi ollut aikaa. Piti vähän vauhdilla tehdä päätökset, kun porukkaa oli niin paljon ja sävyjä myös:D Mukava kuulla, että säkin tykkäät tästä sävystä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature